Dvere Zátka ochranný Kryt Pre VW Jetta Tiguan Passat Golf POLO CC Škoda Octavia Fabia Vynikajúce Pre Audi A4 A7 S5 Q3 Q5 autá Dvere Zátka ochranný Kryt Pre VW Jetta Tiguan Passat Golf POLO CC Škoda Octavia Fabia Vynikajúce Pre Audi A4 A7 S5 Q3 Q5 autá Dvere Zátka ochranný Kryt Pre VW Jetta Tiguan Passat Golf POLO CC Škoda Octavia Fabia Vynikajúce Pre Audi A4 A7 S5 Q3 Q5 autá Dvere Zátka ochranný Kryt Pre VW Jetta Tiguan Passat Golf POLO CC Škoda Octavia Fabia Vynikajúce Pre Audi A4 A7 S5 Q3 Q5 autá Dvere Zátka ochranný Kryt Pre VW Jetta Tiguan Passat Golf POLO CC Škoda Octavia Fabia Vynikajúce Pre Audi A4 A7 S5 Q3 Q5 autá Dvere Zátka ochranný Kryt Pre VW Jetta Tiguan Passat Golf POLO CC Škoda Octavia Fabia Vynikajúce Pre Audi A4 A7 S5 Q3 Q5 autá

Dvere Zátka ochranný Kryt Pre VW Jetta Tiguan Passat Golf POLO CC Škoda Octavia Fabia Vynikajúce Pre Audi A4 A7 S5 Q3 Q5 autá

€2.71 €1.25
Skladom
w5640

    Typ Jednotky: Súbor
    Veľkosť Balenia: 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
    Hmotnosť Balenia: 0.1kg (0.22lb.)
  • Názov Značky: MyHung
  • Typ Nálepky: Iné
  • Auto Door Lock: dvere auta kryt
  • Model Auta 1: Pre VW Jetta Tiguan Passat Golf POLO CC Škoda Octavia Fabia Vynikajúce
  • Model: OEM
  • Kategória: Dvere Zátka Kryt
  • Externé Testovanie Certifikácia: CCC
  • dvere zámok nastaviť: kryt zámku
  • Druh Materiálu: Plastové
  • Auto Door Lock Cover: Dvere Auta Zátka Ochranný Kryt
  • Umiestnenie Nálepky: Dvere & Pás line
  • Funkcie: Nepremokavé a Povrch
  • Model Auta, 2: Pre Audi A4 A7 S5 Q3 Q5
  • Položka Druh: Nálepky
  • Dvere Auta Ochranný Kryt: Safety Car Zátka Ochranný Kryt
  • Druh: Iné 3D Nálepka
  • Názov Modelu: CMXWQ
  • auto príslušenstvo: Auto-styling
  • Dizajn: Transformátory Dizajn

  • Vitajte v našom obchode.

    Naše položky je 100% isté ako popis. Máme bohaté medzinárodné obchodné a prepravné skúsenosti. ponúkame kvalitné a vynikajúce služby a pomôcť ušetriť náklady. Mnoho a mnoho zlata a striebra štandardné kupujúci nákup mnohých rôznych vecí z nášho obchodu a predávať ich v ich krajinách. Tešíme sa na spoluprácu s vami čoskoro.

    Dvere Zátka ochranný Kryt Pre VW Jetta Tiguan Passat Golf POLO CC Škoda octavia Fabia Vynikajúce pre Audi A4 A7 S5 Q3 Q5

    Popis:

    veľkosť:4*3*2 cm

    hmotnosť:16 g

    1.4 ks za set

    2.Vyrobené z plastu.

    3.jednoduchá inštalácia.

    4:to nezmestí na rok 2012 A6L Škoda superb 2006

    Inštalácia príklad:

    Platby A Preprava

    -Akceptujeme alipay ,Všetky hlavné kreditné karty sre prijaté cez bezpečné platobné procesor ESCROW Platba musí ben podať do 3 dní od objednávky .Ak môžete " t pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte ,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dni.

    - Zásielka bude usporiadané do 2 pracovných dní po platbe je prázdny, tak dlho, ako kupujúceho, údaje a dodaciu adresu je potvrdené. Uveďte, prosím, právo psč a platné telefónne číslo, aby sa zabránilo oneskorenie pri preprave.

    1) z Dôvodu zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

    2) Ak kupujúci potrebné zásielku doručiť určitých kuriérom, alebo iným expresný spôsob, prosím, kontaktujte naše predajné upraviť cenu pred platby.

    3) Malý balík rámci 2.0 kg zvyčajne byť dodaný Čína post / HK post / Singapur Post, ako je uvedené alebo dohodnuté zákazníkom.

    4) My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

    Import Dane

    NIE sme zodpovednosť za ŽIADNE dovozné dane, vlastné poplatok alebo colné odkladu. Ak je pozemok je vrátiť sa späť na nás, vzhľadom na kupujúceho odmietnutie platiť vyššie poplatky, NEMALI by sme sa pokúsiť odoslať zásielku do doby, kým kupujúci splniť tieto poplatky a zaplatiť VŠETKY návrat a opätovné náklady. Nemôže kupujúci zrušiť objednávku alebo žiadosť o vrátenie dane na základe vyššie uvedeného dôvodu.

    Budeme sa snažiť v našich silách, aby sme pomohli našim kupujúcich, aby sa minimalizovalo riziko platenia daní. Ako našich skúseností, 90% môže dosiahnuť, aby kupujúci bez platenia akýchkoľvek daní, napríklad uvedením predmetu, ako vzorka alebo dar, ale môžete stále nájsť cena je nižšia ako štandardný dokonca ste sa rozhodli platiť colné!

    Vrátenie a Záruka

    Všetky položky sú nové priamo z továrne. V prípade, že dostanete chybnej položky, prosím, kontaktujte nás do 3 dní po prihlásení prijatí. Vrátime, alebo ho nahradiť.

    Kontaktujte nás v 7days po prijatí môže byť vrátenie peňazí

    Návrat do 20 dní po prijatí môžu byť nahradené.

    Vrátiť do 30 dní po doručení

    Návrat do 1 roka od dátumu zakúpenia môžu byť opravené.

    Je na zodpovednosti zákazníka zaplatiť za návrat poštovné a loď položku späť k nám. Pošleme späť na naše náklady.

    Všetko sa vracia, musí byť potvrdená po našich servisných pracovníkov, sme nie je zodpovedná za akékoľvek vrátenie obalu bez predchádzajúceho upozornenia.

    Pre non-chybné vráti, bude administratívny poplatok použiť.

    Ponúkame na JEDEN Rok Factory Záruka (príslušenstvo nie je súčasťou balenia).

    Záruka sa stane neplatnou, ak dôjde ako:

    (1) Škody spôsobené: Zbytočného nosenie & trhať, špina, zneužívané, nesprávnej inštalácie alebo prevádzky, nedbalosťou, nehodou.

    (2) Akékoľvek škody spôsobené nesprávnou obale, keď kupujúci vrátiť vec na nás.

    (3) Ak bola položka demontáž alebo opravu neoprávnenej osoby.

    Spätná väzba

    Zákazník je uspokojivá je náš konečný cieľ.To je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu.ďakujem vám veľmi pekne

    Ak máte problém, alebo otázku, kontaktujte nás, prosím, pred otvoriť spor, alebo ponechanie ľubovoľného typu spätnej väzby.

    Všetky správy alebo e-maily budú zodpovedané v rámci jedného pracovného dňa . Ak položka je poškodený,poškodený a nie je možné používať dobre,kontaktujte nás NA adrese RAZ, potom sme sa vrátime vám peniaze alebo poslať nové na vás, či sa vám páči.

    Štítky: Škoda Octavia, pre VW, Dvere Krytie, Lacné škoda octavia, Vysoká Kvalita pre vw, Čína dverí kryt Dodávateľov.

  • Recenzie (4)

    • Fabiforza Bianconeri

      ok

    • Min Zaza Acn01

      excellent dust, for vw jetta 6 excellent подошли, thank you seller!

    • Barinov A78

      luxury

    • Megs1015

      it. 29.12.2018 ordered it 16.01.2018g. matches the description. thanks to seller.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty