2016 Leta 2016 Leta 2016 Módne PU Pol Prsta Lady Kožené Lady Bezprstové Jazdy Zobraziť Jazz Rukavice pre Ženy, Mužov hot 2016 Leta 2016 Leta 2016 Módne PU Pol Prsta Lady Kožené Lady Bezprstové Jazdy Zobraziť Jazz Rukavice pre Ženy, Mužov hot 2016 Leta 2016 Leta 2016 Módne PU Pol Prsta Lady Kožené Lady Bezprstové Jazdy Zobraziť Jazz Rukavice pre Ženy, Mužov hot 2016 Leta 2016 Leta 2016 Módne PU Pol Prsta Lady Kožené Lady Bezprstové Jazdy Zobraziť Jazz Rukavice pre Ženy, Mužov hot 2016 Leta 2016 Leta 2016 Módne PU Pol Prsta Lady Kožené Lady Bezprstové Jazdy Zobraziť Jazz Rukavice pre Ženy, Mužov hot 2016 Leta 2016 Leta 2016 Módne PU Pol Prsta Lady Kožené Lady Bezprstové Jazdy Zobraziť Jazz Rukavice pre Ženy, Mužov hot

2016 Leta 2016 Leta 2016 Módne PU Pol Prsta Lady Kožené Lady Bezprstové Jazdy Zobraziť Jazz Rukavice pre Ženy, Mužov hot

€1.53 €1.55
Skladom
w83247

    Veľkosť Balenia: 15cm x 10cm x 3cm (5.91in x 3.94in x 1.18in)
    Typ Jednotky: Pár
    Hmotnosť Balenia: 0.02kg (0.04lb.)
  • Materiál:
  • Rukavice Dĺžka: Zápästie
  • Položka Druh: Rukavice & Prstové
  • Pohlavie: Unisex
  • Číslo Modelu: Sedem tisíc štyristo päťdesiat sedem
  • farba:
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Vzor Typ: Pevné
  • Štýl: Novinka

  • Móda PU Pol Prsta Lady Kožené Rukavice Lady Bezprstové Jazdy Zobraziť Rukavice Položka špecifiká Stav: Nový bez značky Color: Red/Black/White/Pink/ Purpurovo Červená /Káva Môže ukázať krásny tvar ruky. To je veľký výber pre vás, ak budete chodiť na výstavy alebo večierok.Aby ste sa stali stredobodom davy. Materiál : PU koža Veľkosť: obvod dlane je 19 cm Balík v cene: 1 x 1 Dvojica Pol Palm Pol Prsta Rukavice Lady

    1. Akceptujeme Alipay, Visa, MasterCard, Maestro Debetnej Karty, Western Union, a bankovým prevodom prostredníctvom bánk. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

    2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

    3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorené, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. A platby musia byť ukončené do 3 dní.

    1. DOPRAVA PO CELOM SVETE.(S výnimkou niektorých krajín)

    2. Väčšina objednávky bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní po platby vymazané.

    3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ s dodaciu adresu.

    4. Vlastné, daní a dane z pridanej hodnoty, nie sú zahrnuté v položke cena a poštovné zdarma.

    5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

    6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

    7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

    1. Sme vám plnú náhradu, ak položku, ktorú ste dostali, je odlišný od popis.

    2. Vrátenie bude venovať po tom, čo sme dostali späť položka kvality v poriadku. Prosím, kontaktujte nás pred odoslaním, všetky položky späť.

    3. Odosielateľ prepravné náklady nie vrátiť, a späť prepravné náklady, ktoré by mali zaplatené v strane.

    4. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

    Sme milý a poctivý predajca, ktorý udržiavať vysokú úroveň dokonalosti a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! A dúfam, že náš každý zákazníci budú tešiť ich šťastné nakupovanie z môjho www.planetsport.sk obchodu.

    Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Ideme prostredníctvom spätnej väzby súbor v bežnom období, a opustí pozitívnu spätnú väzbu pre všetkých našich druh zákazníkov.

    Ak ste spokojní s nákupy, tu, 5 hviezdičiek hodnotenie pozitíva, ktoré by ocenili.

    A ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa akejkoľvek transakcie, prosím neváhajte a kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor.

    Štítky: rukavice pre ženy, módne rukavice, rukavice móda, Lacné rukavice pre ženy, Vysoko Kvalitné módne rukavice, Čína rukavice módne Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Angeldesireeusmc

      a good all

    • Melissa O3

      3 month to order шёл ейска. very long... cool gloves, like me! small neat... size clearly! just s pen small my! blame china, with russian post is "speed" :)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty