ANGNYA Teplejšie Vosk Ohrievač Hrniec Ochlpenia Mini Salón Spa Parafín WaxMachine Depiláciu+10Pieces Vyhradená Bambusu Umyť Hrniec Uterák

ANGNYA Teplejšie Vosk Ohrievač Hrniec Ochlpenia Mini Salón Spa Parafín WaxMachine Depiláciu+10Pieces Vyhradená Bambusu Umyť Hrniec Uterák

€11.07 €8.30
Skladom
w5374

    Veľkosť Balenia: 21cm x 13cm x 8cm (8.27in x 5.12in x 3.15in)
    Hmotnosť Balenia: 0.846kg (1.87lb.)
    Typ Jednotky: Súbor
  • Pohlavie: Žena
  • farba: Biela
  • NET WT: 82g
  • Položka Druh: Depilačný Krém
  • Názov Značky: ANGNYA
  • wight: 82g+18 g
  • Druh: vlasy Čisté
  • Číslo Modelu: LLJ-011
  • Krajina/Región Výroby: Čína
  • Napätie: 110V / 220-240V,50/60 Hz

  • ANGNYA Teplejšie Vosk Ohrievač Hrniec Ochlpenia Mini Salón Spa Parafín WaxMachine Depiláciu+10Pieces Náhodných Farieb Určených Bambusu Umyť Hrniec Uterák

    Pošleme na Náhodnú Farbu Uterák! Informácie o produkte

    Produkt Specificat

    Názov

    Gel Polish Remover

    Číslo Modelu

    LLJ-011

    Špecifikácia

    1 Sada

    Materiál

    Z nehrdzavejúcej ocele

    Typ Nechty Čisté

    Rukoväť

    Z Nehrdzavejúcej Ocele

    Farba

    Biela

    Package:

    1 x Vosk Kúrenie, 1 x vosk,20*palice

    Pomocou

    vlasy čisté Popis: 1. Ohrievač môže rozpustiť všetky druhy voskov.

    2. 360 stupňov ohrevu pre rýchle a jednotné tavenie vosku.

    3. To je profesionálny a multi-funkčné vosk ohrievača alebo voskovanie liečebného. Funkcie: 1. Regulácia teploty.

    2. Viac-vykurovanie ochranu.

    3. Trvanlivé tepelne odolného materiálu.

    4. Vymeniteľné vnútorné nádoba s držadlom.

    5. Termostatické regulátor s ukazovateľom svetlo. Detail: - názov Produktu: 1000cc odstránenie chĺpkov stroj ohrievač vosku

    - Ohrievač vosku veľkosť: 18*17.6*14 CM

    - Teplota: vysoké teploty až do 105-110 stupňov,nastaviteľné

    - Napätie: 110V / 220-240V,50/60 Hz

    - Výkon: 100W -Hmotnosť:846g Spôsoby Využitie:

    -S anti-únik krúžok a hliníkový hrniec, môžete byť priamo na 800 g / 1000 g konzervy depiláciu voskom do vosku ohrievača, ale aj znížiť vosk na malé kúsky, dať ich do vosku, ohrievač,ktorý ohrievača Vysoká teplota môže dosiahnuť 105-110 stupňov (s odkazom na prípade kontinuálnych vysoká teplota ohrevu).vosk úplne rozpustené po 30-40 minút, potom sa vosk teplota je všeobecne kontrolované na približne 60-70 stupňov.Nakoniec, môžete nosiť jednorazové plastové rukavice alebo použite igelitové tašky. Po 20 - 30 minút, mohli by ste čistý vosk a používať krém na ruky pre lepší efekt.

    -S rukoväťou, hore a dole nepresakuje povodí,prevádzka pohodlnejšie. Pre rôzne časti tela, vosk terapia, starostlivosť o krásu a údržba, vhodné pre kozmetické salóny, rodinné alebo osobné použitie. Balík obsahuje: 1 x Vosk Kúrenie, 1 x vosk,20*palice spätná Väzba: Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. PROSÍM, ZANECHAJTE POZITÍVNA SPÄTNÁ VÄZBA A 5 HVIEZD, AK STE SPOKOJNÍ S NAŠIMI TOVARY A SLUŽBY. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

    Detaily Produktu:

    Kupujúci Tipy Shippment:

    · Môžeme loď po celom svete Čína Post/ePacket/DHL/EMS/UPS/FEDEX;

    · Pls uistite sa, že vaša objednávka adresu zápas dodaciu adresu a dať podrobné a správne dodaciu adresu,othersize,váš balík bude vrátené alebo byť zaslané na nesprávnu adresu,a nie sme zodpovední za tomto prípade. (Pre ruských Priateľov: Prosím vyplňte vaše meno a priezvisko vrátane vaše meno, stredné meno a priezvisko pri spôsobe platby, v opačnom prípade váš balík bude pravdepodobne budú vrátené!)

    · Poskytneme vám sledovacie číslo včasné na vás,plz oznámenie Čína Príspevok môže not track package stav počas shippment.

    Dodacia lehota:

    Závisí to od toho, dodaciu adresu a spôsob dopravy zvolíte:

    Čína Príspevok:(15 až 40 dní, za normálnych okolností,ale od 40 do 60 dní, v osobitných prípadoch);

    .ePacket:(12 až 20 dní);

    DHL/EMS/UPS/FEDEX:(5-10 dní);

    (sľubujeme váš balíček dorazí ruky do 60 dní,ak sa stále nechcete dostanete balíček do 60 dní,v plz, kontaktujte nás priamo na vrátenie peňazí alebo odoslať naraz,a plz sa nemusíte predložiť spor, ktorý nie je užitočné) Vrátenie peňazí:

    Ak je chybný tovar dostanete, prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby. (do 7 dní), dlhé) spätná Väzba:

    ·Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, 5 hviezdy pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd, dáme vám ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

    ·Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba. Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

    ·Prosím e-mail nás montážou dochádzky negatívnu spätnú väzbu alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste.

    Komunikácia je najlepší spôsob, ako riešiť problémy.

    Štítky: sušič na depiláciu, vosk na depiláciu, voskovanie vosk, Lacné sušič na depiláciu, Vysoko Kvalitný vosk na depiláciu, Čína voskovanie vosk Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty