FB58 Sweety Cartoon Psa osuška Zábavné Psa Deka Super Absorpčné Šteňa Psa, Mačky Župan Oblek pre Yorkie FB58 Sweety Cartoon Psa osuška Zábavné Psa Deka Super Absorpčné Šteňa Psa, Mačky Župan Oblek pre Yorkie FB58 Sweety Cartoon Psa osuška Zábavné Psa Deka Super Absorpčné Šteňa Psa, Mačky Župan Oblek pre Yorkie FB58 Sweety Cartoon Psa osuška Zábavné Psa Deka Super Absorpčné Šteňa Psa, Mačky Župan Oblek pre Yorkie FB58 Sweety Cartoon Psa osuška Zábavné Psa Deka Super Absorpčné Šteňa Psa, Mačky Župan Oblek pre Yorkie FB58 Sweety Cartoon Psa osuška Zábavné Psa Deka Super Absorpčné Šteňa Psa, Mačky Župan Oblek pre Yorkie

FB58 Sweety Cartoon Psa osuška Zábavné Psa Deka Super Absorpčné Šteňa Psa, Mačky Župan Oblek pre Yorkie

€6.34 €5.51
Skladom
w6918

    Hmotnosť Balenia: 0.05kg (0.11lb.)
    Veľkosť Balenia: 20cm x 17cm x 12cm (7.87in x 6.69in x 4.72in)
    Typ Jednotky: kus
  • Package: funkcie opp
  • Druh: Psy
  • Vhodné pre: Šteňa Malé Psy
  • Položka Druh: Pet Osuška
  • Materiál: Polyester
  • Funkcia: Super Absorbčné, Komfortné
  • Doprava zadarmo : Áno
  • Názov Značky: Dogbaby
  • Vzor: Legrační Karikatúra
  • farba: Ružová, Svetlo Modrá, Žltá, Tmavo Modrá, Zelená
  • Veľkosť: S, M, L

  • FB58 doprava Zadarmo Nový Kreslený Psa osuška Zábavné Psa Deka pre Psov, Mačky Super Absorpčné Šteňa Psa, Mačky Župan Oblek pre Yorkie

    O nás:

    Produkty: Všetky naše produkty sú použité Ekologické a bezpečné materiály, a máme prísne kontroly kvality postup. Takže si môžete oddýchnuť zabezpečiť kvalitu našich výrobkov.

    · Zľavy: Veľké, aby veľké zľavy, takže ak si kúpite veľké množstvo, môžeme vám ponúknuť veľmi konkurencieschopnú cenu. Ak chcete vedieť viac o zľave, neváhajte a kontaktujte nás.

    · Vlastné Make/OEM: Sme factory, tak OEM/Custom urobiť, je vítaná. Ak ponúkate dizajn, dokážeme vyrobiť položky, ktoré chcete.

    ·Výroba mnoho druhov pet produktov, ako sú pet oblečenie, pet dopravcov, pet príslušenstvo, pet obojky a tak ďalej.

    ·Vitajte na návštevu našej továrne a potrebujeme vaše drahé návrhy.

    Venovať pozornosť:

    Platby:

    Akceptujeme Viazaný, Western Union, Bankový Prevod.

    Poštovné: Pri zadaní objednávky, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.

    Čas dodania závisí od destinácie a ďalších faktorov. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných shipmentsdue na rozdiely v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

    Spätná väzba politiky:

    Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

    Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

    My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

    Ak chcete, Drahí Priatelia: Možno vás bude zaujímať v ostatných produktov a sme oceniť, že vaša podpora, akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte náš služby online kedykoľvek.

    Štítky: pes vaňa uteráky, Pes župan, župany pre psov, Lacné psa vaňa uteráky, Vysoká Kvalita psa župan, Čína župany pre psov Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty