DPF DIY breza 5D diamond výšivky remesiel nástenné maľby diamond mozaiky auta plné námestie diamond maľovanie cross stitch domova DPF DIY breza 5D diamond výšivky remesiel nástenné maľby diamond mozaiky auta plné námestie diamond maľovanie cross stitch domova DPF DIY breza 5D diamond výšivky remesiel nástenné maľby diamond mozaiky auta plné námestie diamond maľovanie cross stitch domova DPF DIY breza 5D diamond výšivky remesiel nástenné maľby diamond mozaiky auta plné námestie diamond maľovanie cross stitch domova DPF DIY breza 5D diamond výšivky remesiel nástenné maľby diamond mozaiky auta plné námestie diamond maľovanie cross stitch domova DPF DIY breza 5D diamond výšivky remesiel nástenné maľby diamond mozaiky auta plné námestie diamond maľovanie cross stitch domova

DPF DIY breza 5D diamond výšivky remesiel nástenné maľby diamond mozaiky auta plné námestie diamond maľovanie cross stitch domova

€5.60 €3.92
Skladom
w72529

    Veľkosť Balenia: 53cm x 10cm x 5cm (20.87in x 3.94in x 1.97in)
    Hmotnosť Balenia: 0.7kg (1.54lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Plátno Metóda Balenia: Zrolovaná
  • Vložením Oblasti: Plná
  • Diamond Tvar: Námestie
  • Rám: No
  • Počet Farieb: 30-45
  • Štýl: Európa
  • Formulár: Trojrozmerný
  • Názov Značky: DPF
  • Veľkosť: 20X25cm, 25X30cm, 30X40cm, 40X55cm, 50X70cm
  • Vzor Typ: Rastlina
  • Použitie: Obrazy
  • Vonkajšie Balenie: Farebné Políčko
  • Materiál: Živica

  • Vitajte DPF oficiálneho Obchodu

    Добро пожаловать в DPF Официальный магазин

    DPF má schopnosť produkovať a dizajn

    ​ ​ ​ ​

    Diamond maľby je umelecké dielo, s dekoratívne efekt,Diamant maľby je jednoduché a ľahké, na dokončenie

    DIY produkt Diamond maľovanie výrobný postup je veľmi jednoduchý, vhodný pre ľudí rôznych vekových kategórií robiť. Deti môžu používať diamond maľovanie na rozvoj inteligencie. Mladí ľudia môžu kultivovať záujem, zmierňujú stres, rozvoj myslenia. Starý človek môže kultivovať svoje záľuby a tráviť čas Diamond maľovanie výrobný proces je jednoduchý, v týchto údajov bude diamond maľovanie výrobného procesu,nebojte sa,je to veľmi jednoduché.

    Pred platby, prečítajte si prosím nasledujúce obsahu opatrne, to vám zaručí radosť nakupovať.

    Maloobchod: akceptujeme maloobchodné transakcie zo všetkých zákazníkov po celom svete. Nemáme stanovený minimálny limit pre všetkých komodít.

    Veľkoobchod: akceptujeme veľkoobchod obchodovanie zo všetkých zákazníkov po celom svete. S cieľom zmierniť váš inventár tlak, dávka sme set je vyššia alebo rovná 2 kusy. ak chcete veľké množstvo veľkoobchod, prosím, kontaktujte nás, budeme diskutovať o veľkoobchodnú cenu, spôsob dopravy, a tak sa na s vami. Sme presvedčení, že dokážeme dosiahnuť uspokojivý dohody.

    Dodanie agent: ak ste zahraničných on-line predajcovia, môžeme poskytnúť doprava agent služba pre vás. Prosím, jasne povedzte nám svoje kupujúci' adresu informácií pri obchodovaní, budeme sa snaží byť služby pre vás v rovnakom čase, a budeme plne rešpektovať obchodné tajomstvo, nikdy robiť nič, nevýhodné pre záujmy vaše správanie.

    Ak vaša krajina a priestor nie sú v krajine, doprava zadarmo, sa môžete skontaktovať s nami, máme pre vás najlepší spôsob dopravy.

    2. Preprava:

    Náš tovar z pevninskej Číne. Po úspešnej platby, budeme schopní dodať tovar do 5-7 pracovných dní, tovar sa zvyčajne prichádzajú do 7 50 pracovných dní. V zriedkavých prípadoch, je pravdepodobné, že odkladu, ktorá závisí od počasia a prejsť rýchlosť vašej krajine a tovaru. Keď bol tovar odoslaný, budeme aktívne sledovať váš tovar dopravy štátu.

    Zvyčajne používame Čína Príspevok malé paketové pre váš dopravy, za normálnych okolností, bude tovar dodaný v 20 až 40 dní. Existujú však aj iné prípady môžu byť omeškané, napríklad zlé počasie oneskorený príchod vo vašej krajine a poštového systému oneskorenie odoslania miestnu poštu a tak ďalej. Preto, Čína poštových zásielok dodacia lehota je maximálne 60 dní.

    3. Tarifný:

    Po tovar prišiel vo vašej krajine, môže produkovať určité taríf v niektorých krajinách. Tejto časti sadzobníka musí platiť vám . Budeme ho označiť ako dar, alebo nižšie hodnoty tovaru, ktorý pre vás, ak chcete uložiť časť colných poplatkov.

    4. Po-predajný servis:

    Na všetok tovar ponúkame na predaj sú prísne kontrolované. Ak zistíte, že tovar, ktorý ste dostali má problémy s kvalitou (non-umelé poškodenie) do 3 dní. Prosím, fotografovanie a kontaktujte nás, budeme meniť alebo vrátenie peňazí pre vás.

    5. Spätná väzba:

    Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s vašou tovar, prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní s tovarom, prosím, kontaktujte nás, môžeme vyriešiť akýkoľvek spor, ktorý s vami namiesto podania negatívnu spätnú väzbu na www.planetsport.sk. Ďakujem vám veľmi pekne.

    Štítky: Diamond Maľovanie Cross Stitch, Lacné Diamond Maľovanie Cross Stitch, DPF DIY breza 5D diamond výšivky remesiel nástenné maľby diamond mozaiky auta plné námestie diamond maľovanie cross stitch domova.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty