Double Hole Upozorňuje Muž Masturbator Vaginálny, Orálny Sex, Masturbácia, Pohár Mäkké TPE Skutočná Vagína Prenosné Mačička Sexuálne Hračky pre Mužov Double Hole Upozorňuje Muž Masturbator Vaginálny, Orálny Sex, Masturbácia, Pohár Mäkké TPE Skutočná Vagína Prenosné Mačička Sexuálne Hračky pre Mužov Double Hole Upozorňuje Muž Masturbator Vaginálny, Orálny Sex, Masturbácia, Pohár Mäkké TPE Skutočná Vagína Prenosné Mačička Sexuálne Hračky pre Mužov Double Hole Upozorňuje Muž Masturbator Vaginálny, Orálny Sex, Masturbácia, Pohár Mäkké TPE Skutočná Vagína Prenosné Mačička Sexuálne Hračky pre Mužov Double Hole Upozorňuje Muž Masturbator Vaginálny, Orálny Sex, Masturbácia, Pohár Mäkké TPE Skutočná Vagína Prenosné Mačička Sexuálne Hračky pre Mužov Double Hole Upozorňuje Muž Masturbator Vaginálny, Orálny Sex, Masturbácia, Pohár Mäkké TPE Skutočná Vagína Prenosné Mačička Sexuálne Hračky pre Mužov

Double Hole Upozorňuje Muž Masturbator Vaginálny, Orálny Sex, Masturbácia, Pohár Mäkké TPE Skutočná Vagína Prenosné Mačička Sexuálne Hračky pre Mužov

€16.00 €11.68
Skladom
w53906

    Hmotnosť Balenia: 0.43kg (0.95lb.)
    Veľkosť Balenia: 22cm x 11cm x 11cm (8.66in x 4.33in x 4.33in)
    Typ Jednotky: kus
  • Moc: Tlačidlo Batérie (Nie Include)
  • Číslo Modelu: Dvojité Hlavu Muž Masturbator
  • funkcia 2: Pressable Shell Zmenšiť Pošvy
  • Názov Značky: DMM
  • Materiál: lekársky silikón
  • Veľkosť: 205*75mm
  • Položka Druh: Masturbators
  • funkcia 1: Double Hole (Ústa s Jazykom, Vagína)

  • Package zahrnuté:

    1 x Masturbator ( k Dispozícii sú 2 typy: Príručka typ bez vibrátor, Elektrické typ má vibrátor, Prosím, vyberte si ich vo farbe možnosť. )

    Vlastnosti: Vyrobené z kvalifikovaných TPE, telo-bezpečný materiál, netoxické a bez zápachu. Realistický telo granuly na vaginálnej kanál stenu, stimulovať penis nad vašou predstavivosťou. To je mäkký a pružný, vyhovuje väčšine mužský penis a zábaly penis pevne. Úplne vodotesný, môžete ho použiť na dosiahnutie orgazmu, aj pod vodou, aby si radosť vo vani alebo bazén. To je najlepší darček pre vás alebo váš milenec.

    Popis: Dvojitý kanál, automatické a tlačením, vám rôzne radosti. Dvojité hlavu design, môžu byť priamo umyté nižšie, jednoduché a pohodlné. Lubrikant a Kondóm je vhodný pre lepší zážitok.

    Špecifikácie: Batérie: 3* gombíková Batéria (Nie je Súčasťou balenia) Materiál: TPE Veľkosti: 205x75mm Farba: biela, čierna

    Poznámky: Niektoré časť má zablokovaný podľa www.planetsport.sk politiky, prosím zanechať správu na mňa, ak chcete zobraziť viac podrobností. Budeme písať "domov nástroj" namiesto "Sex produkty" na parcely a pack s non-transparentné vak na ochranu vašich osobných údajov. To je navrhol, že niektoré mazivo sa používa spoločne, aby sa zabránilo vysychaniu.

    Štítky: mačička sexuálnu hračku, , hračky pre mužov, sexuálne hračky pre mužov, Lacné mačička sexuálnu hračku, , Kvalitné hračky pre mužov, Čína sexuálne hračky pre mužov Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Ungarovalaura

      Ten days to arrived, I can't believed it included lubricant and 3 buttom cell batteries. Not test ^-^, test only vibrator.

    • Varenik 2000

      Seller write the full description on the postage label "DMM Vibrating Masturbator Double head Soft TPE Rea". Totally no privacy

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty