Barrow G1/4

Barrow G1/4" PMMA Akryl zakončenie YKLZS1-T01

€0.69
Skladom
w46916

    Hmotnosť Balenia: 0.04kg (0.09lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Linky: Žiadne
  • Názov Značky: BARROW

  • O Barrow

    BARROW značky sa zaviazala vytvárať najvhodnejšie pre vaše produkty. Vysoko kvalitných surovín + profesionálny životného prostredia povlak. Vynikajúce technológie výroby + celý vyrábať reťazca kontroly. Vysoká hodnota výrobkov, + rozumné ceny výrobku. Pretože dôraz, takže profesionálne.

    Sme oficiálny autorizovaný predajca vám Budeme poskytovať najlepšie služby a produkty a súvisiace technické poradenstvo.

    Charakteristika & Špecifikácie Materiál: PMMA

    Závit: G1/4 Pojem O Položky 1.Pretože výber nakupovanie cez Internet, udržiavať dobré komunikačné ak chcete vyriešiť problémy, ktoré môžu vzniknúť, a, ak je to možné, prosím vždy skontrolujte, Ali správy.

    2.Ak máte otázky alebo problém, o produktoch alebo problém, kontaktujte nás, prosím, dúfame, že všetky kupujúceho spokojnosť našich produktov, www.planetsport.sk nemôže zrušiť spätnú väzbu, ak kupujúci ako ľavej zlé spätnú väzbu, bez komunikovať, prosím, nenechajte si kúpiť v našom obchode, Ďakujeme za vašu spoluprácu 3.Položky farby zobrazené na monitore a skutočná farba sa nedá presne rovnaké, prosím, pochopiť

    O Prepravné 1. Nechceme platiť clo, je povinnosťou kupujúceho, ak cla spôsobil kupujúci vrátiť, nemáme vrátenie expedičný poplatok.

    2.Predpokladaný čas prepravy zobraziť na www.planetsport.sk len orientačný, nikto nemôže zaručiť, že balík príde do očakávanej čas, ani my, ani www.planetsport.sk, môžete ovládať prepravného času, nákladov, takže nemáme ponuka, On-time Dodávky záruky, ale môžeme garantovať, že kupujúci bude mať možnosť získať tovar alebo získať plnú náhradu po prepravy problém.

    3.Ak je to možné, prosím vždy skontrolujte, tým sledovacie číslo zásielky, aby sa zabezpečilo, že balíky, nebudú vrátené, ak zlyhanie doručenia.

    4.Ak hromadné nákupy, prosím, kontaktujte ma, budem si viac účelné a hospodárne dopravy ceste k vám.

    5.V niektorých krajinách alebo regiónoch nie sú v rámci našich doprava na obchodovanie bezpečnostných dôvodov. Prosím, kontaktujte ma, ak kupujúci potrebné posielať položky do týchto krajín. Ďalšie tipy 1. Poštovné do južnej ameriky cez vyjadriť, ako napríklad brazília/čile, prosím ponúkajú zdanením/Telefónne číslo/e-mail alebo doprava možno byť oneskorenie alebo prerušenie. 2. Poslať balík do ruska cez SPSR potreby kupujúceho e-mailom alebo spôsobiť doprava odkladu

    Štítky: barrow akryl, g1/4 spp, barrow g1/4, Lacné barrow akryl, Vysoká Kvalita g1/4 spp, Čína barrow g1/4 Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Andrey 3376

      works good!

    • Reglove3

      I have not received the package

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty