HRI002 Módne Jewley Mexická Bola Klietka Krúžok pre 12mm Tón Loptu zvuky 7# Zlata-Farebná Medailón Krúžok HRI002 Módne Jewley Mexická Bola Klietka Krúžok pre 12mm Tón Loptu zvuky 7# Zlata-Farebná Medailón Krúžok HRI002 Módne Jewley Mexická Bola Klietka Krúžok pre 12mm Tón Loptu zvuky 7# Zlata-Farebná Medailón Krúžok HRI002 Módne Jewley Mexická Bola Klietka Krúžok pre 12mm Tón Loptu zvuky 7# Zlata-Farebná Medailón Krúžok HRI002 Módne Jewley Mexická Bola Klietka Krúžok pre 12mm Tón Loptu zvuky 7# Zlata-Farebná Medailón Krúžok HRI002 Módne Jewley Mexická Bola Klietka Krúžok pre 12mm Tón Loptu zvuky 7# Zlata-Farebná Medailón Krúžok

HRI002 Módne Jewley Mexická Bola Klietka Krúžok pre 12mm Tón Loptu zvuky 7# Zlata-Farebná Medailón Krúžok

€6.59
Skladom
w69891

    Veľkosť Balenia: 15cm x 10cm x 12cm (5.91in x 3.94in x 4.72in)
    Hmotnosť Balenia: 0.1kg (0.22lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Kompatibilita: NO
  • Štýl: Klasické
  • Kovy Typ: Pozlátené
  • Materiál: Akryl
  • Krúžky Typ: Koktail Krúžok
  • Podmienky: 100% Zbrusu Nový Mexická Bola Klietka Krúžok
  • Tvar\vzor: Rastlina
  • Položka Druh: Krúžky
  • Veľkosť Prsteňa: 7
  • Číslo Modelu: HRI002-C
  • Povrch Šírka: Ako obrázok zobraziť
  • Názov Značky: Eudora
  • Nastavenie Typu: Žiadne
  • Príležitosti: Strana
  • Pohlavie: Unisex
  • Funkcia: Pre Tehotné Ženy
  • Jemné alebo Módne: móda

  • HRI002 Módne Jewley Mexická Bola Klietka Krúžok pre 12mm Tón Loptu zvuky 7# Zlata-Farebná Medailón Prsteň!

    Stav: 100% Nové Mexická Bola klietky

    Množstvo: 1pc medailón krúžok + 1pc farebnú loptu

    Materiál: pozlátená na bielej medi

    Prosím kliknite tu KÚPIŤ 12mm loptu vhodný pre

    Krúžok

    Prečo si zvoliť nás? Náš produkt eco-friendly, sľúbil, niklu a olova zadarmo, garantujeme je vyrobený vo vysokej kvalite,je bezpečnosť pre tehotné ženy!

    Čo je Zvonkohry loptu? (alebo Tehotenstva bola)

    Pôvodom z Mexika do Zvonkohry lopta je hudobné zvonenie prvý nosili tehotné ženy a od dávnych čias mnoho generácií Mexickej matky, aby sa majú prísahu tým, upokojujúce a upokojujúci účinok, že Zvonkohry loptu má na ich nenarodené deti počas ich tehotenstva a aj po pôrode.Vážený Zákazník, vítame vás

    Na Zvonenie lopta je navrhnutý tak, aby vytvárať jemné, mäkké chiming zvuku počas matiek pohyb a dieťa je uvoľnené tým, že tieto zvončeky až do narodenia. Hovorí sa, že účinky týchto zvona efektívne pracovať na dieťa počas dojčenia raz ona alebo on prišiel. Rovnaké zvuky, ktoré soothed a utíšil vaše dieťa počas tehotenstva, budú mať rovnaký upokojujúci účinok akonáhle dorazí. Rovnakým spôsobom, že hrá upokojujúcu hudbu na vaše nenarodené dieťa môže sooth a pokoj, Mexická Bola je tiež uvedený na pomoc pri ošetrovateľstva, ako dieťa môže husle s whist mama nosí, ako náhrdelník a upokojujúce zvončeky majú rovnaké fantastický účinok.

    Kedy a ako použiť Zvonenie loptu ?

    To určite viac ako náhrdelník. Je to najlepší darček pre všetky mamičky-k-byť, a veľký suvenír pre mamičky po deti sa rodia, za pripomenutie tých krásnych časov. Počas raného obdobia tehotenstva, mamičky môžu waer to ako standared alebo matinee náhrdelník. Je to cool a sexy. Po dieťa rastie väčšie, mamičky môžu nosiť náhrdelník odpočíva nízkou na bruchu. Od 20. týždňa, deti môžu počuť zvuk okolo brucha, potom sa môžu hrať a užívať si krásnu hudbu z bell prívesok, mamičky, môžete ho použiť na komunikáciu s deťmi, je to tak úžasné. Budete sa cítiť dieťa chvenie v bruchu. Že zvýši spojenie medzi mm a dieťa. Spolu s bábätká rastú väčšie, budú oboznámení s týmto harmóniu zvuku. V neskorších dní, dieťa sa bude cítiť útechu a šťastný, keď sluchu to. Tento náhrdelník môže byť tiež použitý ako ošetrovateľskej náhrdelník dlho po narodení dieťaťa. Mama sa môže nosiť Zvonkohry loptu (Tehotenstvo Bola) z približne 20 týždňov do jej tehotenstvo, alebo od kedy sa cíti ako jej prvá vlaje pohybov z dieťa. Z tejto etape tehotenstva a dieťa môže ľahko počuť a rozlišovať zvuky počuť cez múmie? stummy.

    HARMÓNIA BOLA je rozsah attrctive prívesky určené pre tehotné matiek nosiť nízko nad ich brucho. Prívesok má upokojujúce melódie zvonkohry, že sa upokojiť dieťa po narodení.

    HARMÓNIA bola alebo Anjel volajúceho, bude pekný zvuk po trasie. Vyberte si z ôsmich možností: stopa, zelené a strieborné puzdro, ružová a strieborná puzdro, červené a strieborné puzdro, striebro a strieborné puzdro, modré a strieborné puzdro, žlté a strieborné puzdro, strieborný prívesok srdce. Tento krásny ručne prívesok robí krásny darček pre všetkých mama-k-byť a môžu byť nosené pred a krátko po narodení dieťaťa. Tým Bola Hudobné Tehotenstva Prívesok je viac než len náhrdelník, pomáha puto matky a dieťaťa a udržať dieťa útechu od 20 týždňov vopred narodenia až dlho po narodení. V náhrdelník môže byť tiež použitý ako ošetrovateľskej náhrdelník, ako dieťa môže hrať so prívesok vedenie baby hore, aby sa zdravotná sestra.

    Sme %100 plnú zodpovednosť s našimi položky,máme vlastnú továreň,ak potrebujete umiestniť veľké objednávky alebo chcete pridať logo na vaše položky,sa, prosím, neváhajte ma kontaktovať.

    Ďakujem, že ste prišli.

    Štítky: medailón krúžok, krúžok pre, Móda Krúžky, Lacné medailón krúžok, Vysoko Kvalitný prsteň pre, Čína módne krúžky Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty