MJJC 50*70 CM 1200GSM Ultra Absorbancy Auto Umyte Handričkou Pad Super Hlboké Pilot Premium Mikrovlákna Sušenie Uterákov Auto, Voskovanie, Leštenie MJJC 50*70 CM 1200GSM Ultra Absorbancy Auto Umyte Handričkou Pad Super Hlboké Pilot Premium Mikrovlákna Sušenie Uterákov Auto, Voskovanie, Leštenie MJJC 50*70 CM 1200GSM Ultra Absorbancy Auto Umyte Handričkou Pad Super Hlboké Pilot Premium Mikrovlákna Sušenie Uterákov Auto, Voskovanie, Leštenie MJJC 50*70 CM 1200GSM Ultra Absorbancy Auto Umyte Handričkou Pad Super Hlboké Pilot Premium Mikrovlákna Sušenie Uterákov Auto, Voskovanie, Leštenie

MJJC 50*70 CM 1200GSM Ultra Absorbancy Auto Umyte Handričkou Pad Super Hlboké Pilot Premium Mikrovlákna Sušenie Uterákov Auto, Voskovanie, Leštenie

€13.13
Skladom
w5685

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 51cm x 71cm x 1cm (20.08in x 27.95in x 0.39in)
    Hmotnosť Balenia: 0.43kg (0.95lb.)
  • Špeciálne Funkcie: Auto sušenie uterákov,super absorbancia
  • Položka Hmotnosť: 430g
  • Druh Materiálu: Mikrovláknovú 80%Polyester A 20%Polyamid
  • Položka Priemer: 70cm
  • Názov Značky: MJJC
  • Položka Dĺžka: 50cm
  • Položka Šírka: 70cm
  • Položka Výška: 0.3cm
  • Položka Druh: Špongie, Utierky & Kefy

  • Použitie

    Auto,Kuchyňa,Kúpeľňa sušenie,mat,podložky.Automatické Rýchle Upresňujú,Nárazníkov,Interiér Prachu,atď.

    Funkcia

    1.Ťažká váha, 1200GSM,220g viac alebo menej za kus.

    2.100% odolné voči Poškriabaniu,ultra vstrebateľnosťou., ponožky do vody s úžasný výkon.

    3.Hlboké Hromadu,aby sušenie jednoduchšie.

    4.Dvojité Bočné Super dlhé vlasy,super hmotnosti. 5. Jemná textúra, mäkké na dotyk, nie fade, výborná absorpcia vody 6. Použitie vo vnútri & out. Sucho, prach, uplatňovať a poľský

    FAQ:

    Otázka: Ako dlho bude trvať, než sa na mňa?

    Odpoveď: Zvyčajne parcela, bude trvať 15 až 20 dní, aby si na vás, ale niekedy to bude trvať 2 mesiace (Brazília môže trvať 3 mesiace) na niečo mimo nášho dosahu počas prepravy. Ak sa nechcete dostať zásielky do 2 mesiacov, ktorý sa zdá, že pozemok je stratené alebo niečo iné, mohli by ste si otvoriť spor a my by sme vrátime vám.Dúfam, že pre vaše porozumenie a ďakujem.

    Q: môžem Si vybrať iné prepravné spôsobmi?

    Odpoveď: Áno, môžete si vybrať doprava spôsoby, ako pri zadaní objednávky. Ďakujem.

    Otázka: môžem dostať nejakú zľavu?

    Odpoveď: Ospravedlňujeme sa vám za to. Všetky ceny na stránke sú najvýhodnejšie ceny môžeme ponúknuť. Ale ste mohli získať nejaké kupóny na našej predajni stránke. Ďakujem.

    Otázka: Prečo trvá tak dlho, získať peniaze?

    Odpoveď: nebojte sa, za normálnych okolností, to bude trvať 5 až 20 pracovných dní, ak chcete dostať náhradu späť. Ak nie, musíte ísť požiadajte Zákaznícky Servis pre pomoc. Ďakujem.

    Otázka: koľko budete známky na pozemok?

    Odpoveď: Pre pena lance, zvyčajne sme mk 10 eur na zásielku. Pre polisher stroj, by sme označiť $30-50. Ako obvykle, sme nemohli označiť tovar ako darček. Venujte prosím pozornosť, tam sú 4 druhy peny lance, ktorý bude priamo riešiť www.planetsport.sk Skladu, tak by sme nemohli dať nižšiu cenu na tieto pozemky. Vďaka za pochopenie.

    Q: nechcem fľaše peny lance, môžete predať zvyšok samostatne?

    Odpoveď: Áno, mohli by sme vám predať tie časti, ale cena je takmer totožné s fľaša. A tam sa môže vyskytnúť, že naše pena lance nemohol sa zmestia do fľaše. Preto vám odporúčame kúpiť celú pena lance. Ďakujem.

    Otázka: môžem dostať fľaše bez loga?

    Odpoveď: Áno, máme fľaše bez loga. Ak si objednáte 2 ks, pošleme vám fľaše s logom. Objednávky suma nad 12 ks, pošleme fľaše bez naše logo. Ak chcete, aby sa všetky fľaše s logom, prosím, nechajte odkaz. Vďaka za pochopenie.

    Otázka: sledovanie stavu ukazuje doručenie neúspešné, čo by som mal robiť?

    Odpoveď: v tejto situácii, budete musieť vyzdvihnúť zásielku sami na miestnej pošte s sledovacie číslo alebo požiadajte personál, tam vám sledovať zásielku. Tak, ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti.

    Q: Prečo nie je malý nástavec skrutku v balíčku? Čo je to?

    Odpoveď: Tam bude malý nástavec skrutku(1.1 mm) pre menšie tlakových. Ak peny lance je dobre fungovať, potom to nemusí byť nahradené. Ďakujem. Otázka: Aký je pracovný tlak vaše pena lance?

    Odpoveď: pracovný tlak našich pena lance je medzi 100-168 bar.

    Otázka: Aký je rozdiel medzi čiernym a bezfarebný jeden z vašich pena lance?

    Odpoveď: Bezfarebný skratka pre adaptér z mosadze. A Čierny jeden stojí za plastové adaptér. Obaja sú v rovnakej veľkosti, sú len vyrobené z rôznych materiálov. Aby ste mohli vybrať buď jednu.

    Otázka: Prečo sledovania stavu nezmení vôbec na dlhú dobu?

    Odpoveď: To si vyžaduje určitý čas pre lodnej dopravy na trati tovaru a aktualizovať sledovanie informácie, najmä keď tovar, ktorý je pod dopravy na prepravu rôznych skladov. Dúfam, že za pochopenie.

    Otázka: môžem dostať digitálnu faktúru?

    Odpoveď: Áno, pošlite nám, prosím váš E-mail. Pošleme vám ju. Ďakujem.

    Štítky: premium mikrovlákna, sušenie uterákov auto, sušenie uterákov, Lacné premium mikrovlákna, Vysoká Kvalita sušenie uterákov auto, Čína sušenie uterákov Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Luan Rodacki13

      very good product. arrive before the expected.

    • Makano 18 7

      Unwraped. Full of cardboard pieces. How am i supposed to put this on my paintwork?

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty