Z004ZB Magic Mikroskopom Stojan Šperky Univerzálne Nastaviteľné Rotujúce Stojan pre Ručné USB Mikroskop Endoskopu Z004ZB Magic Mikroskopom Stojan Šperky Univerzálne Nastaviteľné Rotujúce Stojan pre Ručné USB Mikroskop Endoskopu Z004ZB Magic Mikroskopom Stojan Šperky Univerzálne Nastaviteľné Rotujúce Stojan pre Ručné USB Mikroskop Endoskopu Z004ZB Magic Mikroskopom Stojan Šperky Univerzálne Nastaviteľné Rotujúce Stojan pre Ručné USB Mikroskop Endoskopu Z004ZB Magic Mikroskopom Stojan Šperky Univerzálne Nastaviteľné Rotujúce Stojan pre Ručné USB Mikroskop Endoskopu Z004ZB Magic Mikroskopom Stojan Šperky Univerzálne Nastaviteľné Rotujúce Stojan pre Ručné USB Mikroskop Endoskopu

Z004ZB Magic Mikroskopom Stojan Šperky Univerzálne Nastaviteľné Rotujúce Stojan pre Ručné USB Mikroskop Endoskopu

€45.33
Skladom
w54505

    Hmotnosť Balenia: 0.6kg (1.32lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 20cm x 15cm x 6cm (7.87in x 5.91in x 2.36in)
  • Druh: Nástroj Ruka Časti
  • Číslo Modelu: Z004ZB
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele

  • Z004ZB Magic Mikroskopom Stojan Šperky Univerzálne Nastaviteľné Rotujúce Stojan pre Ručné USB Mikroskop Endoskopu Jedinečné Funkcie Výhradne určený pre všetky Supereyes mikroskopom produkty. Eco-priateľský zliatiny materiálu s Rhos certifikácia robí stoja silné, ľahké a stabilné. Otáčaním ozubeného, stojan mohol ísť hore, dolu, doprava a doľava. Stojan poskytuje presnejšie prispôsobenie ako stojan a postaviť model Z001. Parametre Model: Supereyes Z004ZB nastaviteľný Univerzálny stojan zodpovedal všetky Supereyes mikroskopom model, vrátane B005, B005+, B003+, B008, A004, A005, A005+, A006, Y001 a pod. Balenie a Príslušenstvo: Stojan Package: 20 mm X 15 mm X 6 mm, 585 g

    Ako používať, rýchly sprievodca z Supereyes Pre Mac a Linux, prosím, pripojte zariadenie do počítača a potom použite príslušný softvér, aby ste ho otvorili. Pre systém Windows XP SP 2 a vyššie, vrátane, Win 8 32/64 bit, žiadny ovládač potreby, prosím, priamo inštalovať softvér na mini CD. Ak máte akékoľvek problémy týkajúce mini CD, prosím, stiahnuť softvér na www.supereyes.cc, alebo nás kontaktujte.

    a. Po inštalácii softvéru, zapojte zariadenie do PC, otvorený softvér, vyberte "Náhľad", potom by ste mali byť schopní vidieť, zariadenie pracuje. Pre podrobnejšie informácie o meraní, nájdete v Používateľskej Príručke.

    b. Na dosiahnutie maximálneho zväčšenia, prosím dajte mikroskopom na vrchole objektu, otočiť chvost mikroskopu zmeniť zameranie. Zapnutie LED svetlá, ak je to potrebné. Zoom schopnosť by znížiť vzdialenosť medzi mikroskopom a objekty zvýšiť.

    c. Možno zistíte, že rýchlosť zobrazovania 5 MP je pomalý, ktorá závisí od špecifikácie počítača a USB 2.0 je prenosové rýchlosti. Odporúčame vám používať 3 MP pre zobrazenie ukážky a 5 MP pre prijatie foto, alebo pomocou najnovšej Supereyes softvér v3.54. Ako vypočítať digitálny mikroskop zväčšovania: Digitálny mikroskop je iné, tradičné optickým mikroskopom. Zväčšenie digitálnym mikroskopom obsahuje optické a digitálne zväčšenie. Dobrý spôsob, ako otestovať skutočné zväčšenie sa pomocou rovníc, ktoré sú uvedené nižšie. V tejto rovnice, berieme Supereyes A005+/B008 napríklad. A005+/B008 má 5 MP senzorom. Ak si chcete vypočítať model B003+/A005, prosím, zmeňte 5 MP 3 MP. 17" je najpopulárnejší monitor na trhu. Všetky Supereyes produkty "špecifikácie sú vypočítané na základe 17" monitor. 2 je 2 mm. Zvyčajne, ak používate maximálny výkon/zväčšenie Supereyes produkty, maximálna skutočná dĺžka, ktoré by mohli plne obsadený monitor je 2 mm. Ak mikroskopom má 0.3 MP senzorom, je nepravdepodobné, že to má skutočné 500X energie. Takže sa nemusíte byť podvedený niektoré reklamy! Supereyes Softvér Supereyes Softvér je kompatibilný s Win XP SP2 alebo vyššie, vrátane, Win 8 32/64 bit. Má anti-shake, 11 hodín záznamu, merania (vrátane dĺžka, uhol, oslnenie a pod.) a pridanie funkčné.

    Ako vybrať mikroskop? Čo ROZLÍŠENIE sa hodí k vášmu účely najlepšie?

    Tam sú niektoré vzorky, fotografie zhotovené Supereyes mikroskopom na náš zoznam produktov, ktoré by vám pomôcť urobiť rozhodnutie. Ak potrebujete viac fotografií, pošlite správu na nás. AUTOMATICKÉ ZAOSTROVANIE alebo MANUÁLNE ZAOSTROVANIE ?

    Manuálne zaostrenie mikroskopy sú lacnejšie a menšie.

    Automatické zaostrovanie mikroskopy ušetriť váš čas. Existujú tri rôzne typy auto-focus Supereyes mikroskopom:

    A005/A005+ . Po prvé použitie manuálneho zaostrovania nájsť približne ohniskový bod, a potom pokuty auto-focus by fungovať pre vás nájsť presné kontaktné miesto. Jemné auto-focus je pracovný rozsah je o 0 ~ 10 mm. Ak je vzdialenosť zmeniť príliš veľa, manuálne zaostrenie je potrebné. Pracovná vzdialenosť je 0 ~ ? mm.

    A004/A004+ , dotykový bod auto-focus, najviac rýchle automatické zaostrovanie. Tak dlho, ako objekt dotykom, alebo veľmi blízko k poukázal kovové vedúci A004/A004, mikroskopom by nájsť presné kontaktné miesto. Pracovná vzdialenosť je 0 ~ 3 mm. Ak chcete zmeniť zväčšenie, prosím, otočte chvost zariadenia.

    A006 , konečným auto-focus, s maximálne zväčšenie 50X. Úplne automatické zaostrovanie, žiadne manuálne zaostrenie potrebné. Zoom sila závisí od vzdialenosti medzi mikroskopom a objektu: pohybovať blízko pre priblížiť, vzdialiť na oddialiť. V niektorých prípadoch, objektív priemer je viac dôležité. Prosím, vyberte si mikroskopom založené na vašich vlastných jedinečných požiadaviek. Tipy uvedené vyššie sú len pre odkazy. Supereyes veľtrh 2016 CES, Las Vegas, NV, Južná Hala (S4) #35655, január 6 ~ 9, 2016

    Štítky: stojan pre, stojan šperky, stojan na usb mikroskop, Lacné stojan pre, Vysoko Kvalitný stojan šperky, Čína stojan pre usb mikroskop Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty