ZÁRUKA 52mm Širokej Kovovej clona s Filtrom Niť Mount PRE canon nikon pentax sony voľný čas ZÁRUKA 52mm Širokej Kovovej clona s Filtrom Niť Mount PRE canon nikon pentax sony voľný čas ZÁRUKA 52mm Širokej Kovovej clona s Filtrom Niť Mount PRE canon nikon pentax sony voľný čas

ZÁRUKA 52mm Širokej Kovovej clona s Filtrom Niť Mount PRE canon nikon pentax sony voľný čas

€2.86 €2.40
Skladom
w70298

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.03kg (0.07lb.)
    Veľkosť Balenia: 5cm x 10cm x 2cm (1.97in x 3.94in x 0.79in)
  • Vhodné: sony,canon, nikon, olympus,atď
  • farba: Čierna
  • diamter: 52mm
  • pre fotoaparát: pre Canon nikon pentax sony
  • loď: Zadarmo
  • Package: No
  • kvalita: Vysoká
  • Číslo Modelu: 52mm
  • Kompatibilné Značky: Univerzálny
  • Názov Značky: KEFU
  • Hmotnosť: 0.25

  • Plnou Zárukou Výrobcu + 30 Dní Peniaze Späť Záruka Spokojnosti. Dúfame, že budete kupovať s dôverou!

    Zykkor Širokej Kovovej clona s skrutku namontujte sa hodí na akýkoľvek objektív 52mm filter alebo barel vlákno vyrobené z masívneho hliníka, kovu, vysoko kvalitné hladké čierne prevedenie vhodné pre digital a filmové kamery všetkých značiek Skvelé pre Široký Ohnisková vzdialenosť Šošovky Zykkor Širokej Kovovej clona 52mm Skrutku Namontujte Zykkor Kovové Skrutky Mount Objektív Kapucňou, kapucne možno použiť na digitálne fotoaparáty, digitálne zrkadlovky a filmové kamery s AK (interné Zameraným) šošovky všetkých značiek. Uhly Zykkor Široké Kovové nadstavce zápas strelecké uhly šošovky so Širokou ohniskovou dĺžok od 35mm a širšie. * široký kruhový tvarované clona s skrutku namontujte hodí cez všetky 52mm objektív filter alebo barel vlákno * poskytuje ochranu pred nežiaducim svetlo fakieľ a z náhodnému poškodeniu * vyrobené z masívneho ľahký kov hliníka * vysoko kvalitné hladké čierne prevedenie * vhodné pre širokouhlý objektív pre digitálne, film a video kamery hlavnou funkciou clona je tienidlo objektívu od túlavých svetlo, zlepšenie kontrastu a kvality obrazu. Ale bude tiež chráni pred hlaveň od nevyhnutné vplyvov proti steny, rámy dverí a iných real-životných prekážok a v nepriaznivom počasí, to môže pomôcť udržať vlhkosť a vietor-fúkané nečistoty z objektívu. Inštalácia: Pripojte kapota skrutkovacie to na filter alebo objektívu závit. Špecifikácie: * Priemer Objektívu: 52mm * Farba: Čierna

    1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

    2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

    3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

    1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

    2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

    3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

    4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

    5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

    6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.

    Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

    7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

    8. Dodacia Lehota:

    Objektív odsávače sú primárne určené na zabránenie nežiaduceho túlavých svetla do objektívu rozšírením a tieňovanie

    koniec objektívu. Okrem toho, od konca objektív sa predĺži, môžete tiež získať výhodu nejaké extra

    ochrana pred náhodným vplyvom.

    Miestnych Colných & Daní

    Ak vaša krajina poplatok pre všetky dovozné tarify alebo dane, to je vaša zodpovednosť ako občana platiť za to. Sme nie je zodpovedná ak vaša krajina vlastné oddelenie zadržiava svoj pozemok.

    Spätná väzba

    Ak ste spokojní s našimi službami, prosím, hodnotiť podrobnosti transakcie (Podrobné Hodnotenia Predajcu) na eBay s "IDEÁLNY 5 STARS" a zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. Náš systém vám opustí spätnú väzbu, automaticky po si ju zaplatiť.

    prosím, dovoľte 12~24 hodín, aby sa váš mail odpovedal. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a my vám odpovieme vám hneď ako to bude možné.

    1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

    2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a váš príspevok.

    3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

    4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

    Štítky: Clona, kovové clona, 52mm kovové clona, Lacné clona, Vysoko Kvalitné kovové clona, Čína 52mm kovové clona Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Galina A2011

      very nice, full metal, lightweight, good quality.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty