Chirurgické Použitie Jednorazových Plastových Žíhanie Kliešte Professional Expander Nástroj Sterilné Dezinfekcia Balenie Piercing Nástroje Chirurgické Použitie Jednorazových Plastových Žíhanie Kliešte Professional Expander Nástroj Sterilné Dezinfekcia Balenie Piercing Nástroje Chirurgické Použitie Jednorazových Plastových Žíhanie Kliešte Professional Expander Nástroj Sterilné Dezinfekcia Balenie Piercing Nástroje Chirurgické Použitie Jednorazových Plastových Žíhanie Kliešte Professional Expander Nástroj Sterilné Dezinfekcia Balenie Piercing Nástroje Chirurgické Použitie Jednorazových Plastových Žíhanie Kliešte Professional Expander Nástroj Sterilné Dezinfekcia Balenie Piercing Nástroje Chirurgické Použitie Jednorazových Plastových Žíhanie Kliešte Professional Expander Nástroj Sterilné Dezinfekcia Balenie Piercing Nástroje

Chirurgické Použitie Jednorazových Plastových Žíhanie Kliešte Professional Expander Nástroj Sterilné Dezinfekcia Balenie Piercing Nástroje

€1.63 €1.24
Skladom
w7400

    Veľkosť Balenia: 20cm x 18cm x 5cm (7.87in x 7.09in x 1.97in)
    Hmotnosť Balenia: 0.038kg (0.08lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • farba: Orange, Jasné
  • Položka Priemer: 2inch
  • Číslo Modelu: M537
  • Položka Dĺžka: 3.8inch
  • Položka Druh: Šperky, Nástroje A Zariadenia
  • Materiál: Plastové
  • Šperky, Nástroje A Vybavenie, Typ: Kliešte
  • Položka Výška: 3.8inch
  • Názov Značky: STARBEAUTY
  • Vlastnosti Produktu: Jednorázové, Sterilné sterilizácia tesniace, bezpečné a zdravé
  • Položka Šírka: 2inch
  • Položka Hmotnosť: 12g

  • VITAJTE ...

    Naša spoločnosť sa profesionálne v podnikajúce vo väčšine druhov jewelries a kozmetické doplnky. Ak ste jednotlivec kupujúceho,prosím, nezabudnite si pridajte nás do vášho Obľúbeného Obchodu Zoznamu . Ak ste predajca alebo distribútor a tiež hľadá spokojný obchodný partner v Číne, prosím neváhajte a kontaktujte nás príliš.

    POVOLANIE ROBÍ EXCELLENCE !! SME SI ZASLÚŽI VAŠU DÔVERU !!

    Budeme dbať na každý starostlivosť o bezpečné balenie a preprava . Prosím, skontrolujte balík predtým, než sa prihlásite prijať. Ak to bolo zlomené alebo poškodené, môžete vyhotoviť záznam s dopravcom. Na rovnaký čas, môžete nasnímať fotografiu a poslať nám, radi vám vyriešiť problém na prvýkrát (takmer do 12 hodín).

    Doprava zadarmo je k dispozícii iba na odoslanie do Číny Post Malý balík plus alebo Singapur Post Malý balík plus. Môžete tiež v Číne Príspevku Registrovaný Air Mail alebo ePacket. Tovar dorazí v 15~25 pracovných dní. Ak si zakúpite viac a je potrebné ich urgentne, môžeme poslať im tým Vyjadruje, ako DHL, alebo EMS a tak ďalej.

    Dopravca Meno

    Odhadovaný Čas v Tranzite

    Sledovanie Služby

    DHL

    Asi 3-5 dní

    www.dhl.com

    UPS

    Asi 3-5 dní

    www.ups.com

    EMS

    O 5-7 dní

    www.ems.com

    Čína Príspevok Air Mail

    O 15-25 dní

    www.intmail.183.com

    HKPOST

    O 15-20 dní

    www.hongkongpost.com

    Ak potrebujete akékoľvek priaznivé ceny pre rýchle dodanie, neváhajte a kontaktujte nás.

    Nie sme zodpovední za prípadné clo a dane vo vašej krajine. Ale môžeme napísať nižšiu hodnotu, alebo "darček" na prepravný poriadok pre jednoduché zúčtovanie Ciel. A všetky výrobky by mali byť odoslané na www.planetsport.sk overené adresu. Vďaka.

    Platba sa očakáva, že bude prijatá do 24 hodín po zaplatení ukončené. Po potvrdení úspešnej platby a lodné informácie, zabezpečíme zásielky do 2~3 dni.

    Escrow je našim preferovaným spôsobom platby. Sme prijať aj iné iný spôsob platby, napríklad Bankovým Prevodom, Western Union, Kreditné Karty, Visa,Master Card, atď.Ak spĺňate všetky platobné problémy, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Ďakujem.

    Vaša odozva je veľmi dôležité pre náš rozvoj podnikania. Úprimne vás pozvať na dovolenku PÄŤ Hviezdičiek a Pozitívne komentáre, keď sa budete spokojní s našimi výrobkami a služby. To bude trvať len 30 sekúnd. Ďakujeme!

    Ak máte akékoľvek nespokojnosť, prosím, nenechávajte negatívny a neutrálny spätnú väzbu pred komunikácie. Budeme kontrolovať, ak priznanie alebo vrátenie peňazí je možné do 24 hodín. Ďakujem veľmi pekne !!

    1. Pre Farebné Nezhody: O skutočnú farbu možno mierne líšiť od obrázkov. To môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad obrazovka odraz v monitor, svetelný efekt a ďalších faktorov.

    2. Pre ruských zákazníkov: Prosím správne vyplniť vaše meno a priezvisko prijímač. Pretože Post Politiky je v Rusku pomerne prísne. To je dôležité pre vás dostať svoj pozemok rýchlo a úspešne.

    Vaša Spokojnosť Je Náš Konečný Výkon. To, Čo Sme Povedali, Je To, Čo Robíme ! ! ! ! !

    Štítky: kliešte plastové, chirurgické nástroje, nástroj kliešte, Lacné plastové kliešte, Vysoká Kvalita chirurgické nástroje, Čína nástroj kliešte Dodávateľov.

  • Recenzie (3)

    • Burashova69

      I have received your product today.... The product is good + shipment is fast.... I give you 5 star for feedback....

    • Julylameu

      thank you. itmes have being received in good order

    • Jackass Dan

      I have received your product today.... The product is good + shipment is fast.... I give you 5 star for feedback....

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty