Skutočné CoKEKOU soak-off piesok biely série nechty farby na nechty, bielenie série trvalé poslať false nechtov poslať false nechtov Skutočné CoKEKOU soak-off piesok biely série nechty farby na nechty, bielenie série trvalé poslať false nechtov poslať false nechtov Skutočné CoKEKOU soak-off piesok biely série nechty farby na nechty, bielenie série trvalé poslať false nechtov poslať false nechtov

Skutočné CoKEKOU soak-off piesok biely série nechty farby na nechty, bielenie série trvalé poslať false nechtov poslať false nechtov

€3.16
Skladom
w81451

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 19cm x 10cm x 13cm (7.48in x 3.94in x 5.12in)
    Hmotnosť Balenia: 0.24kg (0.53lb.)
  • Množstvo: 1 fľaša
  • Druh: Lakovanie Gel
  • Položka Druh: Nechty Gel
  • NET WT: 12ml
  • Číslo Modelu: Piesok biely
  • Zložka: Živica
  • Názov Značky: COKEKOU

  • wy-plugin-štart

    Horúce Tovaru

    $4.73 $4.98

    $3.79 $3.99

    $4.73 $4.98

    $4.73 $4.98

    $4.73 $4.98

    $3.79 $3.99

    $4.31 $4.68

    $4.73 $4.98

    wy-plugin-end

    Vitajte ! Vezmite Prosím Na Vedomie,

    Ako vieme ,Toto je low-cost reklamných produktov.takže vybrali sme si riadny dodanie, no sledovanie informácie.

    Za normálnych okolností, čas príletu o: 30--60 dní.

    Ako rôzne počítače displej farby inak, farba skutočné položky môžu mierne líšiť od obrázkov,

    Ak si mysli, prosím, nekupujte ho. Prosím, láskavo pochopiť. Pekný deň

    Pozor Prosím:Ak chcete získať vplyv, ako obrázok zobraziť,musíte použiť tento gél na základný a vrchný náter pred použitím Neon Nechtov Gél

    Vezmite prosím na Vedomie: HNM na NECHTY, GÉLY sú určené na usd v vrstiev. To vám umožňuje používať viac na nechty, gély spolu, ako aj špeciálne efekty na nechty, gély na dosiahnutie vami požadovanú farbu a povrch. Furhermore, viac povrchy môžu byť potrebné najmä pre svetlejšie farby tak, aby ste dosiahli požadovanú farbu a povrch. Krok č. 1. Čisté nechty, potom výbava suiface ako normálne, manikúra procesu Krok 2. Plne rošádu poľský , to môže urobiť poľské farby byť vyvážené. Krok 3. Použiť základný náter prvý, čo môžete urobiť poľský trvajúce dlhšie, liek s UV lampy na 2 minúty, alebo LED lampy na 60 sekúnd. (Je To Potrebné) Krok Č. 4. Aplikujte prvú vrstvu farby poľský priamo, vyliečený s UV lampy na 2 minúty, alebo liečiť s LED lampa pre 60 sekúnd. Krok 5. Použiť vymeniteľné vrchný náter, ktorý môže robiť farba viac svieti, a potom liečiť UV lampa alebo LED lampy. Krok 6. Odstrániť biednymi povrch s bavlnou namáčať vo vode s čistiacim prípravkom.

    Upozornenie:

    Použite čistiaci prípravok odstraňovač odstrániť lepiaca vrstva nad base gel a kabát po vytvrdnutí. Nebudete uplatňovať príliš hrubé. Ak máte pocit, farbu príliš tmavé, stačí aplikovať jednu vrstvu je v poriadku.

    Keď platiť, poteší venovať pozornosť balenie okraj

    Teplé Tipy:

    1. Udržať produkty, ďaleko od otvoreného plameňa ,priame teplo a Prevencie ultrafialového žiarenia a deti.

    2. Nevzťahujú na nechty, že je poškodený alebo infikované.

    3. Udržať ho v 18-25 celzia.

    4. Ísť k lekárovi, ak v očiach alebo v ústach.

    Platby

    www.planetsport.sk podporuje Visa,MasterCard,Maestro,Western Union,Bankový Prevod,Webmoney,QiWi Peňaženky a Boleto

    Zásielky

    1.Nie sme zodpovední za nedoručila adresu. Vyhradzujeme právo účtovať prepravné opäť vrátený tovar vzhľadom na nesprávnu adresu.

    2.Budeme posielať vašu objednávku 1-3days keď prijímať platby. (s výnimkou víkend & holiday)

    3.Doprava čas:Obvykle 3-15days,Niekedy spôsobené colným počasia alebo problém,že sa omešká niektoré dni.

    4.Spôsoby dopravy:Budú odoslané všetky objednávky od našich zahraničných skladu v Rusku,len 6 krajín,sú ruská Federácia, Ukrajina, Bielorusko, Estónsko, Litva, Lotyšsko

    Povinnosť & Daň

    Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky clá a dovozné dane poplatok vo vašej krajine. Pomôžeme vám vyhlásil položky ako darček s nízkou hodnotou.

    Návrat& Exchange

    Všetky naše položky budú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním. Budeme sa snažiť vyhovieť všetkým našim zákazníkom. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, môžete vrátiť vec na nás pod pôvodného stavu v lehote 7 dní od doručenia pre vrátenie peňazí alebo výmenu. Pred vrátiť položku, prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť exchange pokyn. Vrátime vám po obdržaní vrátenej položky. Kupujúci zaplatí za prepravné náklady na vrátenie položky.

    Spätná väzba

    Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

    Ďakujem za nákupy v Hong Qi Kozmetika Co., Ltd., prajete si mať dobrý čas tu! Znovu príde ČOSKORO, budeme aktualizovať nové položky každodenné!

    Prosím, pozrite sa: Platby : akceptujeme on-line platobný,paypal . Zľava : ak si kúpite viac ako 10pcs, stačí nás kontaktovať , sme vám uspokojivú cenu. Doprava : pošleme zásielku do 3 dní po prijatí vašej platby objednávka , predĺžiť dovolenku 1-3 dni . Vrátenie peňazí : ak nebude prijaté zásielky do 60 dní , vrátime vám peniaze (Okrem Brazília,Brazília je 90 dní .) Spor : prosím neotvárajte sporu bez toho, obráťte sa na nás!!! Spätná väzba : prosím, dajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu, poskytneme vám zľavu , pri vytváraní novej objednávky nabudúce.

    Štítky: farba nechtov, Lak Na Nechty, lak na nechty color, Lacné farby nechtov, Vysoko Kvalitný lak na nechty, Čína lak na nechty color Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Ridvankubilay

      super white color

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty