FD71 Zebra vzor psa led golier USB Nabíjateľné 2,5 cm šírka nylon svetlo golier svietivé LED svietiace DOPRAVA ZADARMO FD71 Zebra vzor psa led golier USB Nabíjateľné 2,5 cm šírka nylon svetlo golier svietivé LED svietiace DOPRAVA ZADARMO FD71 Zebra vzor psa led golier USB Nabíjateľné 2,5 cm šírka nylon svetlo golier svietivé LED svietiace DOPRAVA ZADARMO FD71 Zebra vzor psa led golier USB Nabíjateľné 2,5 cm šírka nylon svetlo golier svietivé LED svietiace DOPRAVA ZADARMO FD71 Zebra vzor psa led golier USB Nabíjateľné 2,5 cm šírka nylon svetlo golier svietivé LED svietiace DOPRAVA ZADARMO FD71 Zebra vzor psa led golier USB Nabíjateľné 2,5 cm šírka nylon svetlo golier svietivé LED svietiace DOPRAVA ZADARMO

FD71 Zebra vzor psa led golier USB Nabíjateľné 2,5 cm šírka nylon svetlo golier svietivé LED svietiace DOPRAVA ZADARMO

€8.20 €5.74
Skladom
w5528

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.08kg (0.18lb.)
    Veľkosť Balenia: 15cm x 12cm x 3cm (5.91in x 4.72in x 1.18in)
  • Pes Na Vodítku Typ: Žiadne
  • Materiál: Nylon
  • Golier Typ: Základné Obojky
  • Sezóna: Všetky Ročné Obdobia
  • Názov Značky: Dogbaby
  • Veľkosť: S NECK 35-40 cm, M Neck 40-50cm, L Neck 48-60cm, XL Neck 60-70cm
  • Druh: Obojky
  • Vzor: Pevné
  • Pes Postroj Typu: Žiadne
  • Funkcia: Svetlá

  • D71 Svetlo Psa Golier USB rechargerable

    NOVÝ Príchod v Otc 2017.Dúfam, že sa vám bude náš prvý zákazník.

    Zodpovedajúce LED vodítku, Prosím, kliknite na položku obrázok na zobrazenie podrobností!

    Stav: 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitný Materiál: Nylon Typ: Nastaviteľné, Farba: Červená, Žltá, Modrá, Zelená, Oranžová, Ružová,biela farba LED: Rovnaké ako golier farba Hmotnosť: 65g/ks Veľkosť: S. M. L. XL. prosím ponechať priestor pre vaše domáce zvieratá. je tu správnu veľkosť plechu.

    S=Šírka 2,5 CM * Dĺžka (35-43) CM (Veľkosť : Malé)

    M=Šírka 2,5 CM * Dĺžka (40-48) CM (Veľkosť : Stredná)

    L=Šírka 2,5 CM * Dĺžka (45-52) CM (Veľkosť : Veľká)

    XL=Šírka 2,5 CM * Dĺžka (52-60) CM (Veľkosť : Extra Veľké)

    Introction: Nylon LED Osvetlenie Psa Bezpečnosti golier, ľahké a pohodlné na nosenie a odstrániť pomocou pracky. Ideálne pre prechádzky v noci a baví.Shinning v tme nie len robí vášho domáceho miláčika jedinečné, ale aj vynikajúci spôsob, ako zabezpečiť, oboch vás a váš maznáčik bezpečnosti. Tým, CE, ROHS, EN471 nepremokavé , čistenie odnímateľné elektronické súčasťou výrobku je vhodná pre tmavé prostredie, alebo vyvenčiť psa na noc , vonkajší a pet pohyb cez jasný optický svetla, z upozornenie , zatiaľ čo výraz individuality , módny dizajn, móda , deň alebo noc, keď si zapnúť a vypnúť svetlo emitujúce funkcie sú vhodné pre domáce použitie, balenie obsahuje: 1x Nylon Pet Led Bezpečnostné Svetlo Golier + 1 X USB Kábel Reálny obraz

    Nový Upgrade USB Rechargebale Verzia golier. Odporúčame túto verziu.

    ZÁSIELKY 1).Keď ste na mieste a v poriadku,prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku patrí expedičný poplatok. 2).Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách. 3).Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky,maklérske poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine. 4).Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. 5).Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane,a kupujúci sú zodpovední za ciel. VEĽKOSŤ, ALEBO FIT OTÁZKY 1).Veľkosť je doplnený o konkrétne opatrenia v podrobnej špecifikácie.Prosím, skontrolujte špecifikácie pred umiestnite objednávku. 2).Spravidla povolený rozdiel vo veľkosti približne 2-3 cm v meraní. Ak zistíte veľkosť nezapadajú si,prosím, kontaktujte nás priamo. Návrat&Vrátenie pozrite si Prosím balíček a položky opatrne po prijatí. Ak je nejaký problém,stačí, neváhajte nás kontaktovať.Príručka na riešenie problémov a dopĺňa takto: FAREBNÝ NESÚLAD Rozdiel vo farbe možno spôsobené nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor,osvetlenie,pozadie, atď.Avšak,ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby,prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné. Spätná VÄZBA Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Ak máte akékoľvek problémy,prosím neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

    Nový Upgrade USB Rechargebale Verzia golier. Odporúčame túto verziu. Dôležité tipy: 1.Môžeme podporiť drop shipping. môžeme podporiť dropshipping / csv /excel na objednávku.Môžete, dajte nám vedieť váš e-mail a my vám pošleme vzor pre referenčné účely.Máme mnoho predajcov robiť týmto spôsobom. Sľubujeme, že tam nie sú dal všetky Reklamy alebo faktúry do vášho balíka. Vaši zákazníci nebudú vedieť všetky informácie z nášho obchodu. 2.Náš obchod nemá vitajte takých zákazníkov, ktorí otvorený spor alebo nám negatívnu spätnú väzbu priamo, bez toho, že nás budete kontaktovať. Každý problém bude vyriešený prostredníctvom komunikácie. 3.Môžeme ponúknuť naše staré zákazníci extra zľavy alebo darčeky ak si nám dal päť hviezdičiek a ponúkajú niektoré obrázky predtým.

    Štítky: led golier usb, pes led obojok, Led Obojok, Lacné led golier usb, Vysoká Kvalita psa led obojok, Čína led golier Dodávateľov.

  • Recenzie (4)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty