Princezná lolita pantyhoseW705 Japonský čipky false vysokej pančuchové nohavice z vybojovať vzory alebo návrhy na drevených výrobkov osobnosti spojov hodváb

Princezná lolita pantyhoseW705 Japonský čipky false vysokej pančuchové nohavice z vybojovať vzory alebo návrhy na drevených výrobkov osobnosti spojov hodváb

€6.59 €5.93
Skladom
w4951

    Veľkosť Balenia: 12cm x 12cm x 4cm (4.72in x 4.72in x 1.57in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.15kg (0.33lb.)
  • Položka Druh: Tesné
  • Názov Značky: loliloli yoyo
  • Vzor Typ: Pevné
  • Materiál: CoolMax,Bavlna
  • Pohlavie: Ženy
  • Hrúbka: Tenký

  • Milá princezná, Čínsky nový rok je za rohom,prosím, všimnite si, že Čína post centra bude zvyšok z 2018-2-12, kým 2018-2-26 , odporúčame vám použiť EMS alebo DHL, ak ste v zhone,alebo pomôžte nám rozšíriť dodacia lehota pre viac 20days ako je uvedené nižšie,zašleme čo najskôr ,vďaka http://help.www.planetsport.sk/extend_shipment_date.html Sme tak vďačný, oznamujeme, že NIE sme.2 nakupovanie obchod špecializovaný na lolita topánky a kabelky ,sme naozaj tešíme sa na vás príde a bude mať príjemný zážitok z nakupovania robíme zadarmo doprava v Číne post mail alebo epack o položky, ktoré jednotlivé hmotnosti nie viac ako 0,5 kg, keď objednávka je viac ako $50 a viac 3 predmety,pretože medzinárodný expedičný poplatok je drahé podľa hmotnosti,tak sme sa ešte môžu znížiť niektoré zľavu, ak si objednáte viac ako 1 bod . Prosím, aby položky stlačením tlačidla "pay now",ale nemám stlačte heslo dokončiť platbu,potom môžeme nájsť vašej objednávky v systéme a zmenu cena pre vás ,potom budeme vás kontaktovať, aby check a zaplatiť to,ďakujem vám veľmi pekne.

    Doprava

    Čína Príspevok Air Mail je lacné, ale pomalšie.Zvyčajne to trvá 10-25working dní,ak ste v zhone,prosím, zvoľte EMS:7-10days,alebo DHL:3-5days.

    O daň

    Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.Ale môžeme označiť zásielku ako DARČEK alebo vyhlásiť nízku hodnotu, aby sa zabránilo dane.

    Návrat Politiky

    1. Ak nie ste spokojní s našimi položky,akceptujeme návrate do 30 dní. Returnning náklady kupujúceho, zodpovednosť, ak nie je problém o položky.

    2. Prosím, kontaktujte nás pred návratom.

    Spätná väzba

    1. Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s nami, prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu s 5Star, že sme vám $1 off nabudúce.

    2. Ak máte pocit, že všetky insatisfaction, prosím, neváhajte a dajte nám vedieť a dať nám šancu napraviť to pred odchodom záporná spätná väzba s menej ako 3 hviezdy ,sľubujeme, že budeme vás cítiť spokojný, konečne.

    Skúste dať a verte nám,ukážeme vám, sladké fantastický svet.

    Štítky: pevne byty, pevne mini, pančuchové nohavice nosiť, Lacné tesný byty, Vysoká Kvalita tesný mini, Čína pančuchové nohavice nosiť Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty