8Designs Blany Deti Jeseň a Vďakyvzdania kresliace šablóny deti vzdelávacie Hot hračky, Plastové maliarska doska dary

8Designs Blany Deti Jeseň a Vďakyvzdania kresliace šablóny deti vzdelávacie Hot hračky, Plastové maliarska doska dary

€4.11
Skladom
w4940

    Typ Jednotky: Súbor
    Hmotnosť Balenia: 0.035kg (0.08lb.)
    Veľkosť Balenia: 13cm x 13cm x 1cm (5.12in x 5.12in x 0.39in)
  • Pohlavie: Unisex
  • Klasifikácia: Kopírovanie Notebook
  • Vekové Rozpätie: > 3 rokov
  • Upozornenie: 3 rokov až
  • Názov Značky: Intingdo
  • farba: ako obrázok
  • Plastové Typ: PP
  • Materiál: Plastové
  • Druh: Rysovaciu Dosku
  • Číslo Modelu: sten28

  • Jeseň a Vďakyvzdania Blany. Dať vaše jeseň umenie zdravú dávku jeseň zábava s týchto Šablón. S menšie tvary vo vnútri každej z veľkých listov, žaluď, apple a tekvica šablóny, ste si istí, že ak chcete zbierať úrodu nových úsmevy zo všetkých málo umelcov, ako prinášajú svoje myšlienky do života.Každé pútnické klobúk, kukuričný klas, turecko a tekvica šablóny obsahuje menšie vzory vo vnútri pre nekonečné kreatívne zábavy! váš malý umelci budú všetci určite ďakovať tieto Vďakyvzdania Šablón pre vytváranie ich nápady prichádzajú na život rýchlo a ľahko. . Zábavné umenie a remeslá činnosť doma alebo v škole.Zábavné viac!

    Funkcia produktu:

    Vysoko kvalitného plastu, jednoduché a bezpečné použitie

    8 druhov roztomilý vzory, pekné farby, zdobené, prilákať deti učiť sa

    Možno prať ľahko a dajú sa použiť

    Dobré deti skoro vzdelávacie hračky

    Detaily produktu:

    Materiál: PP

    Kategória: ako na obrázku

    Package: 8pcs/veľa

    Hmotnosť: 40 g/veľa

    Dizajn: život vo vesmíre

    Platby:

    Akceptujeme alipay tu, a všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

    Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek dane/daň účtovaná vo svojej vlastnej krajine a všetky poisťovne povinné a všetky ďalšie colné poplatky.

    Zásielky:

    1. Zásielku je zvyčajne cez Čína Príspevok Air Mail.Budeme písať "darček" na svoj pozemok a vyhlásiť malé hodnotu v závislosti na množstvo alebo veľkosť parcely.Ak potrebujete vyhlásiť skutočná hodnota k lokálnej custom house,prosím zanechať váš správu, keď je vyplatená. A pozor, ak sa rozhodnete ísť do Švédska Post, to bude trvať 15 pracovných dní zobraziť na webe od doprava deň, Švédska, Post musieť najprv loď do Švédska Post Center of England. Potom to môže ukazuje na webe. Čína príspevok air mail vždy trvá 3-5 pracovných dní zobraziť na webe.

    2. Doprava v Číne Post Air Mail, priemerná dodacia lehota je cca 15-25 dní, ale niekedy budete musieť počkať asi 30-45 dní. 3.Pokyn: dodacia lehota závisí od kupujúceho colné odbavenie čas alebo vyššej Moci. Ak kupujúci neprevezme tovar v dlhej dobe, dúfame, že môže kupujúci kontaktovať vášho colné alebo miestnu poštu, aby si tovar hneď.A kontaktujte nás na rozšírenie potvrdenie čase vašej objednávky.

    4. VEĽMI DÔLEŽITÉ :pls robiť potvrdiť vaše meno je meno a priezvisko a vaša adresa je správne, ak ste objednávku,tak, aby vaše zásielky môže byť deliveried bežne a načas.

    VRACIA:

    1 Všetky naše položky sú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním.

    2 Sme 100% Záruka Spokojnosti všetkých našich zákazníkov, mali By ste si nájsť nejaké problémy s našimi položky, prosím, neváhajte kontaktovať nás do 7 dní od prijatia tovaru. Budeme vyriešiť váš problém úprimne.

    3 Zákaznícky servis je pre nás veľmi dôležité.

    Spätná Väzba Od Zákazníkov:

    Sme dodávateľ, ktorý drží veriacich postoj k službe našich zákazníkov, naším cieľom je, aby naše zákazník získať nádherné výrobky a služby od nás. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležité, a to je naša česť dostať dobrú spätnú väzbu od vás.Takže ak ste spokojní s našimi službami, prosím zanechať "IDEÁLNY 5 STARS" a zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

    Štítky: blany deti, maliarska doska, deti vzorkovníka, Lacné šablóny deti, Kvalitné maľovanie na palube, Čína deti vzorkovníka Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty