Nové Dorazí 3D Ice Cream Ílu Polyméru Ovocné Plátky Diy Dizajn, Nail Art, Ozdoby Kamienky na Nechty, Šperky Nové Dorazí 3D Ice Cream Ílu Polyméru Ovocné Plátky Diy Dizajn, Nail Art, Ozdoby Kamienky na Nechty, Šperky Nové Dorazí 3D Ice Cream Ílu Polyméru Ovocné Plátky Diy Dizajn, Nail Art, Ozdoby Kamienky na Nechty, Šperky Nové Dorazí 3D Ice Cream Ílu Polyméru Ovocné Plátky Diy Dizajn, Nail Art, Ozdoby Kamienky na Nechty, Šperky Nové Dorazí 3D Ice Cream Ílu Polyméru Ovocné Plátky Diy Dizajn, Nail Art, Ozdoby Kamienky na Nechty, Šperky Nové Dorazí 3D Ice Cream Ílu Polyméru Ovocné Plátky Diy Dizajn, Nail Art, Ozdoby Kamienky na Nechty, Šperky

Nové Dorazí 3D Ice Cream Ílu Polyméru Ovocné Plátky Diy Dizajn, Nail Art, Ozdoby Kamienky na Nechty, Šperky

€1.64 €1.31
Skladom
w58201

    Veľkosť Balenia: 11cm x 11cm x 1cm (4.33in x 4.33in x 0.39in)
    Hmotnosť Balenia: 0.02kg (0.04lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Klinec Nástroj: ílu polyméru palice trstiny fimo fimo nechty umenie
  • Nail Art: 3d nail charms nechtov fimos rezky cukrovej trstiny plátok
  • Položka Druh: Drahokamu & Dekorácie
  • Množstvo: 2000pcs
  • Veľkosť: mix
  • Klinec: 3d nail art decoration
  • Číslo Modelu: ílu polyméru
  • Druh: fimo tyčinky fimo nail art ovocné plátky ílu Polyméru
  • manikúra: nail art príslušenstvo
  • Funkcia: 3d dekorácie nechtov
  • Hmotnosť: 20g
  • Materiál: Akryl
  • Klinec šperky: Hlina Ice CreamSlices Koliesko

  • 1.Na celom svete(okrem Nigéria,taliansko)

    2.Dodacia lehota:

    Expresné:Všeobecne o 5-10 pracovných dní

    3.Tovar bude odoslaný v rámci 1business deň platby prijaté.

    4.Ak ste nedostali položka na Čas Doručenia ,prosím, kontaktujte nás e-mailom ak máte akékoľvek. otázky,normálne,vaše mailová byť odpovedali do 24 hodín. Ak ste stále nenašli dostal odpoveď po 24 hodín, prosím, skontrolujte spam z vašej e-mailovej schránky. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám najlepšie riešenie prostredníctvom komunikácie.

    5.Máme loď na Alixpress adresu Len . Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Alixpress je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

    6.Medzinárodné Kupujúcich-vezmite prosím na Vedomie:

    odpoveď:Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti

    b:Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup

    Akceptujeme:Visa,MasterCard,Escrow

    Návrat Politiky:

    1.Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 1 týždňa po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté.

    2.Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia. Vaše meno,aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile. Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie.

    3.Prosím repack položky opatrne.položky vrátil sa bude testovať a nových náhradných bude odoslaný kupujúcemu ihneď, ak nájsť chybné. V prípade, že vhodnou náhradou nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydaná.doprava,manipulácia a poistné poplatky sú nerefundovateľné.

    4.Ak je položka zistí chybný ,tovar vám bude zaslané späť kupujúcemu na kupujúceho?s náklad. Položky vrátený bez čísla RMA budú odmietnuté a vrátené odosielateľovi. Kupujúci je zodpovedný za všetky Návrat Poštovné a Prepravné náklady.Kupujúci je zodpovedný za dodatočné prepravné náklady na položky, ktoré sú box alebo štítok sa vrátil v roku.

    Druh Poznámka:

    Nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc. Najprv nás kontaktujte, ak máte nejaký problém.Snažíme sa odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné.

    Vopred vám ďakujeme za vašu trpezlivosť.

    Spätná väzba

    1.Náš systém sa automaticky vráti spätná väzba raz, ostáva na nás.

    2.S cieľom poskytnúť vám lepšie služby,prosím, spracovanie transakcie celkom. Spätná väzba je náš život,pred odchodom aneutral alebo negatívnu spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie.(Nie je možné vrátenia hodnotenia v novej politiky),pretože sme tiež zvážiť NEUTRÁLNE odozvu ako NEGATÍVNU spätnú väzbu.

    O nás

    Otázka:Prečo sú tak nízke ceny, sú tieto kvality položky a úplne nové?

    Odpoveď:ÁNO,môžete zaplatiť výrobnú CENU!

    Ponúkame na predaj úplne nové položky priamo z továrne v Ázii.To je dôvod, prečo naše ceny sú tak konkurencieschopné.

    Na udržanie kontroly kvality my osobne prezrieť pre každú položku, pred zásielky. Všetky položky sú 100% nové a kontrolované.

    1.Garantujeme 100% spokojnosť zákazníka, Ak váš nie je, ako je popísané alebo chybné, keď dostanete sa nám ju nahradí to pre vás bez ďalších poplatkov.

    2.Mnohí predajcovia dodanie sivá trhu,garantujeme, že naše výrobky sú úplne nové,úradný a prvotriednu kvalitu.

    Štítky: Klinec šperky, vevo, nail art, ozdoby drahokamu, Lacné nechty šperky, Kvalitné ovocie plátok, Čína nail art, ozdoby drahokamu Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty