MRHUANG LESK !500pcs/pack Trieda AAA Crystal Clear CZ Kubických Trojuholník 3*3 MM Zirconia Kameň DIY Korálky Pre Šperky Nájdenie Hot!

MRHUANG LESK !500pcs/pack Trieda AAA Crystal Clear CZ Kubických Trojuholník 3*3 MM Zirconia Kameň DIY Korálky Pre Šperky Nájdenie Hot!

€13.67
Skladom
w65126

    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
    Typ Jednotky: Balenie
    Hmotnosť Balenia: 0.2kg (0.44lb.)
  • Materiál: Semi-precious Stone
  • Položka Priemer: 3*3MM
  • Položka Druh: Korálky
  • Položka Hmotnosť: 0.2
  • Vonkajší Priemer: 3*3
  • Položka Tvar: trojuholník
  • Jemné alebo Módne: móda
  • Názov Značky: koraba
  • Číslo Modelu: CZ3*3

  • POPIS

    Množstvo: dostanete 500pcs / pack Cca Veľkosť:

    3*3 MM Hlavná Farba:

    ako obraz zobrazený-biela, crystal Konverzie:

    1 palec=25,4 očakávané mm=2.54 cm 1mm=0,1 cm=0.0393 inch Materiál:

    Zirkónmi

    Zirkón, tiež známy ako Sovietsky zväz, to je akási zvláštna povaha drahých kameňov. Jeho vysoký index lomu, v blízkosti 2, disperzia a silné bezfarebné alebo svetlé modré odrody, ktoré po spracovaní, silný oheň javy ako diamanty. Pretože je to podobné, ako vo vzhľade a diamant, ktorý je považovaný za klenot môže byť porovnateľné diamant. Zirkón a pochádza z arabského Zhu Zhiyi a zlato, a starovekej Indii sa nazýva zirkón "eclipse z kameňa". To ukazuje, že zirkón v staroveké Arabské, perzské a Indické sú veľmi populárne. Kamene viazaný zirkón s sú uvedené ako decembra, tyrkysové a lapis lazuli kameň, symbol víťazstva, veľa šťastia, je zárukou úspechu. Môže byť použitý pre prstene, hodinky, náhrdelníky a iné šperky, intarzované a dekorácie, pridať nekonečné čaro užívateľa;

    Je zakotvený v kruhu zirkón, sú porovnateľné s tými z diamantový lesk, a cena je diamant materiál prospech veľa. Vzhľadom na silný lesk zirkón, vysoký rozptyl, a tvrdosť je vyššia, často používa na to, aby diamond náhradu. Klenot má stať dokonalosť vynikajúci človek. Zirkón krúžok móda, vhodný pre moderné ženy white-collar na nosenie, zobraziť žien jedinečné čaro. Zirkón, tiež známy ako Sovietsky zväz, to je akási zvláštna povaha drahých kameňov. Jeho vysoký index lomu, v blízkosti 2, disperzia a silné bezfarebné alebo svetlé modré odrody, ktoré po spracovaní, silný oheň javy ako diamanty. Pretože je to podobné, ako vo vzhľade a diamant, ktorý je považovaný za klenot môže byť porovnateľné diamant. Zirkón a pochádza z arabského Zhu Zhiyi a zlato, a starovekej Indii sa nazýva zirkón "eclipse z kameňa". To ukazuje, že zirkón v staroveké Arabské, perzské a Indické sú veľmi populárne. Kamene viazaný zirkón s sú uvedené ako decembra, tyrkysové a lapis lazuli kameň, symbol víťazstva, veľa šťastia, je zárukou úspechu. Môže byť použitý pre prstene, hodinky, náhrdelníky a iné šperky, intarzované a dekorácie, pridať nekonečné čaro užívateľa;

    Je zakotvený v kruhu zirkón, sú porovnateľné s tými z diamantový lesk, a cena je diamant materiál prospech veľa. Vzhľadom na silný lesk zirkón, vysoký rozptyl, a tvrdosť je vyššia, často používa na to, aby diamond náhradu. Klenot má stať dokonalosť vynikajúci človek. Zirkón krúžok móda, vhodný pre moderné ženy white-collar na nosenie, zobraziť žien jedinečné čaro.

    Zirkón údržba:

    1, zirkón a kozmetika by mali byť striktne oddelené. Mazivo na zirkón olej odolnosť, jednoduché triedy kozmetika, aby jeho povrch lesklý.

    2, práčovňa, zirkón šperky by mali byť nikdy v kúpeli.

    3, na plný plyn chemické znečistenie prostredia, by nemali nosiť šperky, zirkón. Pre všetky šperky je žiarlivý síry, emerald vyhnúť pesticídov.

    4, potenie, zirkón šperky by nemali byť nosené.

    Viac ako 5 šperk by mal byť umiestnený samostatne. Zirkón, napríklad, veľkú tvrdosť, ľahko poškriabať ďalšie skvosty.

    6, šperky, zirkón, vyhnúť, je dať dohromady s drogami. Niektoré lieky môžu produkovať chemické reakcie na šperky, aby šperky farba zhoršenie.

    7, perly, koraly, jantárová, atď. S vodou. Ako je voda na umývanie, môže viesť k prasknutiu.

    8, zirkón, vyhnúť sa vysokej teplote. Niektoré kamene nie je odolný voči vysokej teplote, pod podmienkou vysoká teplota ľahko k dehydratácii a praskliny, alebo zafarbenie. Ako opál nie vysokým teplotám, jade na 55 stupňov Celzia vyššie, bude voskové vrstvy na povrchu riešenie na zníženie lesk z vosku.

    9, zirkón vyhnúť volatility. Hoci mnoho vykladané šperky základný dizajn je veľmi silný, ale vážny otras mozgu nie je vhodné pre ťuknite na prácu, mali by ste vziať šperky.

    10, strieborné ozdoby nosiť na dlhú dobu jednoduché čierne, patrí k bežným javom, dostupné vody amoniak, sóda ponorenie do vody alebo používajte zubnú pastu je otrel, reoccupy čistej vody, utrite do sucha môže obnoviť lesk.

    Spinelovou a údržba:

    Pretože to zahŕňa dlhé nosenie spinelovou čistenie. Očistiť slovo v latinskej a degaussing aproximácia, tak tiež nazýva demagnetization. Účty pre čitateľov "zaznamenané: trvá 1 až 3 mesiace, aby opäť očistiť. Dokonca aj spinelovou by aj pravidelnú očistu. Vedecky povedané, ľudia odumreté tkanivo priľnavosť na spinelovou rast plesní, nie na jednoduché umývanie pokožky na dlhý čas, štandard je čistý s defenzívne soľ čistenia spôsob.

    Štítky: DIY korálky, korálky na šperky, Zirconia Kameň, Lacné diy korálky, Vysoká Kvalita guličiek na šperky, Čína zirconia kameň Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Skyebetts234

      i have receive my package,thanks

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty