10 CM zástrčky 4,8 mm Krimpovacie Koncovka samec Zásuvný Konektor kábla 50 kus červenej 0.5MM2 drôt 10 CM zástrčky 4,8 mm Krimpovacie Koncovka samec Zásuvný Konektor kábla 50 kus červenej 0.5MM2 drôt

10 CM zástrčky 4,8 mm Krimpovacie Koncovka samec Zásuvný Konektor kábla 50 kus červenej 0.5MM2 drôt

€4.12
Skladom
w51325

    Hmotnosť Balenia: 0.05kg (0.11lb.)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
    Typ Jednotky: veľa (50 ks/lot)
  • Model: Terminály
  • dĺžka: 4.8 rýľ terminálov
  • Farba Klasifikácia: Čierna

  • Popis Produktu

    10 CM zástrčky 4,8 mm rýľ terminály konektormi samec prepojovací kábel 50 kus červenej 0.5MM2 drôt

    Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW

    Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky

    Ak nemôžete vyskúšať pri aukcii v blízkosti okamžite,prosím, čaká sa na pár minút a Platba musí byť dokončená v priebehu 3 dní.

    doprava po celom svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

    Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

    My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.

    SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

    Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

    Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

    Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

    Máte 14 dní na nás kontaktujte a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 14 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

    Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

    Vrátime vám plnú monney, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

    Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

    Jeden rok Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo má 3-mesačná záruka.

    Chybný tovar musí byť oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. Nie sme opravu alebo výmenu položky s uplynutou platnosťou záruky.

    Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.planetsport.sk!

    Štítky: Drôtené Káblové Konektory, Drôt Terminálu Konektor, vodič, Lacné drôtené káblové konektory, Vysoko Kvalitný drôt terminálu konektor, Čína vodič Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty