2 ks Univerzálny Auto Späť, Sedadlo, opierku hlavy Vešiak Držiteľ Háčiky Organizátor Auto opierky hlavy Ramienko Háčika Pre Peňaženky, Kabelky Kabáty s potravinami 2 ks Univerzálny Auto Späť, Sedadlo, opierku hlavy Vešiak Držiteľ Háčiky Organizátor Auto opierky hlavy Ramienko Háčika Pre Peňaženky, Kabelky Kabáty s potravinami 2 ks Univerzálny Auto Späť, Sedadlo, opierku hlavy Vešiak Držiteľ Háčiky Organizátor Auto opierky hlavy Ramienko Háčika Pre Peňaženky, Kabelky Kabáty s potravinami 2 ks Univerzálny Auto Späť, Sedadlo, opierku hlavy Vešiak Držiteľ Háčiky Organizátor Auto opierky hlavy Ramienko Háčika Pre Peňaženky, Kabelky Kabáty s potravinami 2 ks Univerzálny Auto Späť, Sedadlo, opierku hlavy Vešiak Držiteľ Háčiky Organizátor Auto opierky hlavy Ramienko Háčika Pre Peňaženky, Kabelky Kabáty s potravinami 2 ks Univerzálny Auto Späť, Sedadlo, opierku hlavy Vešiak Držiteľ Háčiky Organizátor Auto opierky hlavy Ramienko Háčika Pre Peňaženky, Kabelky Kabáty s potravinami

2 ks Univerzálny Auto Späť, Sedadlo, opierku hlavy Vešiak Držiteľ Háčiky Organizátor Auto opierky hlavy Ramienko Háčika Pre Peňaženky, Kabelky Kabáty s potravinami

€3.63 €2.61
Skladom
w68910

    Typ Jednotky: veľa (2 ks/lot)
    Hmotnosť Balenia: 0.04kg (0.09lb.)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)
  • Model: Uzáver & Klip
  • Názov Značky: Urbanroad
  • Položka Dĺžka: 9.4cm
  • Auto Späť, Sedadlo, Opierku Hlavy Vešiak: auto späť, sedadlo, opierku hlavy vešiak držiteľ
  • auto zadnom sedadle vešiak: Vešiak Držiak Na Zavesenie
  • Hmotnosť Balenia: 0.04kg (0.09lb.)
  • Položka Hmotnosť: 45g
  • Druh Materiálu: Plastov
  • Položka Výška: 2.5cm
  • Externé Testovanie Certifikácia: CCC
  • Názov Modelu: CS238
  • auto opierky hlavy vešiak: Auto Auto Späť, Sedadlo, Opierku Hlavy
  • zadné sedadlo, opierku hlavy vešiak držiteľ: Auto Späť, Sedadlo, Opierku Hlavy Vešiak
  • auto opierky hlavy háčik: auto späť, sedadlo, opierku hlavy vešiak držiteľ háčiky
  • Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)
  • Položka Šírka: 4cm
  • Položka Druh: Uzáver & Klip

  • 2 ks Auto na opierku hlavy Ramienko Háčika Organizátor Univerzálny Auto Späť, Sedadlo, opierku hlavy Vešiak Držiteľ Háčiky Pre Vak Kabát Peňaženky s potravinami Čierna

    Funkcie:

    Jednoduchá inštalácia, nie je potrebné rozoberať opierky hlavy, žiadne nástroje, žiadne lepidlo, otočná a môžu byť skryté, keď ste nemali používať.

    Univerzálny auto zadnom sedadle ramienko háčika vám poskytuje najpohodlnejší zážitok z jazdy kedykoľvek.

    Swing hák okolo buď na predné alebo zadné sedadlá používať podľa potreby.

    Vysoká kvalita ABS a silikónové vyrobené, odolné a životného prostredia.

    Konvertuje vaše auto\\\\\\ \ 's opierku hlavy do praktický úložný priestor na zavesenie potraviny, oblečenie, dáždnik, kabelky, fľaše s vodou, dieťa\\\\\\ \ 's hračky, detské potreby, atď.

    Špecifikácia:

    Meno: Auto hook

    Materiál: ABS plast kvalitné,

    Farba: čierne, Khaki,hnedá

    Veľkosť: 94mm*2,5 mm

    Package:

    2pc x auto háčiky

    1. DOPRAVA PO CELOM SVETE.(S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

    2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

    3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

    4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

    5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

    6. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci Odhaduje dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a získať backto vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

    7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

    1. obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodávajú so zárukou.

    2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

    Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.planetsport.sk!

    1. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po

    2. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponent príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

    3.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

    Ak Ste Spokojný S Našim Výrobkom, Láskavo Dovolenku Plnú hviezd a Dobrú spätnú Väzbu Pre nás. Vaša spätná Väzba bude Povzbudiť, aby sme to ROBIŤ Lepšie V Ďalšom. Vďaka!

    Štítky: auto opierky hlavy vešiak, vešiak na opierku hlavy, Držiak na zavesenie, Lacné auto opierky hlavy vešiak, Vysoká Kvalita opierky hlavy vešiak, Čína držiteľ háčik Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty