WINSGO Auto Pre Outback 2013-Auto Okno Bližšie Uzávierky & Otvoriť Pozastaviť LHD Ľavej Strane Disku WINSGO Auto Pre Outback 2013-Auto Okno Bližšie Uzávierky & Otvoriť Pozastaviť LHD Ľavej Strane Disku

WINSGO Auto Pre Outback 2013-Auto Okno Bližšie Uzávierky & Otvoriť Pozastaviť LHD Ľavej Strane Disku

€35.43
Skladom
w52821

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.3kg (0.66lb.)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
  • Položka Hmotnosť: 0.5kg
  • Položka Druh: Káble, Adaptéry & Zásuvky

  • Vhodné Pre Outback 2013-2014 1.pri zadaní objednávky, prosím, povedz mi, čo je vaše auto a year 2.Prosím, uistite sa, že váš ovládač, dvere majú tlačidlo na zrkadlo sklopné, ak si nie neviem, prosím, pošlite mi obrázky 3. Ak položka je dostať do vody, sme nie je zárukou je 4. Máme tiež , , 5. ak máte akýkoľvek problém s položkou a inštalácie, prosím, kontaktujte nás najskôr, skôr ako otvorenej! Funkcie: 1.Statické pracovných napájanie: DC 12V 2. Statické pracovný prúd: 3. Vhodná pracovná teplota: -20-80 stupeň 4. Účinné ovltage ACC a blokovania signálu: >9V 5. Výstupný Výkon pre každé jedno okno: Funkcia: 1. Automatické zatvorenie okien dve dvoch, keď zamknúť auto 2. Automatické otvorenie okien, keď odomknete vozidlo 3. Pauza v polceste 4. Opakované nahor alebo nadol windows 5. Môžete otvoriť malý windows key control 6. s inštalačná príručka Dodacie Údaje : 1.Poslať položka sa do 5 pracovných dní(nie vrátane počas víkendov a sviatkov) podľa toho, čo dopravy dopravcu kupujúci vybrať 2.By Čína Príspevok Air Mail ,zvyčajne je potrebné 30-50 pracovné dni, aby sa dospelo na kupujúceho miestnej pošte 3.Bude aktualizovať sledovacie číslo na www.planetsport.sk. 4.Sedliak prevziať zodpovednosť za kupujúceho krajiny colnej alebo žiadne manipulačné poplatky , ako vzdialenej oblasti manipulačný poplatok,ect 5.Ak máte špeciálne pre hodnota položky, kliknite prosím na vedomie, alebo poslať správu na nás. Najlepší Servis A Záruka : 1. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše eBay ID. 2. Návrat poštovné platí Kupujúci 3.12 mesiacov Záruka Výrobcu za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mnth záruka, 4. Ak voda ísť do core,sme dont take responsibity na opravu alebo vrátenie alebo vrátenie peňazí . 5.Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa na nás v záručnej dobe (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. Spätná väzba : je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

    Štítky: okno bližšie, zatvorenie okna, okno auta, Lacné okno bližšie, Kvalitné okno uzávierky, Čína okno auta Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty