2016 Predaj Hot Vysoká Kvalita DIY Zariadení Red Kolo Nos a Konkávne Kliešte DIY Lištovanie Šperky, Takže Nástroj (B08925) 2016 Predaj Hot Vysoká Kvalita DIY Zariadení Red Kolo Nos a Konkávne Kliešte DIY Lištovanie Šperky, Takže Nástroj (B08925) 2016 Predaj Hot Vysoká Kvalita DIY Zariadení Red Kolo Nos a Konkávne Kliešte DIY Lištovanie Šperky, Takže Nástroj (B08925)

2016 Predaj Hot Vysoká Kvalita DIY Zariadení Red Kolo Nos a Konkávne Kliešte DIY Lištovanie Šperky, Takže Nástroj (B08925)

€3.48 €1.68
Skladom
w4654

    Veľkosť Balenia: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.074kg (0.16lb.)
  • Druh: Kliešte
  • farba: Červená
  • Použitie: DIY Zariadení
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele

  • Hot Predaj Odporúčame

    Prosím APLIKÁCIU, aby si Viac ZĽAVU:)

    Platobné metódy

    Stačí cítiť istotu zaplatiť nás prostredníctvom www.planetsport.sk Escrow prostredníctvom Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, a Bankové Prevody. Vaša platba je len prepustený na nás po potvrdení dostanete tovar.

    Spätnú Väzbu A Po-Predajný Servis

    Je vysoko ocenil, že by ste mohli nechať nás pozitívne ohlasy, ak ste spokojní s našimi položky a služby. Stačí, neváhajte a kontaktujte nás na prvom čas, keď sa stretávajú žiadny problém, máme viac ako desať rokov cenné skúsenosti v tejto oblasti, aby sme mohli riešiť akýkoľvek problém pre vás. Prosím, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu alebo otvoreného sporu. Dôverujte nám, žiadne nehody bude vyriešený. 2016 Predaj Hot Vysoká Kvalita DIY Zariadení Red Kolo Nos a Konkávne Kliešte DIY Lištovanie Šperky, Takže Nástroj (B08925) Materiál: Nehrdzavejúca oceľ+Guma(olovo a nikel zadarmo) Veľkosť Cca :12.5 cm dlhé

    Otvor veľkosť :

    prevod : 1 palec = 25,4 očakávané mm alebo 1 mm = 0.0393 palca Farba Červená Množstvo získate 1 tejto položky v zozname cenu Časť Č. B08925 Poznámka.

    O NÁS

    Cesta naše šperky dodanie podnik začal v roku 2001 , keď tam boli iba 2 členov do nášho tímu. Teraz sme vyvinuli na tím, s viac ako 300 zamestnancov v Ázii , Európe a Amerike . A sme hrdí na to poskytnúť korálky a šperky Dodávky zákazníkom na celom svete. Sme stále spomínam si, ako nadšení, keď sme dostali prvé, aby v roku 2001, ktoré motivovalo nás milovať, aby každý z vás.

    Ako návrat k príležitosť, ktorú nám dali, sme na začiatku nášho podnikania na www.planetsport.sk, aby sme našim dobré body a služby viac a viac zákazníkov.

    Balenie Detail

    Každú objednávku sa odosielajú pomocou Bublinkové obálky alebo multil ayer kartón . Chráni položky z poškodenia v tranzite, keď dosiahne každý zákazníci'hand.

    O Dopravu

    Platobné metódy

    Stačí cítiť istotu zaplatiť nás prostredníctvom www.planetsport.sk Escrow prostredníctvom Visa , MasterCard , QIWI , Western Union , a Bankové Prevody . Vaša platba je len prepustený na nás po potvrdení dostanete tovar.

    Spätnú Väzbu A Po-Predajný Servis

    To je ocenil, že by ste mohli nechať nás pozitívne ohlasy, ak ste spokojní s našimi položky a služby. Stačí, neváhajte a kontaktujte nás na prvom čas, keď sa stretávajú žiadny problém, máme viac ako desať rokov cenné skúsenosti v tejto oblasti, ako výsledok môžeme vyriešiť akýkoľvek problém pre vás. Prosím, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu alebo otvoreného sporu. Dôverujte nám, žiadne nehody bude vyriešený .

    Štítky: nástroj okuliare, nástroj lept, nástroj niť, Lacné nástroj okuliare, Vysoko Kvalitný nástroj, lept, Čína nástroj niť Dodávateľov.

  • Recenzie (3)

    • Zgurskyj

      really nice quality and good price, slow shipping

    • Galyonkau Kova0589yv

      not бързо дойдоха biwa paris додялани ama тия for a lot

    • Gabrielgsa2

      shipped goods safe and sound. please, thank you!

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty