Mini Plyn Náplň Adaptér pre Outdoorové potreby na Kempovanie Sporák Plynovej Nádrže Sporák Hlavu Príslušenstvo Turistika Nafúknuť Bután Kanister Mini Plyn Náplň Adaptér pre Outdoorové potreby na Kempovanie Sporák Plynovej Nádrže Sporák Hlavu Príslušenstvo Turistika Nafúknuť Bután Kanister Mini Plyn Náplň Adaptér pre Outdoorové potreby na Kempovanie Sporák Plynovej Nádrže Sporák Hlavu Príslušenstvo Turistika Nafúknuť Bután Kanister Mini Plyn Náplň Adaptér pre Outdoorové potreby na Kempovanie Sporák Plynovej Nádrže Sporák Hlavu Príslušenstvo Turistika Nafúknuť Bután Kanister Mini Plyn Náplň Adaptér pre Outdoorové potreby na Kempovanie Sporák Plynovej Nádrže Sporák Hlavu Príslušenstvo Turistika Nafúknuť Bután Kanister Mini Plyn Náplň Adaptér pre Outdoorové potreby na Kempovanie Sporák Plynovej Nádrže Sporák Hlavu Príslušenstvo Turistika Nafúknuť Bután Kanister

Mini Plyn Náplň Adaptér pre Outdoorové potreby na Kempovanie Sporák Plynovej Nádrže Sporák Hlavu Príslušenstvo Turistika Nafúknuť Bután Kanister

€0.68 €1.73
Skladom
w5427

    Hmotnosť Balenia: 0.006kg (0.01lb.)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 6cm x 10cm (3.94in x 2.36in x 3.94in)
    Typ Jednotky: kus
  • Názov Značky: alloet
  • Platné Korenie Typ: Tekuté Korenie
  • S Zapaľovacie Zariadenie alebo Nie: Nie Je Súčasťou
  • Model: outdoor camping zariadenia na varenie
  • S Drevenou Rukoväťou alebo Nie: No
  • Kategória: Plynový Sporák
  • Spôsob Aplikácie: Manuál
  • Kus Počet Veterný Štítok: Žiadny vietor štít
  • Automatické Alarmujúce, alebo Nie (Kanvica): No
  • Kapacita: 3-5
  • Podmienky Používania: Normálne Vonku
  • S Palivom alebo Nie: No
  • Štruktúra: Split
  • Druh: Horák
  • Palivo: Plyn
  • Jednorazové: No
  • Materiál: kov

  • Plynová Náplň Adaptér pre Outdoorové potreby na Kempovanie Sporák Plynový Valec Plyn Nádrž Plynový Horák Príslušenstvo Turistika Nafúknuť Bután Kanister

    Turistika kempovanie plyn náplň adaptér

    Ručne vyrobené z 6082T6 hliníka. Jednotka je približne 12 mm priemer 18 mm dlhé. Umožňuje náplň vášho plyn plechovka podobným spôsobom, ktorý by ste plynový zapaľovač cigariet.

    S týmto prístrojom môžete náplň lindal skrutku typ plyn kanystry (pozri fotografie) veľmi populárna turistika a kempovanie, od lacných bután kazeta typ plynovej bežne používaný v malých prenosných ohrievačov a Čínsky typ sporákov, ktorá stojí okolo 95p každý, takže si môžete ušetriť dosť peňazí tým, dopĺňanie.

    Pravidlá pre používanie nižšie (pozri tiež fotografie)

    1) Vážiť nevyužité plný bután hrnca a písať s plsťou-tip na základňu.

    2) Miesto prázdny kanister byť doplňované v mrazničke pre cca. pol hodiny alebo cez noc.

    3) Odstrániť kanister z mrazničky a miesto adaptér do hrnca.

    4) Mať váš nový full bután hrnca a vložte do adaptéra.

    5) Push kanister pevne dole na 10-15 sekúnd v čase, kontrola každom hmotnosť kanister, kým sa zhoduje na pôvodnú hmotnosť napísané na základňu.

    Dôležité Poznámky:-

    1)Ak ste nepresiahne pôvodnej hmotnosti kanister môžete vyhnať prebytočného plynu otočením kanister hore, zadný dole, smerom k podlahe, a zasuňte adaptér do rúk, potom kontrola hmotnosti.

    2)Toto je veľmi dôležité, pretože presahuje pôvodnej hmotnosti plynu v plechovka, znižuje množstvo priestoru v rámci kanister na plyn rozšíriť. V opačnom prípade to bude znamenať, sporák budú pľuvať z kvapalného plynu počas používania, až kým tlak v plechovka je znížený dostatočne.

    3)Po máte naplnený na kanister, to je vždy dobré, bezpečnostných postupov na kontrolu tesnenia na kanister na žiadne úniky.

    Len náplň vášho kanistroch v dobre vetranom priestore, t. j. vonku

    Prečo potrebujeme tento adaptér:

    Populárne plyn cannisters nájsť tu sú buď Lindal Ventil Skrutka, ktorá sa používa na SK 521 zariadenia alebo Kazety plyn cannister, ktoré sa bežne používajú na steamboat sporák.

    Pre väčšinu horolezcov tu, stále radšej používať Lindal skrutku, sporák. Dôvody sú jednoduchosť, tieto pece vypáliť lepšie vo vysokých postoj, sú jednoduchšie nastavenie a môžu pack spolu s cook súpravy.

    Avšak tieto Lindal skrutku sporák cannister nie sú lacné, najlacnejšie 230 g je okolo NT70 (USD2.30), ale Kazety Plyn cannister 220g 3 plechovky náklady len NT90 (USD3.00). Ak chcete použiť Kazety Plyn cannister by byť lacnejšie. Riešenie tohto problému bude ideálne vypĺňať kazeta plyn cannister do Lindal skrutku cannister. Tu je produkt, ktorý je schopný robiť túto úlohu. Na vid hore ukážeme, ako sa to robí.

    1 X Plyn Náplň Adaptér

    1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

    2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

    3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

    4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

    5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

    6. Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

    7. Dodacia Lehota:

    1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a MY VÁM NIE je PROBLÉM NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

    Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

    2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

    3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

    4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

    Štítky: Plynová náplň adaptér, náplň adaptér, sporák hlavu, Lacné plyn náplň adaptér, Vysoká Kvalita náplň adaptér, Čína sporák hlavu Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Sakura2378

      high quality all,

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty