ZLJQ Flamingo Vlajka Garland Slamy Fóliové Balóniky Cupcake Mulčovače, Svadby, Narodeniny, Party Dekorácie, Havajské Pool Party Dodávky ZLJQ Flamingo Vlajka Garland Slamy Fóliové Balóniky Cupcake Mulčovače, Svadby, Narodeniny, Party Dekorácie, Havajské Pool Party Dodávky ZLJQ Flamingo Vlajka Garland Slamy Fóliové Balóniky Cupcake Mulčovače, Svadby, Narodeniny, Party Dekorácie, Havajské Pool Party Dodávky ZLJQ Flamingo Vlajka Garland Slamy Fóliové Balóniky Cupcake Mulčovače, Svadby, Narodeniny, Party Dekorácie, Havajské Pool Party Dodávky ZLJQ Flamingo Vlajka Garland Slamy Fóliové Balóniky Cupcake Mulčovače, Svadby, Narodeniny, Party Dekorácie, Havajské Pool Party Dodávky ZLJQ Flamingo Vlajka Garland Slamy Fóliové Balóniky Cupcake Mulčovače, Svadby, Narodeniny, Party Dekorácie, Havajské Pool Party Dodávky

ZLJQ Flamingo Vlajka Garland Slamy Fóliové Balóniky Cupcake Mulčovače, Svadby, Narodeniny, Party Dekorácie, Havajské Pool Party Dodávky

€1.63 €1.06
Skladom
w80412

    Hmotnosť Balenia: 0.2kg (0.44lb.)
    Veľkosť Balenia: 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
    Typ Jednotky: Súbor
  • Veľkosť: S
  • List: flamingo
  • Byť použiteľné: Narodeniny / Svadba / Strana
  • Názov produktu: Hawaii Party set
  • Príležitosti: Svadobné Dekorácie, Bachelorette Party
  • Názov Značky: ZLJQ
  • Číslo Modelu: A1205-65
  • Materiál: Lepenky
  • farba: Zlatá,čierna,ružová,zelená
  • Vzor: Svadobné Sprcha

  • SÚBOR 1:ružové plameniaky fóliový balón(105 cm*51 cm)*2

    coconut tree fóliový balón (88x80cm)*1

    ružové plameniaky latexový balón(12 palcov)*10

    SET 2:ružový papier pompom loptu (20 cm)*3

    Rose červené honeycomb loptu svietidla (20 cm)*3

    Flamingo List Zástavy (2,5 m) * 1

    ananás pohár*4

    flamingo slamy*4

    SET 3:Flamingo papier pohár (7.5*8.5*5 cm)*8

    Flamingo ananás Banner (2,5 m) * 1

    flamingo tortu vňaťou*4

    SET 4:Flamingo foto rekvizity * 21

    Flamingo List Zástavy (2,5 m) * 1

    flamingo tortu vňaťou*4

    kokosový pohár*2

    flamingo slamy*2

    flamingo konfety(2cm)*100

    SET 5:ružové Plameniaky latexový balón (12inch) * 5

    biela Flamingo latexový balón (12inch) * 5

    Flamingo papier pohár (7.5*8.5*5 cm)*8

    Flamingo List kvet Banner (2,5 m) * 1

    flamingo tortu vňaťou*8

    ananás pohár*1

    flamingo slamy*11

    Flamingo nafukovacie rukoväť * 1

    SET 6:Flamingo stolová bielizeň (100 * 180 cm)*1

    Flamingo kolo zásobník papiera (7inch) * 10

    Flamingo papier pohár (7.5*8.5*5 cm)*10

    Flamingo Banner (2,5 m) * 1

    Flamingo papier klobúk (20 cm)*6

    Flamingo papier, uterák (26 * 26 cm)*20

    Platby: 1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2)Pls zaplatiť za objednávku do 3 dní, objednávka bude automaticky vypne, ak ste nemali platiť po 20 dňoch. Shippment: 1)Náš tovar z pevninskej Číne. Po úspešnej platby, budeme schopní dodať tovar do 1-5 pracovných dní, tovar sa zvyčajne prichádzajú v 15to 60 pracovných dní. V zriedkavých prípadoch, je pravdepodobné, že odkladu, ktorá závisí od počasia a prejsť rýchlosť vašej krajine a tovaru. Keď bol tovar odoslaný, budeme aktívne sledovať váš tovar dopravy štátu. 2) obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 3) Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Tarifný: Po tovar prišiel vo vašej krajine, môže produkovať určité taríf v niektorých krajinách. Tejto časti sadzobníka musí platiť vám . Budeme ho označiť ako dar, alebo nižšie hodnoty tovaru, ktorý pre vás, ak chcete uložiť časť colných poplatkov. Popredajný servis: Na všetky tovary, ktoré predávame sú prísne kontrolované. Ak zistíte, že tovar, ktorý ste dostali má problémy s kvalitou(nie umelé poškodenie) do 3 dní,Prosím, fotografovanie a kontaktujte nás, budeme meniť alebo vrátenie peňazí pre vás. Spätná väzba: Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

    Prijímame e-mailovej žiadosti o vrátenie do 7 pracovných dní od prijatia objednávky. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale musíte platiť extra expedičný poplatok. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.planetsport.sk!

    Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité. Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu. Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem!

    Prosím, Správa nás od 9:00. do 18:00 hod. (GMT+8) od pondelka do soboty . Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne). Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

    Štítky: dodávky strany, dodávky svadbu, Lacné dodávky strany, Vysoká Kvalita dodávok svadbu.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty