0.8 mm shamballa lano black Nepremokavého Lištovanie Kábel fit shamballa náramok&náhrdelník string 130meter doprava zadarmo TL001

0.8 mm shamballa lano black Nepremokavého Lištovanie Kábel fit shamballa náramok&náhrdelník string 130meter doprava zadarmo TL001

€4.52
Skladom
w66512

    Veľkosť Balenia: 10cm x 8cm x 3cm (3.94in x 3.15in x 1.18in)
    Hmotnosť Balenia: 0.1kg (0.22lb.)
    Typ Jednotky: veľa (130 Meter/lot)
  • Miesto Pôvodu: Čína (Pevninská Časť))
  • Položka Druh: Šperky Zistenia
  • Názov Značky: Azapias
  • Šperky Zistenia Typ: Káble

  • Expresss služby môže byť príčinou dane, skontrolujte prosím, ak nepotrebujete, prosím zanechať správu k nám, vďaka! :) Ste vítaní aj na kontakt s nami za lepšiu cenu, zatiaľ čo veľké množstvo potrebujete~ Prosím vyberte doprava zdarma služby, keď sa kúpiť viac ako 100usd, a pozemok bude zaslať do Express, ako povedal, ak objednávka suma nižšia ako 5USD, máme rozhodnutie o tom, či odoslanie zásielky, vďaka! :)

    Podrobnosti

    Materiály

    kožené kábel

    Veľkosť

    0.8 mm

    Množstvo

    130meter

    Farba

    čiernej farby (ako na obrázku)

    Useage

    Náušnice, náramok, náhrdelník korálky prívesok, šperky, príslušenstvo, domáce dekorácie, atď..

    -- Všetky naše položka zásielky je VZDUCHOM MAIL, Položka dosiahnuť väčšine krajín do 20 dní. (Skutočná doba prepravy sa môžu líšiť, a je najlepšie odhadnúť, ale nie sú zaručené.)

    -- Ak sa nemôžete dostať príspevok po uplynutí 30 dní odo dňa, kedy nám poslali na vás, kontaktujte nás prosím priamo . My by sme sa s vami vyriešiť prípad. Prosím, dôverujte nám, budeme poskytovať najlepšie služby s úprimný postoj.

    --Podmienky Prepravy:

    Pred objednaním prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie vášho prednostné zásielky metóda. Položky sú dodávané len po zaplatení je potvrdené Escrow.

    --Prepravné Spoločnosti:

    Podporujeme zásielky "Čína príspevok Air Mail" "EMS" "DHL" "FEDEX" , Ak potrebujete pomôcť s výberom rýchle a spoľahlivé prepravné spoločnosti,prosím kontaktujte nás priamo a my sa budeme snažiť pomôcť. Vďaka!

    Štítky: náhrdelník reťazec, shamballa lano, Lištovanie Kábel, Lacné náhrdelník reťazec, Vysoká Kvalita shamballa lano, Čína lištovanie kábel Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty