NC Elektromagnetický ventil 1/2

NC Elektromagnetický ventil 1/2" Elektronický Ventil Vysokej Kvality pre domácu automatizáciu

€14.84 €13.20
Skladom
w4702

    Typ Jednotky: veľa (2 ks/lot)
    Hmotnosť Balenia: 0.5kg (1.10lb.)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
  • Názov Značky: Jedrek
  • Číslo Modelu: G1 / 2 "

  • Doprava zadarmo S olenoid ventil 1/2" Elektronický Ventil Filter Medené spoje Vysokej Kvality 12V/24V/220V/ Drop Shipping Prosím zanechať odkaz pre Napätie.Inak za následok meškanie zásielok. Napätie:12V,24v,220v( Default12V, Prosím zanechať odkaz na iné Napätie ) Typ: NC (power on otvoriť, vypnite v blízkosti) Používať médiá: tekutej vody a iných kvapalín, ako je produkt je vhodný pre prácu; teplota média: 1 ~ 100 C; Port veľkosť: G1 / 2 "(4 výnimočne vlákno) materiál: plast časti tela, pre medené tvarovky; Rozsah Napätia: ± 10% menovitého napätia Použiť tlakový rozsah: >0.02 ~ 0.8 mpa filtrovanie funkcie: Vyberateľné čistenie filtra prístroja; doraz funkcia: ÁNO akcia funkcia: po 100,000 krát bez výnimky; tlakový ventil: Tento elektromagnetický ventil vyžaduje najnižší tlak 0.02 Mpa (MPa) maximálna 0.8 Mpa, tlak vody je príliš nízka alebo príliš vysoká nemôže byť otvorené alebo zatvorené elektromagnetický ventil, vysoký tlak spôsobí poškodenie tela, pretože moja spoločnosť nakupuje tento orgán má vnútorný doraz, takže užívatelia už nebudú musieť nainštalovať spätných ventilov. ZÁRUKA a ZÁRUČNÉ: 100% plne skontrolované a QC prešiel zo závodu. Originálne balenie a príslušenstvo vyrobené výrobcom. Jeden Rok Záruka od dátumu zaslania Platby: akceptujeme platbu Kreditnou Kartou, Bankovým Prevodom a iné Platby, ktoré www.planetsport.sk podporu. Platba musí byť prijaté do 19 dní aukcie uzávierky uveďte vaše špeciálne požiadavky (farby, obaly, v hodnote vyhlásenie, atď.) keď si vykonať platbu, alebo poslať správu na nás. poštovné a odovzdanie Máme Loď na celom Svete s Výnimkou prípadov, APO/francúzskej polynézie My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Dodacia lehota: SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od pošleme vám ho von, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. Máme loď na celom Svete, a Cca Dodacia lehota je uvedené nižšie:

    Položka

    Cca. Dodacia lehota

    UPS,DHL,FEDEX,TNT

    2-5 pracovných dní

    EMS

    5-8 pracovných dní

    Čína Príspevok Air Mail

    USA, veľká BRITÁNIA, AU, Singapur,atď.

    12-20 pracovných dní

    Kanada,Nový Zéland,atd.

    15-22 pracovných dní

    India, Nemecko,Izrael,Španielsko, atď.

    môže trvať 4-6 týždňov v dôsledku prísnych Vlastné Inšpekcie

    Rusko, Brazília,Taliansko, Francúzsko, Východnej Európe,atď.

    môže trvať 6-8 týždňov, vzhľadom na prísne Vlastné Inšpekcie Dôležitých funkcií: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúcich? zodpovednosť je potrebné skontrolovať s vaším colný úrad, zistiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou Pred podpisom balík, prosím, skontrolujte, či výrobok nie je poškodený počas prepravy, a či produkt je v ňom. Ak nie, prosím odmietnuť podpísať. Budete považovať za príjem pravý produkt, ako dlho, ako ste podpísali parcely Vrátenie &Return: snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každý zákazník najlepšie, čo sme mohli. máte 14 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Prosím kontaktujte nás v 14 dní. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 14 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. dúfam, že sa vám môže porozumieť. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, je váš dôvod pre návrat, a vaše www.planetsport.sk ID. Vrátime vám po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene. Aj vy môžete rozhodnúť mať replaceme Spätnej väzby: Ak máte nejaký problém s farbe, veľkosti, kvality alebo iný problém, kontaktujte nás, prosím voľne pred vami, dajte nám neutrálny/negatívny spätnú väzbu. Necháme POZITÍVNU spätnú VÄZBU hneď ako www.planetsport.sk nám umožňujú nechať spätnú väzbu. Srdečne som vám uspokojenie riešenie. Ak máte radi naše položky, srdečne očakáva svojich piatich hviezd spätnú väzbu. Budeme pracovať tvrdšie, aby vám uspokojenie služby. Pretože vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ďakujeme veľmi pekne!

    Štítky: ventil elektronické, ventil 1", Elektromagnetický Ventil, Lacné ventil elektronické, Vysoko Kvalitný ventil 1", Čína elektromagnetický ventil Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Martinwo

      quite fast order come, but not quite заказывал what i. i need valve has been at 220 v, на12 sent and. optional look to step-down transformer. no boxed description. justice true sake, valve put one of two. it is.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty