Nový 10.1-palcový dotykový displej Digitalizátorom. Pre ENGEL TB1041HD tablet PC

Nový 10.1-palcový dotykový displej Digitalizátorom. Pre ENGEL TB1041HD tablet PC

€11.13
Skladom
w50468

    Veľkosť Balenia: 25cm x 15cm x 5cm (9.84in x 5.91in x 1.97in)
    Hmotnosť Balenia: 0.2kg (0.44lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Kompatibilné Značky: Pre ENGEL
  • Typ Produktu: Tablet Dotykový Panel
  • Názov Značky: HengChu
  • Číslo Modelu: TB1041HD
  • Veľkosť Obrazovky: 10~13 Palcov
  • Typ Obrazovky: Kapacitný Displej

  • Nový 10.1-palcový dotykový displej Digitalizátorom. Pre ENGEL TB1041HD tablet PC

    Balenie obsahuje: 1 x dotykový displej

    Kompatibilný Model: Pre ENGEL TB1041HD

    Zvláštne Upozornenie: Prosím, test normálne pred inštaláciou.

    Ako dotykovej obrazovke sa môžu má rôzne konektor kábel pre rovnaký model. Prosím, otvorte svoje obrazovky ak chcete skontrolovať, či je kábel rovnaké ako na obrázku. Rôznych výrobných šarží. Produkt číslo dielu a LOGO nesmie byť v súlade s obrázkom. Sme jediná záruka kompatibility Balenia:

    Zvyčajne sme pack naše produkty anti-statické tašky, bublina tašky, kvalitné obaly. A sľubujeme, že tu, ak si si to zle, pretože chudobných balík, bude to 100% naša zodpovednosť, a postaráme sa o to. A ako sa neskôr ukázalo, pre naše reponsibility, dostanete 100% peniaze späť, alebo bezplatné náhradné. Teplé Tip: Pretože Čína PRÍSPEVOK AIR MAIL je bezpečnosť, výkon, nízka a dlhá doba pre dodanie.Ak je váš balík je nad 200usd alebo potrebujete naliehavo, prosím, nenechajte si vybrať SG post a Čína Príspevok. Kontaktujte nás, ak si myslíte, prepravné náklady, je zle. Kvalita a Záruka: po Prvé, sme sa dostali všetky populárne telefónu doske, a všetky súvisiace skúšobné zariadenia na testovanie a uistite sa, že sú dobrej kvality, pretože vieme, že ak sa vám to podarí zlé, že bude náš problém. Poskytujeme záruku na všetky časti, ponúkame na predaj. Pokiaľ to nie je poškodený alebo znehodnotený po vás, poskytneme vám bezplatnú výmenu.

    Štítky: 10.1 palcový Dotykový displej, Dotykový Displej Digitalizátorom., palcový dotykový displej, Lacné 10.1-palcový dotykový displej, Vysoko Kvalitný dotykový displej digitalizátorom., Čína palcový dotykový displej Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Nandexforerever

      super no problem. start and run. very good seller recommend

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty