Polykarbonátové čokoláda, formy,pc čokoláda, formy,čokolády a cukroviniek,formas para čokoláda,doprava zdarma,pečenie nástroje Polykarbonátové čokoláda, formy,pc čokoláda, formy,čokolády a cukroviniek,formas para čokoláda,doprava zdarma,pečenie nástroje Polykarbonátové čokoláda, formy,pc čokoláda, formy,čokolády a cukroviniek,formas para čokoláda,doprava zdarma,pečenie nástroje Polykarbonátové čokoláda, formy,pc čokoláda, formy,čokolády a cukroviniek,formas para čokoláda,doprava zdarma,pečenie nástroje Polykarbonátové čokoláda, formy,pc čokoláda, formy,čokolády a cukroviniek,formas para čokoláda,doprava zdarma,pečenie nástroje Polykarbonátové čokoláda, formy,pc čokoláda, formy,čokolády a cukroviniek,formas para čokoláda,doprava zdarma,pečenie nástroje

Polykarbonátové čokoláda, formy,pc čokoláda, formy,čokolády a cukroviniek,formas para čokoláda,doprava zdarma,pečenie nástroje

€8.23 €11.20
Skladom
w78368

    Hmotnosť Balenia: 0.4kg (0.88lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)
  • Certifikácia: FDA,SGS
  • Pečenie & Pečivo Nástroje Typ: Čokoláda, Formy
  • Názov Značky: GLAZÚRA RAFINOVANÉ
  • Druh: Pečenie & Pečivo Nástroje
  • Materiál: Plastové
  • Funkcia: Eco-Priateľský

  • 1.Ak vaše potvrdenie prichádza čas, stále nie je príjem tovaru, nás prosím kontaktujte, sme sa rozšíriť dátum doručenia prvýkrát.

    2.Ak po uplynutí 60 dní ( Brazília 90 dní ) sa vám stále nedostávajú tovar, prosím, kontaktujte nás, vrátime.

    3.Prosím nenúťte spory v rámci 60days (Brazília 90 dní), je to nepríjemné.Neakceptujeme žiadne spory o č sledovacie číslo.

    4.Vzhľadom k našej väčšina výrobkov je svadba/strana výrobky , dátum dodania je veľmi dôležité pre každého, tak prosím potvrďte vašu svadbu/strana, dátum opatrne, ak nemáte viac času, radi by sme vám poradíme vybrať express namiesto čína príspevok , môžete prijímať balík do 5 až 10 dní, ak sa rozhodnete vyjadriť, sme si lacnejšie express pre vás.

    Ak chcete uskutočniť objednávku,to znamená, že súhlasíte s vyššie uvedené pokyny.

    Polykarbonátové čokoláda, formy,pc čokoláda, formy,čokolády a cukroviniek,formas para čokoláda,doprava zdarma,pečenie nástroje

    Materiál: PC Plastu (Transparentné) Veľkosť Formy: 27.5x13.5x2.4 cm Veľkosť Čokoláda:2.5x2.5x1.8 cm, Plesňami = 21pcs čokolády (12g/pc) Balenie: 1 forma

    Váha: Cca 291g

    Náš materiál je čerstvé priehľadného polykarbonátu, potravinársky , vysoká transparentnosť ,avirulent insipidity.

    (Dostanete formy na pravej strane )

    Iné Vzory Čokolády Plesní

    Pre našich forma je vyrobená z priehľadného polykarbonátu, takže možno tam sú niektoré scratchs na povrchu počas tranzitu , ale nie je poškodené .

    NEBOLI poškodené, len niektoré scratchs, tak sme odmietnuť akýkoľvek spor a negatívnu spätnú väzbu na to, ďakujem vám veľmi pekne.

    Na balenie, budeme sa snažiť urobiť to. takže prosím, nebojte sa o tranzit.

    1) hrubé bublina pack (4-6 vrstvy/plesní)

    2) 2 ks hustou penou (jeden vpredu, jeden na zadnej strane).

    Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.Ďakujeme!

    Tu by sme chceli predstaviť čokoláda fólie wrapper, si môžete pozrieť sa na to z odkazu:

    Vysokú kvalitu a je jednoduché na používanie

    Tieto sú naše hot predaj produktov

    kvalitné,lacné ceny,skvelé komentáre od našich zákazníkov.

    Štítky: Polykarbonátové čokoláda, formy, pc čokoláda, formy, polykarbonátové čokoláda, Lacné polykarbonátu čokoláda, formy, Vysoko Kvalitné pc čokoláda, formy, Čína polykarbonátu čokoláda Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty