ZRKADLOVKY Digitálne Kožená brašna Prípade Taška cez Rameno Batoh Pre Sony, Canon Nikon Pentax Olympus ZRKADLOVKY Digitálne Kožená brašna Prípade Taška cez Rameno Batoh Pre Sony, Canon Nikon Pentax Olympus ZRKADLOVKY Digitálne Kožená brašna Prípade Taška cez Rameno Batoh Pre Sony, Canon Nikon Pentax Olympus ZRKADLOVKY Digitálne Kožená brašna Prípade Taška cez Rameno Batoh Pre Sony, Canon Nikon Pentax Olympus ZRKADLOVKY Digitálne Kožená brašna Prípade Taška cez Rameno Batoh Pre Sony, Canon Nikon Pentax Olympus ZRKADLOVKY Digitálne Kožená brašna Prípade Taška cez Rameno Batoh Pre Sony, Canon Nikon Pentax Olympus

ZRKADLOVKY Digitálne Kožená brašna Prípade Taška cez Rameno Batoh Pre Sony, Canon Nikon Pentax Olympus

€16.37 €14.73
Skladom
w4678

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 19cm x 35cm x 15cm (7.48in x 13.78in x 5.91in)
    Hmotnosť Balenia: 0.5kg (1.10lb.)
  • Príslušenstvo Typ: Tašky Cez Rameno
  • Názov Značky: Fottos
  • Druh: Pevný Vak
  • Použitie: Lensx3,Bod & Strieľať Fotoaparát,Videokamera,Instantné Fotoaparát,Mirrorless System Kamera,Statív,Objektív,Univerzálny,Batérie,DSLR Fotoaparát,Monopod,Flashe,Lensx2,Batteryx2
  • farba: Čierna
  • Štýl: Kabelky
  • Číslo Modelu: Fotoaparát Prípade Taška Cez Rameno
  • Materiál: Nylon
  • Package: Áno

  • -- 100% Zbrusu Nový & Vysokej Kvality, -- Jednoduchý dizajn pre funkcie, dlhú životnosť a ochranu -- Inovatívny dizajn sa perfektne hodí pre váš prístroj -- Kompaktný a protectiveThis je Vysoká Kvalita osobitne navrhnuté Skvelé CaseCan byť použité ako bežné taška, keď ste vzlietnuť odnímateľné priečky -- Bilaterálne rýchlo zips vám umožní ukladať fotoaparát vybavenia ľahko -- Odolné a mäkké vnútorné bavlneného materiálu prípade pre absorpciu nárazov a vibrácií -- Deliče v hlavných oddelení -- Bočné vrecká umožňujú udržať príslušenstvo -- Nastaviteľné ramenný popruh a Fotoaparát Popruh -- Prichádza s daždi kryt na ochranu vášho fotoaparátu kdekoľvek. Špecifikácia: Vnútorné veľkosť: 300 x 170 x 120 mm (H x L x W), Z veľkosť: 320 x 180 x 130 mm (H x L x W) Materiál : Polyester a Nylon Farba : Čierna Vnútorné farba : Žltá používa sa pre Sony pre Canon pre Nikon pre Pentax pre Olyopus pre Casio pre Fotoaparát Fujifilm atď. Taška sa hodí : 1 x DSLR + 1 x extra šošovky ( Poznámka: Prosím, opatrenie fotoaparátu, uistite sa, že veľkosť Prípade zodpovedá vášmu fotoaparátu, pred nákupom Prosím na vedomie, že všetky rozmery sú merané ručne, môže byť 1-2cm odchýlky. Oveľa oceniť za pochopenie. Paketové zahrnuté 1 x brašna 1 x Kryt Dážď

    Zásielky:

    1. Doprava po celom svete ,každá položka bude loď s sledovania Č. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

    2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

    3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

    4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

    5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

    6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

    7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

    Vrátiť/Vrátenie:

    1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné poplatky, ktoré vzniknú vrátením položiek bude znášať kupujúci.

    2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a váš príspevok.

    Colné:

    Objednávka bude deklarovaná ako dar, alebo nižšiu hodnotu, aby sa minimalizovali svoje vlastné daňové a jednoduché vlastné konanie. Ak zistíte, informácie o dovozné dane situáciu vo vašej krajine, a máte pocit, že existujú spôsoby, ako minimalizovať dane, ktorú máte zaplatiť (alebo eliminovať dane celkom), len povedzte nám, čo potrebujete tým, že pokyny týkajúce sa označovania, balenia, vyhlásenia, faktúry, atď.) do poľa na komentáre počas checkout. Budeme viac ako šťastní, postupujte podľa vašich pokynov. Pozor prosím! Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

    Spätná väzba:

    Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

    To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

    Štítky: Brašna, kožená brašna, šatka fotoaparát, Lacné brašna, Vysoká Kvalita kožená brašna, Čína šatka fotoaparát Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Ladyhelms35

      Рюкзак мне очень понравился, там еще прилагается дождевик. Даже не ожидала такого качества за 1 т.р , до этого покупала Кэйс Лоджик качество конечно отличается. Для этих денег очень хорошо. Пришел рюкзак в Калугу очень быстро. Рекомендую

    • Bohdan Braha

      excellent figment, highly recommended and happy the Purchase :)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty