PULUZ Pre Fujifilm X-70 Fotoaparátu, 2.5 D Zakrivené Hrany 9H Povrchovú Tvrdosť Tvrdeného Skla Screen Protector Pre fujifilm x70 Sklo Film PULUZ Pre Fujifilm X-70 Fotoaparátu, 2.5 D Zakrivené Hrany 9H Povrchovú Tvrdosť Tvrdeného Skla Screen Protector Pre fujifilm x70 Sklo Film PULUZ Pre Fujifilm X-70 Fotoaparátu, 2.5 D Zakrivené Hrany 9H Povrchovú Tvrdosť Tvrdeného Skla Screen Protector Pre fujifilm x70 Sklo Film PULUZ Pre Fujifilm X-70 Fotoaparátu, 2.5 D Zakrivené Hrany 9H Povrchovú Tvrdosť Tvrdeného Skla Screen Protector Pre fujifilm x70 Sklo Film PULUZ Pre Fujifilm X-70 Fotoaparátu, 2.5 D Zakrivené Hrany 9H Povrchovú Tvrdosť Tvrdeného Skla Screen Protector Pre fujifilm x70 Sklo Film PULUZ Pre Fujifilm X-70 Fotoaparátu, 2.5 D Zakrivené Hrany 9H Povrchovú Tvrdosť Tvrdeného Skla Screen Protector Pre fujifilm x70 Sklo Film

PULUZ Pre Fujifilm X-70 Fotoaparátu, 2.5 D Zakrivené Hrany 9H Povrchovú Tvrdosť Tvrdeného Skla Screen Protector Pre fujifilm x70 Sklo Film

€1.81 €1.39
Skladom
w74219

    Hmotnosť Balenia: 0.04kg (0.09lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 13cm x 11cm x 2cm (5.12in x 4.33in x 0.79in)
  • Package: Áno
  • Číslo Modelu: pre fujifilm x70 fotoaparát screen protector
  • Názov Značky: PULUZ
  • Veľkosť: 75*51.5mm
  • Použitie: Fotoaparát

  • Popis

    Popis

    1. Premium tvrdeného skla film je vyrobená zo špeciálne spracované sklo, ktoré je veľmi efektívny pre ochranu obrazovky pred poškodením.

    2. Zabraňuje olej Povlak

    - Sklo má Olej Odpor povlak, ktorý zabraňuje odtlačky a iné nečistoty a robí film ľahko sa čistí.

    3. 9H Vysoká Tvrdosť Povrchu

    - Vysoká tvrdosť môže účinne chráni displej pred poškriabaním a otrasmi.

    4. Vynikajúce spracovanie.

    5. Perfektné priľnutie.

    6. Výrobok je ekologický.

    7. Je produkt, ktorý môže chrániť dokonale LCD digitálny fotoaparát od vonkajšieho vplyvu prachu alebo jazvy.

    8. To môže mať vždy zachovanie stav ako nový produkt, aj keď použitie.

    Použitie Metódy

    1. LCD panel a okolité byť pripojené jasne digitálny fotoaparát s čistou handričkou.

    2. Potvrdiť pozíciu časti, ktoré sa chcú pripojiť pričom LCD Panel Stráže.

    3. Priložiť na lepenie časť po odstránenie tenkých spájať vinyl LCD Panel Kryt zadnej strany.

    4. Zriadenie je absolvovanie ak stlačte okolité pevne ešte raz, ak je pripojený presne a odstrániť vinyl z lícnej strany.

    Upozornenia

    1. Ako to je sklenený výrobok, prosím, na vedomie, že hrany skla sú najviac zraniteľné oblasti.

    2. Pri odstraňovaní na opätovné použitie, lepiace vlastnosti môžu miznúť do takej miery, kde na obrazovku nebude dodržiavať zariadenie. Neodporúča sa používať sklenené chránič raz to bolo aplikované.

    3. Použitie neprimeranej sily, ktorá inštalácia alebo odstránenie screen protector môže dôjsť k poškodeniu výrobku.

    OEM sú Vítané! môžeme tlačiť zákazníka umelecké diela a logo Všeobecné Kompatibilný s Pre FUJIFILM X70 Materiál Tvrdené Sklo Veľkosť 75*51.5 mm Hmotnosť 4g Balík obsahuje Obsah balenia: 1 x Screen Protector

    1 x Čistiaca Handrička

    1 x Prachu-pádovej

    1 x Alkoholu Pad

    Obrázky

    Doprava 1. Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus Môže byť len vysledovať v Číne a žiadne podrobné sledovanie informácie vo vašej krajine. 2. EMS, DHL, UPS, TNT, alebo Letecky na spôsob dopravy, sú stanovené. 3. Doprava zdarma: doprava Zdarma vyberte krajinách a rôznych prepravu spôsobom. Prosím, skontrolujte Poštovné a Balenie zoznam pre detaily. 4. Dodacia lehota: EMS, UPS, DHL, Fedex a TNT : 3-7days. V zriedkavých prípadoch, prísne vlastnej vôle, bude dodacia doba trochu dlhšia, prosím, buďte trpezliví. 5. Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody, oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby. 6. Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúci zodpovednosť. 7. Prosím, pozrite sa na svoju ADRESU opatrne pri spracovaní objednávky. 8. Neváhajte nás Kontaktovať s akoukoľvek otázkou, ponúkneme vám uspokojujúcu odpoveď.

    Povinnosti & Daní 1. Väčšina výrobkov, ktoré sú predmetom zaplatení dovozného cla (napr. v USA) alebo iných povinností, a iné poplatky vrátane dane z pridanej hodnoty (DPH) alebo iné dane. Ak sú tieto potreby budú vyberané a určená, keď zásielka je spracovaná podľa platných colných agentúry vo vašej krajine. Prosím, informujte vo vašej krajine dovozu politiky, pochopiť a overiť použiteľnosť a vášho zodpovednosť za akékoľvek týchto ciel a daní na produkty môžete zakúpiť. 2. Všetky platné ciel a daní, ak existujú, nie sú zahrnuté v kúpnej cene vašej objednávky alebo transakcie. Ak sa uplatňujú, a sú vyberané, potom sú vaše (a nie naše alebo výrobcu produktu alebo dodávateľa) jedinou a výhradnou zodpovednosťou, a uhradí priamo do vašej vlády alebo kuriérskou spoločnosťou, ak sú výrobky dodávané. 3. Platba vyššie uvedené povinnosti, dane a poplatky nie sú naše (alebo výrobcu produktu alebo dodávateľa) zodpovednosť. 4. My nenesie zodpovednosť za akékoľvek prepravné alebo colné odkladu, pretože to je mimo našej kontroly.

    Záruka a Vrátiť sa 1. Iba vadný výrobok bude ponúknutá exchange. 2. Chybný tovar musí byť vrátený do 30 dní od dátumu, kedy ste vašu objednávku. 3. To môže trvať až 7 pracovných dní na spracovanie vašej vrátiť po prijatí vášho produktu. Zabezpečiť mobil nie Umelé škody a urobiť'ot brať na seba na mobil. Návrat poštovné sa hradí Kupujúci. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat a vaša po#. 4. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 5. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

    Štítky: Screen Protector, Tvrdené Sklo Obrazovky Film, Chránič Film, Lacné screen protector, Vysoko Kvalitného tvrdeného skla obrazovky film, Čína chránič film Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Zenek20 07

      fuji to perfect fit glass x 70. quality is excellent, to seller. good luck!

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty