Najlepšie batérie značky MP4 MP5 batérie nabíjateľná lítiová batéria polymer 603759

Najlepšie batérie značky MP4 MP5 batérie nabíjateľná lítiová batéria polymer 603759

€5.76 €4.03
Skladom
w80047

    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.2kg (0.44lb.)
  • Názov Značky: Liter energie batérie
  • Kapacita Batérie: 1600MAH
  • Batéria Vlastnosti: Pôvodný
  • Druh: Li-polymer
  • Číslo Modelu: Šesťsto tritisíc sedemsto päťdesiat deväť
  • Kompatibilné Značky: Lenovo
  • Package: Áno
  • Služby: Shop Záruka

  • Dobrý deň, ak nie je možné nájsť v obchode hľadáte batériu veľkosť,ktorú chcete,

    Prosím, kontaktujte ma, dáme vám odporúčame, alebo vlastné pre vás!

    Budeme používať najlepšie služby a najvyššej kvality na vás!

    Tešíme sa na spoluprácu s vami!

    Pekný deň. Ďakujem.

    "Spýtajte sa, prosím, obchodník najnovšiu podrobnú kalkuláciu, alebo 52mpn.com Stiahnuť ( priame kópiu adresy URL ) . "

    Polymérová batéria 603759

    Rozmery: šírka 37 mm, hrúbka 6 mm, dĺžka 59 mm

    Jeden , MP3 lítium-výdrž batérie

    Ako lítiových batérií a mobilné telefóny , MP3 vstavané lítiové batérie, život je všeobecne hlboké poplatok hlbokému vybitiu je asi 300-500 krát ( GB ) , čo je o rok alebo dva po použití , hracia doba sa výrazne zníži , alebo dokonca úplne nedá naštartovať pomocou potom budete musieť vymeniť batérie pred použitím. Takmer všetky značkových počítačov, pretože žiadne služby , ktorých cieľom je znížiť náklady, ktoré v nainštalovaný produkt pomocou B bunky ( pôvodné chybné výrobky , chybné trieda produktu ) , výkon batérie sa môže do troch mesiacov po všeobecné použitie straight-line poklesu kratšiu životnosť .

    Dve , MP3 lítium-Trvanie

    Hrací čas a batérie kapacity a veľkosti stroj \\ \ 's, spotreba energie , vyššia ďalšie všeobecné displej spotreba energie , batériu je tiež väčšie . MP3 kapacita lítium batéria 1.2 -palcový displej v týchto všeobecných 150 - 300mAh, po plnom nabije za 8 hodín a čas prehrávania kapacita lítiovej batérie , 1.5 - 1.8 -palcový displej MP3 je všeobecne 300 - 1000mAh, 2,5-palcový displej MP4 kapacita batérie o 1800mAh. hodge stroj, pretože žiadne služby, ktorých cieľom je znížiť náklady, ak sú inštalované vo vnútri batérie s B triedy ( pôvodné chybné výrobky , chybné trieda produktu ) , vo všeobecnosti nižšia kapacita ako produkt, o 20% , čas prehrávania sa bude kratšie .

    Po tretie, ako sudca môj fotoaparát problémy s batériou ?

    Ak zariadenie Bluetooth má nasledujúce MP3 jav , ktorý je naplánovaný byť problém s batériou , nahradiť :

    1 , používať viac ako jeden rok má hrať ( pohotovostného režimu ) čas je podstatne kratšia ( asi 3 hodiny ) , kapacita batérie sa zníži na život .

    2 , nie je možné zaviesť , alebo napájanie : batéria vnútorného skratu alebo zlej kvalite vlasov a vyhodiť alebo odpor sa stáva väčší , batéria zlyhá .

    3 , prehrávanie horšie : batérie vnútorný odpor sa zvyšuje , výstupné napätie je príliš nízke .

    4 , nemôže hrať : batérie ochranu obvodu kruhu alebo krúžky , zlyhanie batérie .

    Poznámka : MP3 ak začiatku je normálne, a neskôr sa zistilo, že poruchy , to je viac ako 90 % batérie spôsobí, že šance pre ostatné elektronické komponenty, menšia krúžok , kým batéria je spotrebný materiál , nerovnomerné kvality , a s nabíjačku výstupné napätie je vo všeobecnosti vyšší tlak nie je obmedzený vyhradená lítium (4.2 V) funkcia sa spolieha výhradne na batérie line ochranu , ľahko poškodiť . MP3 cenné, pretože jeden z dôvodov, že nebude používať malé batérie je veľmi zlú náladu !

    Po štvrté, ako viete, stroj \\ \ 's batériou model ?

    1, otvorte stroj : Na smelo otvoriť stroj , MP3 interiér je veľmi jednoduché , nebojte sa, bude to poškodiť stroj . Starostlivo skontrolujte stroj umožňuje zistiť, či je skrutka , tam môže byť otvorený s malým skrutkovačom , bývania vo všeobecnosti nie je lepené alebo majú snap pracka , a po týždni s nožom pozdĺž švu môže hrabať alebo poškriabaniu Alice otvorila opatrne, vo všeobecnosti nebudú poškodené škrupiny , tlačidlá a iné pozornosť .

    2", zobrazí sa vám po otvorení batériou ak je batéria je striebro , potom lítium-polymérová batéria , vonku je igelitu , ak ostatné farby sú ocele alebo hliníka, lítiové batérie , pokožka je PVC, plastové povedané , viac modré , ale aj čierna.

    3, pozri Typ Batérií: Batérie sú ošetrené všeobecného modelu ( v skutočnosti zastúpené veľkosti batérie ) , zaznamenané podľa vyššie uvedených slov môže byť, ak nie s pravítkom o dlhodobom štedrý záznam.

    Po piate, ako kúpiť požadované batérie?

    Najprv demontujte stroj vidieť batérie ( bude demontovať ich vlastné self - búracie práce , oprava technici nenájdete split ) , väčšina batérie sú označené modelu , v skutočnosti, je typ batérie vysoká ( hrubé ) , šírka, dĺžka , tam sú modely v Našej nižšie uvedenej tabuľky pre model , ak nie , môžete kontaktovať reštaurácia ísť s . Ak ste stále menej , môžete použiť podobný model , ktorý sa podobá na malý bod , napríklad, ste 552 030 , nie v tabuľke , k dispozícii 052,030 , ale výška ( hrúbka ) malé 0.5 , s kúskom hrubý papier 0.5 kus balené načítaný do stroja, aby sa zabránilo tras, ako stroj má priestor , keďže podobný bod sa nachádza veľké . Ak batéria nie je model , alebo nie je vidieť , je jednoduchý, s pravítko na meranie dĺžky, šírky , výšky , a potom z tabuľky, podľa vyššie uvedenej metódy nájsť podobné kapacita veľkosť by nemala byť považovaná za môcť spolu na výlet. Skôr menšie , nie je super , pretože raz veľký, nie je nainštalovaný, nákladná mohol kontrolovať drahšie ako batérie sám . Ďalším bodom je, že stroj nie je používané pre malý počet lítiovej batérie , napätie nie je 3.7 (3.6) V môžu byť 1.2 V, alebo 2,4 V , musíte kontaktovať majiteľa .

    Štítky: Nabíjateľná Lítium-Polymérová, Polymérová batéria, Batéria Polymer lithium, Lacné nabíjateľná lítium-polymérová, Vysoká Kvalita polymérová batéria, Čína polymer lithium batéria Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Chevy95zcam

      доставлялась via china post-25-16 days to russia. габаритам заявленным match battery. the capacity маh untrue gently put in 1600, not замерить than, standard battery x3 xduoo плейера from comparison indirect but (1500 маh) size full life and says about within the capacity is where маh-1000-1100. преувеличениям prone to chinese.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty