Zhui star 5D DIY plné Námestie vŕtačky Diamantové kreslenie Cross Stitch Pretekárske auto 5 ks Výšivky Kamienky Mozaiky domova darček Zhui star 5D DIY plné Námestie vŕtačky Diamantové kreslenie Cross Stitch Pretekárske auto 5 ks Výšivky Kamienky Mozaiky domova darček Zhui star 5D DIY plné Námestie vŕtačky Diamantové kreslenie Cross Stitch Pretekárske auto 5 ks Výšivky Kamienky Mozaiky domova darček Zhui star 5D DIY plné Námestie vŕtačky Diamantové kreslenie Cross Stitch Pretekárske auto 5 ks Výšivky Kamienky Mozaiky domova darček Zhui star 5D DIY plné Námestie vŕtačky Diamantové kreslenie Cross Stitch Pretekárske auto 5 ks Výšivky Kamienky Mozaiky domova darček

Zhui star 5D DIY plné Námestie vŕtačky Diamantové kreslenie Cross Stitch Pretekárske auto 5 ks Výšivky Kamienky Mozaiky domova darček

€14.84 €11.87
Skladom
w5299

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 60cm x 12cm x 10cm (23.62in x 4.72in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 1.2kg (2.65lb.)
  • Počet Farieb: 30-45
  • Štýl: Moderné
  • Názov Značky: Zhui Hviezda
  • Plátno Metóda Balenia: Zrolovaná
  • Vonkajšie Balenie: Farebné Políčko
  • Vzor Typ: Scénické
  • Formulár: Multi-picture Zmes
  • Rám: No
  • Použitie: Obrazy
  • Vložením Oblasti: Plná
  • Diamond Tvar: Námestie
  • Veľkosť: Size1, Size2, Size3
  • Materiál: Živica

  • Vážení, venujte pozornosť! Sme predal diamant obrazy sú semi-finished produkt nezahŕňa rám!

    Sme predal diamant maľovanie materiál je živice, celý mozaikové vzory sú vŕtané von s živice diamond, základnú mapu s lepidlo foto papier. Predaj diamantových maľovanie sa predáva žiadne problémy s kvalitou nevrátia. (Príklad: výrobok nie je rovnaký s obrázkom, nie predstavte si perfektný veľkosť produktu nie je vidieť, nie sú chybné, atď. nie sú problémy s kvalitou). Rozmery produktu je uvedené v popise výrobku v živice vŕtačka pre profesionálne výrobné masovej produkcie, ale aj malé, je nevyhnutné chybný vŕtať, Ďakujeme za pochopenie! S živice diamond bude viac s viac ako 30%, menej vŕtanie jav všeobecne nezobrazuje, prosím vás ubezpečiť, nákup.

    [DIY Diamond maľovanie výrobných krokov]

    1. Skrinku otvoriť a skontrolovať diamond čerpať špeciálne nástroje.

    2. Zobraziť živice diamant farba, usporiadané v poradí kódovanie.

    3. Odhaliť pásky kreslenie vyššie, uvidíte veľa symboly zodpovedajúce farebné kódovanie.

    4. Podľa príslušného farebne svorka zodpovedajúce živice vykladané diamantmi.

    5. Navrhol, že jeden druh živice diamond jeden súbor dosiahnuté rýchlejšie.

    6. V snahe vytvoriť perfektný diamant maľby, kresby dať dohromady na jednom mieste, každý riadok symboly nemusia zostať prilepené diamanty.

    7. Ak chcete znížiť dobrú postavu na výkresy podržte zoradené pole namontované na rovine materiál vyššie.

    8. Spojov je potrebné ploché proti čistý, nemajú praskliny.

    9. po dobrom boji, zvyšok rozdielu na lepidlo zodpovedajúce symboly diamantov.

    10. Ak chcete kompletný dobrý diamond kreslenie, dajte ho do svojho výberu vhodného rámca (reštaurácia neposkytuje rámec).

    [DIY Diamond maľovanie Opatrenia]

    1. Referenčné pred operáciou kroky.

    2. Ak neviete, akú farbu, ktorú chcete použiť, prosím pozrite si tabuľku farieb.

    3. Zostavil živice diamond vzor musí mať miesto vo vnútri rezané línie, a potom výbava kusov, zabezpečiť celkový efekt.

    [Tipy]

    1. Živica diamond nejedlé, nedovoľte deťom hrať sa s cieľom vyhnúť sa nehodám ako prehĺtanie.

    2. Kreslenie musia byť udržiavané v čistote, v opačnom prípade, lepiaca sila je dotknuté. Ak je priľnavosť nečistôt, môžu ovplyvniť ich s nízkou teplotou masívneho železa.

    3. Diamanty zostať lepivými gumy tesnosti.

    [DIY diamond maľovanie charakteristické]

    1. DIY diamond maľovanie môžu pracovať a učiť sa znižujú stres, emocionálne úpravy, aktívne myslenie, zvýšiť sebavedomie.

    2. DIY diamond maľovanie môžu byť použité na výzdobu rodinné izby, aby život harmonické.

    3. DIY výroba môže zažiť pocit úspechu, schopnosť a vytrvalosť, pestovať trpezlivosť, starších ľudí a deti sú vhodné.

    4. Výrobný proces je jednoduchý, môžete vytvoriť krátky čas na dokončenie.

    5. DIY maľovanie diamond je vynikajúca dať do priateľov a blízkych vyjadriť dobrý chce zdieľať.

    6. DIY diamond čerpať osoba akéhokoľvek veku môže byť dosiahnutý, pretože, vrátane detí, rodinných príslušníkov, a tak rodina viac v teple. Size1: 15CMX20CMX2PCS 15CMX30CMX2PCS

    15CMx40CMx1PCS

    Size2:20CMX35CMX2PCS 20CMX45CMX2PCS

    20CMX55CMX1PCS

    Size2:30CMX50CMX2PCS 30CMX65CMX2PCS

    30CMX80CMX1PCS

    Pred platby, prečítajte si prosím nasledujúce obsahu opatrne, to vám zaručí radosť nakupovať. 1. Naša spoločnosť akceptuje nasledovné transakcie: Retail: akceptujeme maloobchodné transakcie zo všetkých zákazníkov po celom svete. Nemáme stanovený minimálny limit pre všetkých komodít. Veľkoobchod: akceptujeme veľkoobchod obchodovanie zo všetkých zákazníkov po celom svete. S cieľom zmierniť váš inventár tlak, dávka sme set je vyššia alebo rovná 2 kusy. ak chcete veľké množstvo veľkoobchod, prosím, kontaktujte nás, budeme diskutovať o veľkoobchodnú cenu, spôsob dopravy, a tak sa na s vami. Sme presvedčení, že dokážeme dosiahnuť uspokojivý dohody. Dodanie agent: ak ste zahraničných on-line predajcovia, môžeme poskytnúť doprava agent služba pre vás. Prosím, jasne povedzte nám svoje kupujúci " s adresou informácií pri obchodovaní, budeme sa snaží byť služby pre vás v rovnakom čase, a budeme plne rešpektovať obchodné tajomstvo, nikdy robiť nič, nevýhodné pre záujmy vaše správanie. Ak vaša krajina a priestor nie sú v krajine, doprava zadarmo, sa môžete skontaktovať s nami, máme pre vás najlepší spôsob dopravy. 2. Doprava: Náš tovar z pevninskej Číne. Po úspešnej platby, budeme dodávať tovar v lehote 3-5 pracovných dní, tovar sa zvyčajne prichádzajú do 7 50 pracovných dní. V zriedkavých prípadoch, je pravdepodobné, že odkladu, ktorá závisí od počasia a prejsť rýchlosť vašej krajine a tovaru. Keď bol tovar odoslaný, budeme aktívne sledovať váš tovar dopravy štátu. Zvyčajne používame Čína Príspevok malé paketové pre váš dopravy, za normálnych okolností, bude tovar dodaný v 15-30 dní. Existujú však aj iné prípady môžu byť omeškané, napríklad zlé počasie oneskorený príchod vo vašej krajine a poštového systému oneskorenie odoslania miestnu poštu a tak ďalej. Preto, Čína poštových zásielok dodacia lehota je maximálne 50 dní. Za doručenie zákazníkom, Môžeme tiež použiť Rýchle doručenie na vaše dopravy, spravidla do 30 dní, môže byť doručená. 3. Tarifný: Po tovar prišiel vo vašej krajine, môže produkovať určité taríf v niektorých krajinách. Tejto časti sadzobníka musí platiť vám . Budeme ho označiť ako dar, alebo nižšie hodnoty tovaru, ktorý pre vás, ak chcete uložiť časť colných poplatkov. 4. Po-predajný servis: Na všetky tovary, ktoré predávame sú prísne kontrolované. Ak zistíte, že tovar, ktorý ste dostali má problémy s kvalitou (non-umelé poškodenie) do 3 dní. Prosím, fotografovanie a kontaktujte nás, budeme meniť alebo vrátenie peňazí pre vás. 5. Spätná väzba: Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s vašou tovar, prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní s tovarom, prosím, kontaktujte nás, môžeme vyriešiť akýkoľvek spor, ktorý s vami namiesto podania negatívnu spätnú väzbu na www.planetsport.sk. Ďakujem vám veľmi pekne.

    Štítky: 5d urob si sám, darček, darčeky, 5d plný vrták, Lacné 5d urob si sám, Vysoko Kvalitné darčekové darčeky, Čína 5d plný vrták Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty