3D Roztomilý Jednorožec Kaktus Flamingo Prípade Huawei P8 P9 Lite 2017 Mäkké TPU Krásne Kreslené Telefón Kryt Na Huawei P10 Česť 8 Lite 3D Roztomilý Jednorožec Kaktus Flamingo Prípade Huawei P8 P9 Lite 2017 Mäkké TPU Krásne Kreslené Telefón Kryt Na Huawei P10 Česť 8 Lite 3D Roztomilý Jednorožec Kaktus Flamingo Prípade Huawei P8 P9 Lite 2017 Mäkké TPU Krásne Kreslené Telefón Kryt Na Huawei P10 Česť 8 Lite 3D Roztomilý Jednorožec Kaktus Flamingo Prípade Huawei P8 P9 Lite 2017 Mäkké TPU Krásne Kreslené Telefón Kryt Na Huawei P10 Česť 8 Lite 3D Roztomilý Jednorožec Kaktus Flamingo Prípade Huawei P8 P9 Lite 2017 Mäkké TPU Krásne Kreslené Telefón Kryt Na Huawei P10 Česť 8 Lite 3D Roztomilý Jednorožec Kaktus Flamingo Prípade Huawei P8 P9 Lite 2017 Mäkké TPU Krásne Kreslené Telefón Kryt Na Huawei P10 Česť 8 Lite

3D Roztomilý Jednorožec Kaktus Flamingo Prípade Huawei P8 P9 Lite 2017 Mäkké TPU Krásne Kreslené Telefón Kryt Na Huawei P10 Česť 8 Lite

€3.21 €2.64
Skladom
w5008

    Hmotnosť Balenia: 0.06kg (0.13lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 15cm x 10cm x 3cm (5.91in x 3.94in x 1.18in)
  • Názov Značky: Inovácie
  • Dizajn: Jednorožec,Roztomilý Zvierat,Kvetinové,Ročník,Vzorované,Flamingo
  • Názov položky: Unicorn Flamingo Kaktus Rastlín, Zvierat Ultra Tenký Telefón Prípadoch Zadný Kryt
  • Materiál: P8 Lite 2017, P9 Lite 2017, Česť 8 Lite, Pre Huawei P10, Pre Huawei P10 Lite
  • Model Číslo 2: Pre Huawei Ascend P10 / P10 Lite Prípade
  • Funkcia: Anti-crash , Anti-scrash, Anti-špina Špinavá Odolný
  • podpora: Veľkoobchod / Dropshipping / Maloobchod
  • Číslo Modelu: Pre Huawei P8 Lite 2017 / P9 Lite 2017 / Česť 8 Lite Telefón Späť Prípadoch
  • Funkcie: 3D Kaktus Flamingo Jednorožec Cartoon Candy TPU Kremíka Prípade
  • Kompatibilné Značky: Huawei
  • Maloobchodnom Balení: Jasné, funkcie opp taška
  • Veľkosť: 5.1 inch / 5.2 inch
  • Druh: Nové 3D Roztomilý Luxusné Módne Značky na Ochranu Prípade Trend Príslušenstvo
  • Materiály: Mäkké Silikónové TPU
  • farba: Modrá Ružová Hot Pink White Fialová

  • Vážení Zákazníci:

    Vitajte prísť do nášho obchodu !! sme profesionálne factory, navrhujeme a vyrábame kvalitnú módu mobilný telefón prípad a kryty. sme prijateľné OEM objednávky, tiež podporujú veľkoobchod a drop shipping. môžete získať top značky kvality najlepší výrobnú cenu tu, len pls kontaktujte nás neváhajte a čo ste potrebovali.

    Telefón Prípade Jednorožec Plameniakov Kaktus Roztomilý Kreslený Rainbow Kôň Druh Svätého Mladých Silikónové Mäkké TPU Kryt Na Huawei P8 Lite 2017 / P9 Lite 2017 / Česť 8 Lite Funda Pre Huawei Ascend P10 / P10 Lite

    Môžeme posielať iba z pozemkov po bezpečnostnej kontrole podľa www.planetsport.sk, normálne to je 24h neskôr. Normálne, môžeme vyslať 1-3 dni po tom, čo sme dostali vašu platbu.

    Keď však príde dovolenku alebo víkend, bude niektoré dni aj dlhšie. Ale to by malo byť v našej sľúbil manipulácia čas.

    Budeme mať možnosť si ich odoslané prostredníctvom DHL, UPS, FEDEX, EMS, HK Letecky na základe vášho výberu. Alebo vám môžeme ponúknuť najekonomickejšie a najbezpečnejší spôsob dopravy. Naším cieľom je získať vašu objednávku osloviť vás v najlepší spôsob, ako sa vám páči.

    DHL,UPS a Fedex zvyčajne trvá 3-5 dní, kým ste.

    EMS bežne dostať v 7 až 15 dní.

    CN letecky za normálnych okolností dosiahnuť po celom svete v 15-30 deň

    Nemôžeme doručiť P. O Políčko a nemôžeme doručiť bez vaše kontaktné telefónne číslo. Uistite sa, že telefón a adresa, ktorú ste vľavo je vpravo, budeme len doručiť na adresu, ktorú opustil v www.planetsport.sk systému.

    1 Je akýkoľvek zľava pre objemné objednávky?

    Áno ! poskytujeme veľkoobchodné ceny.ak potrebujete viac informácií alebo si chcete prispôsobené produkty, len pls kontaktujte nás neváhajte e-mailom alebo trademanager. odpovieme vám do 24 hodín(okrem dovolenky)

    2.Môže to byť dodávané do mojej krajiny?

    Môžeme loď položky 98% krajín sveta. ak vaša krajina nie je možné vybrať na www.planetsport.sk , pls kontaktujte nás.

    3.Ako dlho trvá, kým dorazí?

    Všeobecne povedané, zabezpečíme vám zásielku do 1-3 pracovných dní akonáhle je platba potvrdená, a spolupracujeme s DHL, UPS, TNT, FEDEX (5-7days), a EMS (13-30 dní.). Ale prosím, pochopiť nás, ak je určitým časovým oneskorením, pretože niečo, čo je mimo našej kontroly.

    4.Čo ak som nespokojný s prípadom?

    Akonáhle ste dostali váš prípade, bez ohľadu na to, aké problémy máte, pls, neváhajte nás kontaktovať. budeme sa snažiť vyriešiť váš problém, až kým nebudete spokojní.

    5. Ako rýchlo bude môj pozemok príde ?

    Budeme sa snažiť poskytnúť vám najviac spoľahlivý a cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Normálne, parcela dorazí v období, ako nasledujúci obrázok zobrazuje. Môžete sledovať on-line informácií

    Malých balíkov, budú aktualizovať informácie v 7 dní po pôrode, express bude mať konečné číslo zásielky v 1-2 dni letiskové v hong kong. Ak ešte nikto príliš dlho, možno to bolo vrátené Vlastné. Môžeme vrátenie peňazí alebo odoslať na vás.

    Normálne, keď informácie ukazujú, poslala na palube z Číny, ale žiadne informácie, ukazuje sa dostali na cieľové krajiny, potom by to malo byť v mieste určenia Vlastné. Len prešiel Vlastné, potom môžete zobraziť aktualizovaný informácie. Prosím, len láskavo čakať, že prídu vás čoskoro.

    Niektoré krajiny, vlastné budú prísne, takže dodacia lehota na tieto krajiny sa niekedy môže byť dlhšia, než iní: Brazília, India,veľká Británia ,ect. ak ste boli z týchto krajín, pls byť trpezlivý, bude to dospelo sa v čase.

    Medzinárodné dodávky je veľmi závisia od kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti v oboch našej krajiny, a dovolenku mať vplyv aj na dopravu. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc.

    1. Ak ste spokojní s položku a našich služieb, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, a budeme robiť rovnaké pre vás.

    2. Ak tam je nejaký problém o vašej objednávky, prosím, priamo kontaktujte nás pre riešenie namiesto začať spor na www.planetsport.sk. Budeme sa snažiť v našich silách, aby slove váš problém čo najskôr.

    3. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba, nájdeme riešenie pre vaše požiadavky a zvyšovania spokojnosti

    Štítky: prípad pre Huawei P8, Prípad PRE Huawei, Prípad, Lacné prípade huawei p8, Vysoko Kvalitné puzdro pre huawei, Čína prípade pre Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty