Doprava zadarmo dospelých modrá pol Balet Tutu biela balerína tutus professonal polovicu placky tanier tutu pre ženy BT8923 Doprava zadarmo dospelých modrá pol Balet Tutu biela balerína tutus professonal polovicu placky tanier tutu pre ženy BT8923 Doprava zadarmo dospelých modrá pol Balet Tutu biela balerína tutus professonal polovicu placky tanier tutu pre ženy BT8923 Doprava zadarmo dospelých modrá pol Balet Tutu biela balerína tutus professonal polovicu placky tanier tutu pre ženy BT8923 Doprava zadarmo dospelých modrá pol Balet Tutu biela balerína tutus professonal polovicu placky tanier tutu pre ženy BT8923 Doprava zadarmo dospelých modrá pol Balet Tutu biela balerína tutus professonal polovicu placky tanier tutu pre ženy BT8923

Doprava zadarmo dospelých modrá pol Balet Tutu biela balerína tutus professonal polovicu placky tanier tutu pre ženy BT8923

€36.27 €42.61
Skladom
w71904

    Veľkosť Balenia: 50cm x 20cm x 15cm (19.69in x 7.87in x 5.91in)
    Hmotnosť Balenia: 1.5kg (3.31lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Materiál: Polyester,Spandex
  • Tanečné úlohy: Baletu luskáčik snehová kráľovná Šípková Ruženka Palacinka Tanier Kitri DonQuixote
  • Výrobný proces: ručné
  • Sukne: 7 vrstiev tyly
  • Miesto Pôvodu: Guangzhou, Guangdong, Čína
  • Pohlavie: Ženy,Dospelých,Dievčatá,Deti
  • Farby: Ostatné farby môže byť vyrobená
  • Názov Značky: swangirldance
  • spôsob dopravy: DHL e-EMS EMS epacket a tak ďalej
  • Veľkosť: Adult Size XS/S/M/L/XL/2XL ,Child Size 8/10/12/14/16
  • Tanec Typ: Balet
  • Použitie: Etapa Dancewear Výkon
  • Číslo Modelu: BT8923

  • NÁS 247 / kus NÁS 247 / kus NÁS 247 / kus NAMI 50 / kus NÁS 5.9 / kus NÁS 6.9 / kus NÁS 6.9 / kus

    Popis XS,S,M,L,XL,2XL pre Dospelých, Veľkosť, 8,10,12,14,16 Detskej Veľkosti . Matt nylonu textílie polyester podšívka, hrudníka skryté šnúrkou, polohy kvet čipky. 7 vrstiev tylu pre Sukne . Farba biela a čierna .

    Costume Color& Veľkosť, Ak chcete, aby tutu v vlastnú veľkosť,prosím, kliknite na tlačidlo" zákazku " a poznámka: vaša vlastná veľkosť,prosím pozrite nasledujúce meracie metódy(①③④) . Bez zmeny dekorácie,farba tela a tylu môže byť premenlivé,môžete si vybrať farbu, ktorú chcete z nasledujúcich color chart,ak chcete, aby ostatné farby,prosím, kontaktujte ma.

    Priateľské Pripomienka výrobný cyklus trvá približne 10-15days Dospelých tutu s dvoma radmi háčiky,dieťa tutu s iba jeden riadok, háčikov. Na Tutu je za tepla a zabaliť do obalu počas prepravy,keď ste dostali tutus, prosím dajte to byt na stôl alebo podlahu ,potom tyl bude hladká po jednom dni alebo dva dni .

    Vybrať vlastnú farbu, prosím, kontaktujte nás.

    8225

    Naše Tutu

    Al tak Môže Lik e

    NÁS 360 / kus

    NÁS 330 / kus

    NÁM 250 / kus

    NÁS 286 / kus

    NÁS 195 / kus

    NÁS 190 / kus

    NÁS 210 / kus

    NÁS 235 / kus

    NÁS 170 / kus

    USA 200 / kus

    Ak chcete objednávku balet tutu taška spolu,prosím, odkaz nasledujúce phote:

    Merania spĺňajú naše štandardné balenie: Kliešťa vybrať veľkosť, farbu a množstvo chcete, a potom ma ke platby. O dieťa veľkosti označte vybrať náhodné veľkosti, a potom nechajte nám veľkostí potrebné po zaplatení. Merania NEMÔŽE splniť naše štandardné balenie: Označte položku Prispôsobiť a voľba Veľkosti označené, nám zanechať správu o telo merania (Výška, Prsia, Pás, Bedrový, Obvod, Dĺžka chrbta) po zaplatení. Chcete zmeniť farby, prosím, poraďte nám ako prvý.

    Dodacia lehota sa pohybuje od 7working dní do 30 pracovných dní pre rôzne položky

    (klasický Balet tutu potrieb 30 pracovných dní,dancwear a topánky potreby 7~15 pracovných dní).

    1) EMS a ePacket : 5-10days

    2) Čína Príspevok Air Mail: 10-25days, v závislosti od rôznych regiónoch.

    3) Normálne sme sa vybrať, EMS alebo epocket forsmall objednávky, v závislosti na objednané množstvo.

    Spôsoby dopravy je DHL, EMS, Epacket a SAGAWA.

    Sme schopní zariadiť doručenie do celého Sveta.

    Položka bude označená ako DARČEK alebo VZORKU a PODHODNOTENÉ v faktúru, aby ste sa vyhli cla .

    Ak máte ďalšie otázky alebo chcete kúpiť vo veľkom množstve,

    Keď je položka je dodať, zašleme vám sledovacie číslo. Everthing týkajúce sa prepravy, je postarané

    u nás. Bez Ťažkostí Potrebné!

    a nechať svoju fotografiu.....

    Kupujúci Poznámka

    1) Objednávka nie je možné zmeniť alebo cancele d po 24 hodinách. Potvrďte prosím, že každý detail do 24 hodín od zadania objednávky, pretože položka je vyrobená na objednávku. Prosím, láskavo kontaktujte nás do 7 dní po obdržaní položky, ak existuje akékoľvek chyby. Alebo nebudeme riešiť problém nepresahuje 7 dní po obdržaní zásielky. Je považovaný za používaný a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM FEFUND. 2) poplatky sú účtované podľa vášho krajiny, nebudeme starať sa o dane, ale budeme sa snažiť v našich silách, aby nižšej takýchto prípadoch, ak máte nejaké návrhy. 3) Orgán merania by mali byť prijaté v undergarment, čo máte v pláne na nosenie s týmto kostým. Meraní profesionálne krajčírky sa dôrazne odporúča. Alebo sa niekto pomôcť pod podmienkou tieto naše pravidlá. Vezmite prosím na vedomie, že sme nie je zodpovedná za nesprávne merania vzhľadom. Ste zodpovedný za objednávanie správnu veľkosť 4) je 10 USD ďalšie vykonať merania a 10-50 USD na zmenu farby alebo štýl.

    Kliknite pre VIAC informácií:

    Štítky: balet tutu biela, tanier tutu, Balet Tutu, Lacné balet tutu biela, Vysoká Kvalita tanier tutu, Čína balet tutu Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty