0,3 mm 2.5 D 9H Jasné, Tvrdené Sklo Screen Protector Fólia pre SONY XPERIA M2 S50h/M2 Aqua Ochranný Kryt pelicula de vidro 0,3 mm 2.5 D 9H Jasné, Tvrdené Sklo Screen Protector Fólia pre SONY XPERIA M2 S50h/M2 Aqua Ochranný Kryt pelicula de vidro

0,3 mm 2.5 D 9H Jasné, Tvrdené Sklo Screen Protector Fólia pre SONY XPERIA M2 S50h/M2 Aqua Ochranný Kryt pelicula de vidro

€3.46 €1.18
Skladom
w46960

    Hmotnosť Balenia: 0.05kg (0.11lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
  • farba: Lucent
  • S Maloobchodných Balíkov: No
  • Kompatibilný Telefón Značky: Toshiba
  • Skutočné premium tvrdené sklo: Áno
  • so silným box balík: mať
  • 0,3 mm ultra tenké: Áno
  • pôvodné priame: podpora
  • Package: No
  • pomocou nástrojov na čistenie: Áno
  • Edge-to-edge Pokrytie: Áno
  • pre SONY XPERIA M2 S50h/M2: Áno
  • Funkcie: Ultra-tenký,Poškriabaniu Dôkaz,Jednoduchá Inštalácia
  • Druh: Predné Film
  • Použitie: Mobilný Telefón
  • Názov Značky: MAKISS
  • Super HD: Áno

  • 0,3 mm 2.5 D 9H Jasné, Tvrdené Sklo Screen Protector Fólia pre SONY XPERIA M2 S50h/M2 Aqua Ochranný Kryt pelicula de vidro

    Popis Premium tvrdeného Skla Screen Protector Sony xperia M2 S50h D2303 D2305 D2306 D2302 & pre Xperia M2 Aqua D2403 D2406 , je vyrobený na ochranu LCD displej pred poškodením a poškriabaním s osobitne spracované sklo, ktoré boli posilnené zvýšiť absorbuje nárazy.Celý povrch skla je transparentné a zadná strana je pokrytá silným kremíka lepidlo pre jednoduchú inštaláciu. Pri inštalácii, neexistujú žiadne rozdiely medzi LCD a skla, čo znamená, dotykový displej je citlivosť je nedotknuté. Displej Profesionálne Naše obrazovky chrániče sú vyrobené z najvyššej kvality materiálu. Sú mad z najnovších high-tech výrobných zariadení. Technické Vlastnosti Ultra-tenké sklo(T≈0,3 mm) môže byť liečená toughening pod vysokou teplotou 420. Pohodlie pre montáž a demontáž. Hrúbka stresu vrstva:12um; hrúbka povrch: 9H Päť účinok posilniť sklo membrány Super odolné proti poškriabaniu, nosenie, nevýbušné a vody-dôkaz anti olej. Automatické výfukových bubble, bubble prevencie proti baktériám, proti oslneniu proti žiareniu, Vysokú citlivosť na dotyk obrázku je jasné, zvýraznite troch-dimenzionální zmysel, zlepšenie vizuálny efekt Dlhý čas používať očí nie je ľahké únava, chrániť zrak lepšie Jednoduché a pohodlné používanie, a žiadne bubliny. Zabrániť elektronické vlny na ľudské telo zranenia. To nemá vplyv na mobilný telefón prípad.

    Všetky naše tvrdené sklo obrazovky chrániče majú čistenie nástrojov

    Platby

    1. Všetky platby je chránený zákonmi o Escrow .Keď umiestnite objednávky, prosím, platiť včas. Sme si zariadiť deliveras obdržíme vašu platbu správy.

    2. Vaša platba bude iba vydané po bol dodaný.Prosím, don?t starať, aby si ich mohli kúpiť.

    3. Viac objednávku, viac konkurencieschopnú cenu.

    Doprava

    Hlavne musíme použiť Čína príspevok air mail / Hongkong post air mail /singapur post air mail/DHL/UPS/FEDEX/EMS.

    Čína príspevok air mail / Hongkong post air mail /singapur post vzduchu mai trvá asi 7-30 dní(alebo viac) zvyčajne;

    DHL/UPS/FEDEX trvá približne 3-7 dní na obvyklé; EMS trvá približne 7 až 15 dní zvyčajne.

    Colné poplatky & Poistenie,

    Normálne, kupujúci sa nemusíte platiť žiadne colné poplatky. Dobre vyhlásiť ju ako darček a nízku hodnotu, aby sa zabránilo dane.Ale niekedy rôznou krajina má rôzne politiky. Nie sme zodpovední za všetky colné poplatky,Prosím pozrite sa na to, colnej politiky na svoje miesto, ako je Taliansko a Holandsko. Ak budete musieť platiť colné poplatky, je to vaša povinnosť k svojej vlastnej krajine, kupujúci by mali pochopiť túto situáciu. Kupujúci sú zodpovední za všetky poisťovne. Prosím, kontaktujte nás vopred, ak potrebujete.

    Vrátenie peňazí

    Výmena Len

    1.Ak nie ste spokojní s tovarom, môžete výmenu veci a vrátenie položka musí byť v pôvodnom stave, kupujúci je zodpovedný za všetky prepravné náklady.

    2.Kupujúci musí kontaktovať nás a to do 3 dní po prijaté, ak budú chcieť vymeniť chybný alebo nesprávne odoslané položky.

    Spätná väzba

    1. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás prosím prostredníctvom www.planetsport.sk s vaše meno/www.planetsport.sk ID & položka číslo pred objednávky.

    2. Ako zodpovedný predávajúci, budeme sa snažiť vyriešiť každý problém. Prosím, komunikovať s nami pred chystáte na dovolenku nám neutrálne spätnú väzbu.

    Ak ste spokojní s našimi službami, prosím, nenechajte begrudged nám dať pozitívnu spätnú väzbu.

    Štítky: Screen Protector film, Chránič Film, pelicula de vidro, Lacné screen protector film, Vysoko Kvalitný chránič film, Čína pelicula de vidro Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty