Diamond Black Bikini TOPY pre Ženy Plavky Top Plaviek Čiernej tlače plavky Sexy Tajné plávanie biquini HORE Diamond Black Bikini TOPY pre Ženy Plavky Top Plaviek Čiernej tlače plavky Sexy Tajné plávanie biquini HORE Diamond Black Bikini TOPY pre Ženy Plavky Top Plaviek Čiernej tlače plavky Sexy Tajné plávanie biquini HORE Diamond Black Bikini TOPY pre Ženy Plavky Top Plaviek Čiernej tlače plavky Sexy Tajné plávanie biquini HORE Diamond Black Bikini TOPY pre Ženy Plavky Top Plaviek Čiernej tlače plavky Sexy Tajné plávanie biquini HORE

Diamond Black Bikini TOPY pre Ženy Plavky Top Plaviek Čiernej tlače plavky Sexy Tajné plávanie biquini HORE

€10.71 €6.34
Skladom
w5775

    Hmotnosť Balenia: 0.282kg (0.62lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 14cm x 12cm x 10cm (5.51in x 4.72in x 3.94in)
  • S Pad: Áno
  • Názov Značky: victoria podľa malinsa
  • Číslo Modelu: 357-093
  • Krajinách predávajú ako horúce koláče: Brazílske Bikiny
  • Materiál: Spandex,Nylon
  • biquini: bikiny žien
  • Sailor Moon: bikini top
  • Vzor Typ: Kvetinové,Tlač
  • Veľkosť: XS, S, M, L
  • dizajn štýl: Dizajn tajomstvo
  • Farba Štýl: bikiny HORE
  • Plávať Oblek: ženy plavky
  • Saida De Praia: trajes de bano
  • Fit: Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
  • plavky: plávanie oblek pre ženy
  • maillot de bain: plavky ženy
  • Podpora Typ: Drôt Zadarmo
  • Pás: Nízky Pás
  • Položka Druh: Bikiny Nastaviť
  • Pohlavie: Ženy

  • Diamond Black Bikini TOPY pre Ženy Plavky Top Plaviek Čiernej tlače plavky Sexy Tajné plávanie biquini AŽ maillot de bain

    Funkcie:

    100% nový a dobrej kvality

    Je to skôr pohodlné a sexi

    Módne a liberálnej

    Charakteristika Sexy Pláž, Bikiny, Plavky, Šaty

    Očarujúce & štýlový Pláž, Bikiny šaty vyhovuje väčšine dievčatá alebo ženy

    Nádherný darček pre svojho milenca, alebo sami sebe.

    Sám bikini TOP, ak potrebujete nadol, kliknite, prosím, navštívte "". Bikini TOP môžete nainštalovať rôzne príslušenstvo, ak potrebujete mať potrebujete, môžete sa na nás obrátiť. Samozrejme, že aj nevyžaduje žiadne dekorácie, ale aj veľmi krásne. Diamanty môžu byť tiež odstránené alebo nahradené, nasledujúci obrázok odkaz, môže byť potrebné nahradiť Stanice Písmená, kontaktujte nás, rôzne ozdoby, cena bude upravená.

    Vyberte si svoj obľúbený bikini časti zmesi do obľúbených štýloch, veľkostiach .

    Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte náš služby zákazníkom adresu .

    Hrudníka pad môžu byť odstránené alebo nahradené. Šatka môže byť odstránený.

    Môžete si vybrať rôzne bikini bottom, aby sa váš sen bikín. Môžete odkazovať na tento model diagram.

    USA 18 / kus US 10 / kus NÁS 12.88 / kus US 10 / kus

    NÁS 26.88 / kus

    NÁS 26.88 / kus NÁS 18 / kus

    Prosím vyberte farbu atribút príslušný obrázok v poradí čas. Ak nemáte sen kombinácia bikín, vidím vidieť viac bikini shop:

    Zadajte adresár:Zobraziť viac plavky, nohavice

    Zadajte adresár:Zobraziť viac plavky TOP

    Umývanie Poznámka:

    1, vzhľadom na špeciálne elastické tkaniny plavky, stačí použiť normálnu 30 stupňov Celzia pod vodou strane nažive, nie alkalický čistiaci, prací prášok, mydlo a dezinfekčný prostriedok na umývanie, bieliace látky. Dlho máčať v bazéne alebo morskej vody s obsahom chlóru môžu spôsobiť plavky, bude to viesť k mierne klesať. Umývať samostatne s tmavé oblečenie.

    2, prosím, kabát dlaždice po čistení alebo plavky visí v chladnom a suchom mieste, dávať pozor na vetranie, nie je možné použiť sušiče alebo žehličky.

    3, v dôsledku nesprávneho čistenia alebo osobné použitie, nie majetok komoditné problémy, neprijímajú predaj procesu.

    Upozornenie:

    1, ďaleko od skalnaté drsné rozhranie, ľahko spôsobiť kožné plavky opotrebovanie alebo poškodenie zariadenia.

    2, chemické látky a opaľovacie produkty, môže dôjsť k poškodeniu plavky elastické, takže sa snažte kontaminovaných plavky, mali by ste nosiť plavky, a potom použiť opaľovací krém produktov, včas a po cvičení na umývanie opaľovacie produkty späť plavky

    3, nie dlho po použití plavky dusno v taške alebo uložené v kufri, inak to bude slabnúť kúrenie, voda by sa mali umývať ručne a sušené, akonáhle je to možné.

    O Zásielke

    Položky sú dodávané do 5 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.Ak sa nemôžete dostať váš tovar v čase,obráťte sa na nás po prvé,sme sa wil check a riešiť to pre vás pripravujeme.Budeme odpovedať svoj mail do 24 hodín normálne. niekedy sa trochu meškanie vzhľadom na víkend alebo dovolenku.Ak sa nemôžete dostať na náš mail po uplynutí 48 hodín,prosím, skontrolujte spam, alebo sa obráťte na nás s inými mailovú adresu. Doprava scenáre : EPacket : o 7 až 15 dni, aby sa dospelo v nasledujúcich krajinách Izrael,Saudská Arábia ,Francúzsko,Nórsko,ruská Federácia,Ukrajina ,Veľká Británia ,Nemecko,Austrália ,Spojené Štáty ,Kanada

    PostN L: Európske regióny , o 10-15 dní , ostatné plochy o 15 až 30 dní

    Zvyšok krajiny , používame "Čína Príspevok Registrované Air Mail "alebo" HongKong Post Air Mail "predpis o 20-35 dní , ak bol balík stojí za to , a budeme používať" Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus " predpis o 30-60 dní .

    Ak potrebujete rýchlejšie logistiky , odporúčané použitie : "e-E MS" , približne 3-10 dni, aby sa dospelo vo vašej krajine , toto logistické riešenia cez colné jednoduchšie , a všeobecne sa nemusíte zaplatiť daň , ak budete potrebovať ďalšie express , musíte pochopiť, colné odbavenie a platbu dane z príjmu , či už cez colnicu .

    Tip : ak chcete úspešne prejsť cez colnicu , rozošleme package deklarovaná hodnota je $ , ktoré môžu byť oslobodení od platenia dane . Ak je to potrebné na poskytovanie colných faktúry , prosím, zanechajte nám odkaz , budeme vám posielať faktúry elektronicky , stačí vytlačiť a poskytnúť colným orgánom .

    Návrat&Vrátenie Peňazí

    1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

    Štítky: bikini top, bikiny HORE, bikini čierne, Lacné bikini top, Vysokokvalitné bikini hore, Čína bikini čierne Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty