Nevesta Nevesta Svadobné Tiara Koruny high-grade vlasy styling príslušenstvo hlavový most výrobcovia predávajú MC-4015 Nevesta Nevesta Svadobné Tiara Koruny high-grade vlasy styling príslušenstvo hlavový most výrobcovia predávajú MC-4015 Nevesta Nevesta Svadobné Tiara Koruny high-grade vlasy styling príslušenstvo hlavový most výrobcovia predávajú MC-4015

Nevesta Nevesta Svadobné Tiara Koruny high-grade vlasy styling príslušenstvo hlavový most výrobcovia predávajú MC-4015

€15.91
Skladom
w70209

    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 0.2kg (0.44lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Jemné alebo Módne: móda
  • Tvar\vzor: Pierko
  • Názov Značky: dollybling
  • Druh: Hairbands
  • Číslo Modelu: MC-4015
  • Kovy Typ: Zliatiny Zinku,Striebro
  • Materiál: kov
  • Položka Druh: Hairwear
  • Štýl: Klasické

  • & strávili Materiál: zliatina + + umelý diamant pearl + stuha

    Veľkosť: dĺžka: cca 16 cm; Wide: cca 10 cm; Vysoká: približne 10 cm

    Hmotnosť: 105 g

    -----------------------------------------------------------------------------------------

    .............................................. . Sme výhodou. ...............................................

    Produkt vady:

    Vyrobené z čistej ručné vady nevyhnutne, venujte pozornosť kvalite produktov jednotlivých zákazníkov venujte, prosím, niektoré produkty, na jemné imitácie produktov, modely, obrázky sú len pre referenčné účely nájdete na fyzickej mape, ale kvalita a štýl sú dobré, jednotlivých zákazníkov na produkty, ako je práca, najmä o podrobnosti, prosím, nie strieľať. Ďakujeme za vašu spoluprácu.

    Farebný rozdiel:

    Pretože pozadia fotografie. Počítač a displej rôzne stupne zníženie spôsobené farbu a farbu tovaru budú líšiť, ktoré nespadajú do pôsobnosti kontrolu, nepatrí kvality problémy,

    Veľkosť problém:

    Palcový rozmer pre ručné meranie, vzhľadom na iné meracie nástroje a metódy merania a iných faktorov, tam bude 1-2 mm chyby, ktoré sa budeme snažiť minimalizovať chyby, veľkosť problém nebudú vrátené.

    O zásielke:

    Kupujúci objednávku platby, budeme do 48 hodín (do dvoch dni) vykonávať zásielky, sme sa stretávajú s nedostatkom telefónne hovory alebo chcete kontaktovať

    Express logistika:

    Budeme zasielať iba predvolené kuriérom (služby zákazníkom poradenstvo), ak budete potrebovať ďalšie express kontakt on-line služieb zákazníkom. Slávnostne vyhlasujem, že expresné a logistické nie sú o nás, prosím, nie expresné a logistické služby postoj a čas na dosiahnutie nespokojnosť ako základ pre naše hodnotenie.

    Na znamenie po prijatí-TEJ:

    Doručenia tovaru, prosím, uistite sa, že som prihláste sa na to, ako je rodina, kamaráti, na stráž prihláste sa na to, ako sú jednotné, ako som prihláste sa pre to. Prosím, uistite sa, že ho otvorte a kontrola na mieste po prihláste sa pre to. Ak je tovar poškodený v tranzite, prosím, priamo na odoslanie personál na overenie plnenia alebo odmietne podpísať ho.

    Asi po predaji:

    Prihláste sa pre to v čase, ak existuje akékoľvek problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás, dáme vám odpoveď vrátenie a výmena už nie je prijatý. V prípade, že kvalita je všetko v poriadku, nemáš rád sám, a fotky sú príliš veľké, z mysle, nie je spokojný, alebo nie tak dobrý, ako som si myslel, ako subjektívne faktory ako dominantný dôvod, kupujúci zakúpený tovar, nie sú dovolené vrátiť sa.

    O pokles vŕtačky:

    Svadobné šperky set auger je overmuch, niekedy YiLiangBaiGe vŕtačka v kombinácii s výslovným spôsobom, ťažké vyhnúť sa môže objaviť vŕtačky, ako sú vŕtačky, prosím, použite malé tímy kvôli dobré lepidlo, okrem pohybu a vzduchu nemôže dať kvapalina, iné Kuriérske skladu poskytnúť lepidlo v balení, nespĺňa láska vrátiť na základe vŕtačky, pamäti, prosím, nie strieľať.

    .............................................. Profesionálne. Integritu a win-win; ...............................................

    Ďakujeme

    Štítky: svadobné tiara koruna, tiara koruna, svadobné tiara, Lacné svadobné tiara koruna, Vysoká Kvalita tiara koruna, Čína svadobné tiara Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty