Sinpan Trenie Pásik Papiera Pocit, Matný Screen Protector pre IPAD PRO 10.5 palcový (2017),Anti-Odtlačkov prstov a Anti-oil Ochranný Film Sinpan Trenie Pásik Papiera Pocit, Matný Screen Protector pre IPAD PRO 10.5 palcový (2017),Anti-Odtlačkov prstov a Anti-oil Ochranný Film Sinpan Trenie Pásik Papiera Pocit, Matný Screen Protector pre IPAD PRO 10.5 palcový (2017),Anti-Odtlačkov prstov a Anti-oil Ochranný Film Sinpan Trenie Pásik Papiera Pocit, Matný Screen Protector pre IPAD PRO 10.5 palcový (2017),Anti-Odtlačkov prstov a Anti-oil Ochranný Film Sinpan Trenie Pásik Papiera Pocit, Matný Screen Protector pre IPAD PRO 10.5 palcový (2017),Anti-Odtlačkov prstov a Anti-oil Ochranný Film

Sinpan Trenie Pásik Papiera Pocit, Matný Screen Protector pre IPAD PRO 10.5 palcový (2017),Anti-Odtlačkov prstov a Anti-oil Ochranný Film

€18.13 €14.37
Skladom
w67273

    Veľkosť Balenia: 21cm x 13cm x 2cm (8.27in x 5.12in x 0.79in)
    Hmotnosť Balenia: 0.3kg (0.66lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Názov Značky: sinpan
  • Funkcie: Matný
  • Prepravné náklady: Zadarmo
  • Materiál: Matné Tvrdené Sklo
  • Package: Darčeková Krabička
  • Množstvo: 1 balenie
  • Funkcia: Anti-Odtlačkov Prstov/ Anti-Glare
  • Aplikácia: Apple iPad Pro 10.5 palcový (2017)
  • Použitie: PDA
  • Hmotnosť: 36 g
  • Kompatibilné Značky: Pre Apple iPad
  • Prepravná Hmotnosť: 355 g

  • POŠTOVNÉ: 1.Vaša objednávka bude shiped počas 1-2 dní po tom, čo sme dostali peniaze, a to bude trvať 15-28 rokov dní dodacia lehota pre väčšinu krajín, Ak po 40 dňoch(Brazília 50 dní) si ešte stále nedostávajú tovar, prosím, kontaktujte ma, vrátime plnú záruku na vás. 2. Ak výrobok nefunguje ako by malo, alebo ak by ste sa chceli vrátiť to z akéhokoľvek dôvodu, prosím, dajte nám vedieť a nechajte nám správu, Jej náš sľub vám v plnení najlepšiu kvalitu výrobku a 100% spokojnosť zákazníka. NÁVRAT & VRÁTENIE: 1. Všetky výrobky boli označené a balené v dobrom stave pred odoslaním. 2. Sme mimo 100% záruka vrátenia peňazí alebo výmeny, ak položky nie sú opísané. Máte 7 Dní, kontaktujte nás a 30 Dní na vrátenie od dátumu prijatia. Ak zostal vo vašom vlastníctve viac ako 7 Dní, má sa za to, ako sa používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Sinpan Premium Matný Displej protecotr pre iPad pro 10.5 palcový (2017) , prevencia APPLE ceruzka z lietanie na IPAD DISPLEJ, to dáva na papier ako experice zatiaľ čo skecting na IPAD,feelling oveľa viac natrual.

    - Kompatibilita: Pre Apple iPad 10.5-palcový iPad pro (2017) [POZNÁMKA: Matný Anti-Glare môže znížiť displej jasnosť] - Úžasný vzhľad a pocit! Pred poškriabaním vysokej vplyvu kvapky, tie sú úplne pokryté s Balistickými Skla. - Chráňte svoj tablet displej pred poškriabaním, prachom a každodenné opotrebenie pri odstraňovaní odlesky a odolať odtlačky prstov. - Anti-odtlačkov prstov "Oleophobic" Náter magicky odoláva oleje a znižuje nepríjemné odtlačky prstov. - 0.26 mm hrúbka je spoľahlivé a resiliant, a sľubuje plnú kompatibilitu s dotykovou citlivosťou - bubliniek, ľahko nainštalovať, a perfektné fit - Zaručená YiFan pútavé Životnosť, Náhradné Záruky. Balenie v cene: - 1 x Matné Sklo Screen Protector. - 1 x Mikrovláknovú handričku. - 1 x Mokré a suché utierky.

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PRIPOMIENKY: 1. Ak sa vám páči náš výrobok, prosím, zanechajte nám 5 hviezdičiek po tom, ako dostanete položky, budeme veľmi thanksful!. 2. Ak produt nie je satified s vami, alebo máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás po prvé, ŽIADNY SPOR sa budeme snažiť čo najlepšie vyriešiť všetky vaše problémy. 4. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás e-mailom alebo TradeManager, väčšina e-maily sú odpovedali do 24 pracovných hodín. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- LOĎ POLOŽKY: 1.Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. 2.Budeme posielať položky do 3-5 dní, akonáhle sa vaša platba je dokončená. 3.Čas dodania závisí od cieľa, zvyčajne 15~45 dní,v zriedkavých prípadoch, Zlé počasie alebo prísne colné odbavenie bude dodacia lehota dlhšia, prosím, buďte trpezliví a pridať ďalšie 15-20 dní ako odkladu. Vďaka za vaše porozumenie.

    Štítky: screen protector pre ipad, Screen Protector, ipad pro screen protector, Lacné screen protector pre ipad, Vysoká Kvalita screen protector, Čína ipad pro screen protector Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • D00msday13

      стёклышко received in time. отлёживался track. very like quality. not change screen paint, print fat glare and no. no longer заказываю first time. highly recommended!

    • Chekinanatali

      Good seller and product. Thank you. A+

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty