1pc Plavidlá, Papier, Umelecké Diela Dekoratívne Otvor Punč Shaper Album Plavidlá, Puncher Deti DIY Embosser Puncher Shaper Otvor Puncher

1pc Plavidlá, Papier, Umelecké Diela Dekoratívne Otvor Punč Shaper Album Plavidlá, Puncher Deti DIY Embosser Puncher Shaper Otvor Puncher

€3.29
Skladom
w76713

    Hmotnosť Balenia: 0.05kg (0.11lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 20cm x 18cm x 2cm (7.87in x 7.09in x 0.79in)
  • Č. z Diery: 1
  • Druh: Štandardné Punč
  • farba: 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
  • Názov Značky: BLINGIRD
  • Číslo Modelu: 1

  • Vitajte v Našom Obchode

    1. Pre Mix objednávky, prosím, príď mi na store: môžete pridať ako položka na váš košík po prvé, a potom spojiť vaše objednávky za úhradu.

    2. Pre Rusko Priatelia, prosím, uistite sa, že ste vyplniť svoje meno a priezvisko,alebo nebudete dostávať vašu zásielku podľa Post Politiky.

    Názov:DIY embosser + čipky

    Veľkosť:6.8*2.8*3.8 cm

    Materiál:ABS+zliatiny

    Package:1pc

    Doprava

    1. Máme loď všetky položky celého sveta.

    2. Niekedy môže byť potrebné, 30 pracovných dní, vzhľadom na prísne colné kontroly.

    3. Naša Cena výrobku sa nevzťahuje na dane, DPH, alebo iných skrytých poplatkov. Uistite sa, že budete platiť minimálne dane,budeme deklarovať ako "darček" s nízkou hodnotou.

    Spôsob Platby

    1. Mohli by sme prijať spôsob platby www.planetsport.sk Poskytnúť.

    2. Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správne pred uskutočnením platby.

    3. Vaše peniaze sú v bezpečí v Aliexpres účet, prosím, aby potvrdenie na www.planetsport.sk a uvoľniť peniaze po tovar prijatý.

    Návrat Metóda

    1. Foy akéhokoľvek dôvodu, ak nie ste spokojní s položkami, budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní po obdržaní vášho tovaru a budete uskutočňovať návrat poštovné náklady, spracujeme vašu žiadosť do 2-7 dní po obdržaní vrátiť zásielku.

    2. Ak je pozemok je chybný, povedzte nám, prosím, aby okamžite na výmenu alebo opravu. Ak výmena nie je k dispozícii ,potom vrátenie bude vydané s pôvodnou spôsob platby.

    Spätná väzba

    Prosím, poplatok zadarmo kontaktujte nás a my sa odstráni akýkoľvek problém pre vás. Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s tovarom a našich služieb ,prosím zanechať pozitívny s Piatimi hviezdičkami pre položky, ako je popísané a komunikácie a dopravy rýchlosť pre nás ako povzbudenie, budeme robiť lepšie.

    Štítky: Otvor Puncher, plavidlá, dierovačky, Otvor Punč, Lacné otvor puncher, Kvalitné remeselné dierovačky, Čína otvor punč Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Tommybats

      recommended! pack has come in 3 weeks after send. cuts out on both thin paper punch and on the cardboard

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty