Profesionálne Rovno Jemné Bod Kliešte Pre Predĺženie Rias z Nehrdzavejúcej Ocele TONG6 Profesionálne Rovno Jemné Bod Kliešte Pre Predĺženie Rias z Nehrdzavejúcej Ocele TONG6 Profesionálne Rovno Jemné Bod Kliešte Pre Predĺženie Rias z Nehrdzavejúcej Ocele TONG6 Profesionálne Rovno Jemné Bod Kliešte Pre Predĺženie Rias z Nehrdzavejúcej Ocele TONG6 Profesionálne Rovno Jemné Bod Kliešte Pre Predĺženie Rias z Nehrdzavejúcej Ocele TONG6 Profesionálne Rovno Jemné Bod Kliešte Pre Predĺženie Rias z Nehrdzavejúcej Ocele TONG6

Profesionálne Rovno Jemné Bod Kliešte Pre Predĺženie Rias z Nehrdzavejúcej Ocele TONG6

€0.35 €0.56
Skladom
w71354

    Veľkosť Balenia: 30cm x 20cm x 13cm (11.81in x 7.87in x 5.12in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.058kg (0.13lb.)
  • Názov Značky: FSHALL
  • Číslo Modelu: DD1122
  • Položka Druh: Obočie Tweezer

  • Profesionálne Rovno Jemné Bod Kliešte Pre Predĺženie Rias Nerezová Oceľ Popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné môžete ho použiť ak chcete odstrániť všetky nežiaduce chĺpky ako obočie,obočie a tváre, vlasov, atď. Špeciálny dizajn s lepšiu pružnosť a pevné úst pomáha zabrániť šmyku. Špeciálny dizajn dosiahnuť vyrovnané a stabilné používanie. Pre Profesionálnych, ako aj osobné použitie. Materiál:Nehrdzavejúca oceľ Dĺžka:9 cm/3.54"(cca) Farba:Strieborná Množstvo: 1 ks Poznámka: Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palcový Č maloobchodnom balení. Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Balenie obsahuje: 1 x Tweezer(iné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.)

    Štítky: kliešte pre rias rozšírenia, kliešte na mihalnice, profesionálne pinzety, Lacné kliešte pre rias rozšírenia, Vysoko Kvalitné kliešte na mihalnice, Čína kliešte professional Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty