Biele dieťa, pes, pet zvierat pre deti, obývacia izba dekor maľovanie olejomaľba obrázky Podľa Čísla Kreslenie podľa čísel DIY farba Biele dieťa, pes, pet zvierat pre deti, obývacia izba dekor maľovanie olejomaľba obrázky Podľa Čísla Kreslenie podľa čísel DIY farba Biele dieťa, pes, pet zvierat pre deti, obývacia izba dekor maľovanie olejomaľba obrázky Podľa Čísla Kreslenie podľa čísel DIY farba Biele dieťa, pes, pet zvierat pre deti, obývacia izba dekor maľovanie olejomaľba obrázky Podľa Čísla Kreslenie podľa čísel DIY farba Biele dieťa, pes, pet zvierat pre deti, obývacia izba dekor maľovanie olejomaľba obrázky Podľa Čísla Kreslenie podľa čísel DIY farba Biele dieťa, pes, pet zvierat pre deti, obývacia izba dekor maľovanie olejomaľba obrázky Podľa Čísla Kreslenie podľa čísel DIY farba

Biele dieťa, pes, pet zvierat pre deti, obývacia izba dekor maľovanie olejomaľba obrázky Podľa Čísla Kreslenie podľa čísel DIY farba

€13.68 €7.38
Skladom
w81168

    Hmotnosť Balenia: 0.8kg (1.76lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 50cm x 10cm x 10cm (19.69in x 3.94in x 3.94in)
  • Maľovanie Technic : DIY olejomaľba
  • Názov Značky: YKXLLW
  • Pôvodný: No
  • Rám režim: Bez rámu
  • Kaligrafie a maliarstva typ: Maliarske Plátno
  • Podpora Base: Bavlna
  • Vzor: Ručne maľované olejomaľba
  • Médium: Akryl
  • Veľkosť (Palce): 40x50cmx1 č rám, 40x50cmx1 s rámom
  • Tvar: Obdĺžnik
  • Technics: Ručne Maľované
  • Materiály: akrylová farba maľovanie na bavlna nylonovou kefou
  • Rám: No
  • Druh: Olejovej Maľby
  • Formulár: Jeden
  • Predmety: Zviera
  • Kaligrafie a maliarstva Veľkosť: 40x50cm(16x20inch)
  • Štýl Maľby: ručne maľované sami
  • Materiál: Bavlna
  • Číslo Modelu: obrázky podľa čísla urob si sám
  • Štýl: obrázky podľa čísla, farby podľa seba

  • Biele dieťa, pes, pet zvierat pre deti, obývacia izba dekor maľovanie olejomaľba obrázky Podľa Čísla Kreslenie podľa čísel DIY farba

    Predmety : olejomaľba obrázky podľa čísla Rozmery:

    40cmX50cmX1Pcs Farba : Multi-Farebné Funkcie : Dekoratívne Typ : Ručne Maľované Materiál : maľba na plátno Funkcia :

    DIY ručne Maľované na plátne

    S vysoko concavo-vypuklé pocit Priestoru Fit : Spálňa , Obývacia Izba , Shopy/Kaviarne , študovňa , Pracovňa , Jedáleň , Kuchyňa , Kúpeľňa Balení : 1 Kus/Set obrázky podľa čísla,

    ZÁVEREČNÉ OLEJOMAĽBA EFECT ZOBRAZIŤ

    Všimnite si prosím: Nie sú 2 druhy maľby látky(1, plátno plátno; 2, bavlna, tkaniny), podobný efekt maľovanie. Budeme robiť náhodné dodanie. Ak máte žiadosť o materiál , prosím, nechajte nám odkaz v poradí , zašleme podľa vášho zadaného materiálu.

    Produkty patria: Maľovanie na Plátno, štetce, Farby pigmentu. Tiež sme sa náhodne poslať malé palety, nechty, atď ako darček.

    Ponúkame vám:

    Žiadny rám maľbu a s rám maľbu. Na zarámovaný obraz je DIY drevený rám:

    Balenie:

    Návrat politiky:

    -Všetky naše výrobky boli označené a balené v dobrom stave,ak je položka ste si objednali tovar je vadný,prosím, contack nás prvý.

    -V prípade, že ste dostali chybné položky,má objednávateľ do 3 dní od dátumu prijatia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.

    -V prípade, že ste receved nesprávne položku,tovar musí byť vrátený v pôvodnom a nevyužité stave a musí byť tiež v jeho originálne krabice a obaly,nepovoľujeme náhrady alebo výmeny, pretože zmena mysle,

    -Prosím, prečítajte celý popis poskytujeme ako sprievodca skôr než si cenovú ponuku,pričom na každom kroku boli prijaté opatrenia na zabezpečenie toho, aby sme loď z správnu položku,tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis

    -V takom prípade vás prosíme,aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme napraviť situáciu,vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania.

    Zákazník satisfactor:

    Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po kúpe;sme comitted vám 100% spokojnosť zákazníka.Sme späť náš záväzok so super servis.

    Vezmite prosím na vedomie:

    V snahe zabezpečiť si reveive vašu objednávku bez dane alebo nižšie dane pri dovoze,budeme deklarovať ho ako darček, ale s nižšou hodnotou,ak akýchkoľvek dovozných poplatkov, poplatkov sú kupujúceho zodpovednosti.

    potrebujete uistite sa, že poskytnete správne dodaciu adresu a tel,všetky tovar bude dodaný na adresu, ktorú ste

    zvyčajne používame ePacket alebo čína príspevok air mail, ako si vybrať,a mostlly budeme freeshipping pre vás,dostanete k väčšine krajín do 15 do 50 dní,Deliery čas závisí od destinácie a iných faktorov,to môže trvať až 60 dní.

    ak potrebujete okamžitú spôsobom,musíte vybrať EMS,TNT,FEDEX,UPS a tak ďalej,to všetko sú express spoločnosti,a bude používať viac málo času, aby vaše ruky.

    -Sme Predávať Len 100% Ručne Maľované Olejomaľby.

    -Sme hrdí na našu prácu. Občas v dôsledku nepriaznivých poveternostných podmienok olejové farby používame trvá dlhšie suché, než sme očakávali. S cieľom zabezpečiť, aby svoj obraz príde k vám, v pôvodnom stave, dáme maľba suché niekoľko ďalších dní, zvyšuje čas spracovania. Uisťujeme vás, že váš obraz je stojí za to čakanie.

    -Snažíme sa napodobniť vaše obľúbené obrazy, tak presne ako je to možné, avšak vzhľadom na pôvodný charakter diela, jedinečné variácie dôjde z jedného kusa na druhý. Upozorňujeme, že nastavenia počítača môže spôsobiť mierne farebné odlišnosti medzi svoj obraz a produkt foto zobrazené.

    -Ak máte záujem o náš produkt,napíšte nám.Budeme citovať veľkoobchodné ceny a odpovieme vám čo najskôr.

    -Vítam vás, kontaktujte nás na prerokovanie do detailov!Už sme radi, že vás slúžiť kedykoľvek.

    Všimnite si prosím: aby ste sa vyhli rám poškodený počas prepravy, zašleme DIY rám, rovnakú cenu ako predtým.

    Vážení Rusko Priateľ,

    Podľa Ruska politiky, všetky kupujúci musí ponúknuť úplné meno, aby si zobraziť produkty hladko, prosím ponúknuť nám vaše celé meno, keď si objednáte. Vďaka.

    Ak nebudete ponúkať celé meno, ktoré robí nemôžete prijímať tovaru od poštového úradu konečne sme sa nemôžu dovoliť zodpovednosť.

    Štítky: maľovanie obrázok, maľby zvierat, olejomaľby zvieratá, Lacné maliarske obrázok, Kvalitné maľovanie zvierat, Čína olejomalieb zvieratá Dodávateľov.

  • Recenzie (7)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty