Veľkoobchodná Cena 100KS/Veľa Tetovanie Gumový O-Krúžok dodávky pre tetovanie mahcine zbraň jar priechodky, bradavky tip Doprava Zadarmo Veľkoobchodná Cena 100KS/Veľa Tetovanie Gumový O-Krúžok dodávky pre tetovanie mahcine zbraň jar priechodky, bradavky tip Doprava Zadarmo Veľkoobchodná Cena 100KS/Veľa Tetovanie Gumový O-Krúžok dodávky pre tetovanie mahcine zbraň jar priechodky, bradavky tip Doprava Zadarmo Veľkoobchodná Cena 100KS/Veľa Tetovanie Gumový O-Krúžok dodávky pre tetovanie mahcine zbraň jar priechodky, bradavky tip Doprava Zadarmo

Veľkoobchodná Cena 100KS/Veľa Tetovanie Gumový O-Krúžok dodávky pre tetovanie mahcine zbraň jar priechodky, bradavky tip Doprava Zadarmo

€1.65 €3.02
Skladom
w4681

    Veľkosť Balenia: 20cm x 9cm x 10cm (7.87in x 3.54in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 0.1kg (0.22lb.)
    Typ Jednotky: množstvo (100 ks/lot)
  • Názov Značky: EZ
  • Množstvo: 100ks
  • Číslo Modelu: Tetovanie príslušenstvo
  • Názov : Tetovanie O-Krúžok
  • Materiál: Gumené
  • Druh: Tetovanie príslušenstvo

  • Vďaka za Vstupujúc do Buiy4now Body Art Shop

    Loď Čína Príspevok Air Mail, malo by to trvať asi 30 pracovných dní pre dodanie .Ak chcete získať vašu objednávku rýchlejšie, zvoľte si, prosím, DHL, alebo EMS expresné služby.Ďakujeme!

    Veľkoobchodná Cena 100KS/Veľa Tetovanie Gumový O-Krúžok dodávky pre tetovanie mahcine zbraň jar priechodky, bradavky tip Doprava Zadarmo

    Popis Výrobku:

    13mm priemer (0.5") Pružné, trvanlivé gumy Väčšie množstvo = viac úspory! Prísť v balení 100 Obrázok Ukazujú, že Existujú niektoré iné produktu, môžete tiež rád, Podmienky Predaja !!!

    Ponúkame na predaj výrobkov na celom svete, a označte ich ako Dary alebo Vzorky s reálnu hodnotu, a tam môže byť Colný Poplatok vzniklo, keď idú cez colný úrad, sme nie sú oprávnené oznámiť vopred, prosím, na vedomie aktuálne Politika Colné Odbavenie vo vašej krajine.

    Ako na položky sami, môžete tiež zodpovedný za to, všimnite si, či sú importable položky do krajiny, ak NIE, prosím, NIE miesto, aby na nich, sme týmto upozorniť, aby ste si to v predstihu pred nakupovanie!!!

    Platobné podmienky

    Akceptujeme platobné metódy, ktoré sú k dispozícii na www.planetsport.sk ako kreditnej karty

    (VISA,MASTERCARD), offline platby (Bankový Prevod a Western Union), môžete si vybrať podľa toho, čo by ste chceli robiť.

    Obchodné Podmienky(FAQ)

    7 dní Vrátiť&Exchange Politiky---dátum, po prihlásení balíka.

    (1)Žiadosť o vrátené alebo vymieňať položky:

    Pre položky, ktoré chcete uskutočniť výmenu, by ste mali platiť za poštovného sami do 7 dní po vás dostať položky.

    (2) Môj návrat bol spracovaný ale ja som nebol vrátený moje poplatok za doručenie?

    Doprava je nevratný, s výnimkou prípadov, keď sme urobili doprava chyba

    (3) chcem vrátiť, alebo vymeniť môj nákup! Čo mám robiť?

    Ak nie ste 100% spokojní s našimi položky. Môžete sa vrátiť, alebo vymeniť váš predmet(y) na vrátenie peňazí do 7 dní odo dňa, kedy môžete podpísať balíka. Ale budete musieť zaplatiť návrat je expedičný poplatok na vlastnú päsť.

    Prosím, obráťte sa so mnou pred posielate zásielky.

    Poštovné a Prepravné politiky

    (4)Budeme loď položiek do 1-2 pracovných dní po obdržaní vašej platby.

    s registrovaným letecky, a zašleme vám sledovacie číslo sme loď položiek, prosím, poradiť sa. Zvyčajne to trvá 3-4 týždne do väčšiny krajín ako inOceania, Stredný Východ, Európskych krajinách a v Severnej Amerike(s výnimkou USA prostredníctvom E-paketové 15-20 pracovných dní), Kým to trvá tak dlho, ako 30-35 pracovných dní do iných krajín, ako inAfrica a Južnej Amerike, prosím, poradiť sa.

    (5)Ak by ste mohli, ako je rýchlejší spôsob dopravy, ste oprávnený zaplatiť navyše poštovné poplatok za Expresné(ako je DHL,UPS, EMS a FedEX).

    Milí Kupujúci:

    Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo problémy v ktoromkoľvek bode. Sme tu vždy a ochotní pomôcť. Veľmi vám ďakujem za všetky vaše podporuje!

    Štítky: Na Tetovanie, tetovanie dodávky, tetovanie gumové priechodky, Lacné na tetovanie, Vysoká Kvalita tetovanie dodávky, Čína tetovanie gumové priechodky Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty