9H Tvrdené Sklo LCD Screen Protector Real Sklo Shield Fólia Pre Fujifilm FUJI X-T1 XT1 Kamery Príslušenstvo 9H Tvrdené Sklo LCD Screen Protector Real Sklo Shield Fólia Pre Fujifilm FUJI X-T1 XT1 Kamery Príslušenstvo 9H Tvrdené Sklo LCD Screen Protector Real Sklo Shield Fólia Pre Fujifilm FUJI X-T1 XT1 Kamery Príslušenstvo 9H Tvrdené Sklo LCD Screen Protector Real Sklo Shield Fólia Pre Fujifilm FUJI X-T1 XT1 Kamery Príslušenstvo

9H Tvrdené Sklo LCD Screen Protector Real Sklo Shield Fólia Pre Fujifilm FUJI X-T1 XT1 Kamery Príslušenstvo

€4.11 €6.67
Skladom
w5452

    Hmotnosť Balenia: 0.06kg (0.13lb.)
    Veľkosť Balenia: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
    Typ Jednotky: kus
  • Použitie: Fotoaparát
  • Názov Značky: ickoy
  • Číslo Modelu: pre Nikon COOLPIX AW130
  • Veľkosť: for Nikon COOLPIX AW130
  • Package: Áno

  • Tvrdené Sklo (Glass Materiál) v Reálnom Tvrdené Sklo Vyrobené s priehľadným sklom, na ktoré prešla špecializované tvrdené sklíčko, liečba, s špičkových tvrdosť 9H, tesne pod diamond s tvrdosť 10H. Poskytuje super high definition jasnosť. Zaoblené Hrany 2.5 D zaoblené hrany navrhnuté tak, aby zabezpečil hladký a nahý obrazovke skúseností, ako aj vylepšený čip-odpor. Oleophobic vrstva Zabraňuje nadmernému odoberanie odtlačkov prstov a olejové škvrny, a robí film ľahko sa čistí. Silikónové bubliniek Lepidlo Priľne na obrazovku fotoaparátu bez akejkoľvek medzery alebo bubliny, takže citlivosť na dotyk nedotknuté. Anti-shatter Film natočený na ochranu vás a vášho Fotoaparátu - ak to robí prestávky, tvrdené sklo rozbije na malé kúsky, ktoré sa držať spolu, takže je bezpečnejšie pre používateľov. Inštalačná Príručka: Krok 1 vyberte Prosím bezprašné miesto. Krok 2 Pomocou utierky na čistenie obrazovky je prach alebo cudzie telesá. Krok 3 Slza dolný ochranný film, ľahko pripojené zarovnanie telefón zrkadlo, nadol, doľava, doprava hranice. Krok 4: Odstránenie hornej ochranný film. Krok 5 Zarovnané pripojené pozíciu znovu, potom sa trochu ťažšie na štyri hranice. Prosím, stlačte stred časti fotoaparátu. Množstvo: 1* Tvrdené Sklo Displeja Krytu Chránič 1* inštalácia nástroja Kamera je len na ukážku a NIE je súčasťou predaja.

    DOPRAVA

    Máme loď v dvoch podniky deň.

    Spojené Štáty balíčky budú odoslané prostredníctvom ePacket Prvej Triedy Mail, a my vám poskytneme zadarmo a sledovať poštovného pre väčšinu NÁS objednávky s výnimkou niektorých nízkou hodnotou položky.

    Iných medzinárodných balíkov budú odoslané prostredníctvom Čína Príspevok First Class International Mail. Väčšina balík bude sledovať, ale niektoré budú sledovať, keď balíky, ktoré sú v Číne, ale bez sledovania informácie môžu byť poskytnuté raz položky opustiť Čínu.

    Väčšina balíky bude doručený do 2 týždňov, ale môže to trvať tak dlho, ako 6 týždňov pre internatinoal balíky, ktoré má byť dodané. Od poisťovne od nás požaduje čakať 50 dní, aby sme vám mohli oznámiť balík stratu, vyžadujeme od našich zákazníkov čakať rovnaký počet dní.

    Prečítajte si viac informácií v hornej časti za prepravné poplatky.

    Spätná VÄZBA

    Mohli by sme oceniť 5-hviezdičkový pozitívna spätná väzba, hodnotenie a sľubujú rovnaký v vráti! Ak by ste sa cítili, že vaše produkty nie si zaslúži 5 hviezdičiek v jednej alebo viacerých kategórií, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom negatívne (1,2 alebo 3-hviezdičkový) spätná väzba. Vynaložíme maximálne úsilie, aby zabezpečili 100% satisfiction.

    VEĽKOOBCHOD POLITIKY

    Ak hľadáte pre hromadné nákupy,môžeme poskytnúť wholesales cena pre vás.Kontaktujte nás, ak máte záujem.

    Štítky: lcd film, Tvrdené Sklo Obrazovky Film, fuji screen protector, Lacné lcd film, Vysoko Kvalitného tvrdeného skla obrazovky film, Čína fuji screen protector Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Puramagia6

      Honest

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty