Fínska Špice psa Pás vankúše vankúš nový Rok dekoratívne gauč Valentína darček 30x50 cm Bedrových vankúš almofada Fínska Špice psa Pás vankúše vankúš nový Rok dekoratívne gauč Valentína darček 30x50 cm Bedrových vankúš almofada Fínska Špice psa Pás vankúše vankúš nový Rok dekoratívne gauč Valentína darček 30x50 cm Bedrových vankúš almofada Fínska Špice psa Pás vankúše vankúš nový Rok dekoratívne gauč Valentína darček 30x50 cm Bedrových vankúš almofada Fínska Špice psa Pás vankúše vankúš nový Rok dekoratívne gauč Valentína darček 30x50 cm Bedrových vankúš almofada Fínska Špice psa Pás vankúše vankúš nový Rok dekoratívne gauč Valentína darček 30x50 cm Bedrových vankúš almofada

Fínska Špice psa Pás vankúše vankúš nový Rok dekoratívne gauč Valentína darček 30x50 cm Bedrových vankúš almofada

€8.23 €6.59
Skladom
w69401

    Veľkosť Balenia: 25cm x 25cm x 5cm (9.84in x 9.84in x 1.97in)
    Hmotnosť Balenia: 0.45kg (0.99lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Tlač Popis: biela plocha je béžová,nie čisto biele
  • Tvar: Obdĺžnik
  • estilo: Moderno
  • Preenchimento: Bavlna
  • Vzor: Tlačené
  • Materiál: Bielizeň / Bavlna
  • Oblasť Tlače: Prednej strane vytlačené, prázdne zadnej strane
  • Údržba: Zavesiť na suché, vyhnite sa treniu a vyžmýkajte
  • Použitie: Dekoratívne,Sedadiel,Auto,Stoličky
  • Či je snímateľný a umývateľný: Vymeniteľný a Umývateľný
  • Štýl: Obyčajný
  • Technics: Tkané
  • Druh: Vankúš /Vankúš
  • Veková Skupina: Dospelí
  • Veľkosť: 30X50cm Cushion case, 30X50cm Cushion
  • Číslo Modelu: vankúš 30cmx50cm
  • Vzor Typ: Zviera
  • Tipy: Vyhnúť predĺženie expozície slnečnému žiareniu
  • Náplň pokyny: (Vankúš prípade, že Nie je filler)(Vankúš Majú výplň)

  • Vianočné vankúš

    Zvláštna Poznámka: tkaniny farba béžová Podrobnosti stránke Majú tkaniny zobrazenie obrazu názov produktu:fínska Špice psa Pás vankúše vankúš nový Rok dekoratívne gauč Valentína darček 30x50 cm Bedrových vankúš almofada Množstvo:1 ks Veková Skupina:Dospelí Platné Ľudí:Univerzálna [Materiál]: 100% prírodné Zbrusu Nový Bavlna, Ľan Tkaniny. [Upozornenie]: projekty patrí vyplní a nie je vyplniť dve možnosti. Vezmite prosím na vedomie, že v čase nákupu. Vysvetlenie: ( Vankúš prípade, že Nie je filler) ( Vankúš Majú výplň) . Prednej strane vytlačené, prázdne zadnej strane. Stroj umývateľný. [Print]: tlačené bočné vpredu, vzadu je čistá konope farby. [Zips]: Neviditeľný zips. [Umývanie teplota]: pod 40 ° C (menej ako 86 ° F) hmotnosť výrobku po balení podľa veľkosti výrobku a hmotnosti je v súlade,(30x50cm Vankúš 70-80 g)(30x50cm Vankúš+Výplň 420-430g) [Vankúš Špecifikácia] Vankúše kryt veľkosť 30X50cm Vankúše veľkosť, pretože ručné šitie dôvodom môže mať chyby, z 2 až 3 cm(asi O 0,8 v~1.2 v) Prosím, umývanie tieto kryty sepapately iné oblečenie. S cieľom udržať farbu v pohode, to je najlepšie pridať soľ do vody pre vašich prvom praní Produktu farba:Farebné rozdiely môžu vzniknúť medzi skutočné predmety a fotografie z dôvodu osvetlenie a nastavenia displeja.Prosím, skontrolujte obrázok číslo opatrne, keď ste ponúkania cien ,ďakujem vankúš + obrázok = produktov Bielizeň úvod Neviditeľný zips úvod diagram Šijacie ihly a nite úvod mapa Tlač účinok Veľkosť mapy porovnanie graf Factory skutočnú mapu Vzorky izba Digitálna tlač Vysokej teplote tlač nie fade Šijacie stroje šijací stroj linky Výrobného procesu Výrobné dielne Non-tkané sady vankúš core Stlačený non-tkané vankúš core výrobného procesu Reálny obraz Náplň bavlna spôsob inštalácie

    Budeme loď vašej objednávky v 1-3business dní ( podľa vašej objednávky je množstvo ) po zaplatení .

    Poskytujú všetky druhy spôsob dopravy pre rôzne krajiny. Ak chcete určiť spôsob dopravy , prosím, zaplatiť náklady na dopravu . Nižšie je odhadnúť rýchlosť doručenia pre váš odkaz, vďaka !

    Ak váš hodnota objednávky nepresiahne USA $200 , budeme ponúkať zadarmo DHL ,Fedex alebo Aramex žiadne rýchle prepravné služby .

    Dodanie rýchlosť len pre referenčné , niekedy sa omešká o sviatky , festivaly, zlé počasie , zvyky. Post air mail na niektorých krajinách môže trvať dlhšie, než 60days , podobne južnej Afriky , Brazílie a tak ďalej . Express zvyčajne majú colné daň problémy , v tomto prípade , prosím, spolupracovať s colnými zaplatiť daň.

    Vezmite prosím na vedomie: Muži urobili chyby, nie sú zaručené , ako je poškodenie po použití vody demage a tak ďalej . Ak nie ste spokojní s vaším položky , môžete sa výmenu veci , ale kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie. Ak chcete vymeniť chybný alebo nesprávne doprava položiek , môžete to urobiť napríklad takto : Krok 1)E-mail k nám do 7working dní alebo chatu s nami Obchodný Manažér Krok 2)Odosielať fotografie na nás, o problémoch položky alebo niečo iné podrobnosti Krok 3)Vrátenie položiek na nás s sledovacie číslo potom budeme dodanie právo položku okamžite . Ak výmena nie je k dispozícii , potom úplné vrátenie bude vydané s pôvodnou spôsob platby . Môžete nás kontaktovať na odchode správu na www.planetsport.sk, alebo pošlite nám e-mail odpovieme e-maily do 24 hodín v pracovný deň , do 36 hodín na víkend

    Vašu podporu a dôveru, je najväčším impulzom pre nás : Ak ste spokojní s našimi položky a služby , láskavo prijať minút opustiť pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd , radi vám urobiť to isté v prípade, Ak ste nespokojní s našimi položky a služby , neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie pred odchodom negatívna spätná väzba, budeme sa snažiť poskytnúť vám beest služby .

    Štítky: Vankúš, obliečky na vankúše, obliečky na vankúš, Lacné vankúš, Kvalitné obliečky na vankúše, Čína obliečky na vankúš Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty