Vysoká Kvalita 8pcs/set Fly Rybárske Háku Láka Život-ako Pierko Návnad Fishings Háčiky pesca Vysoká Kvalita 8pcs/set Fly Rybárske Háku Láka Život-ako Pierko Návnad Fishings Háčiky pesca Vysoká Kvalita 8pcs/set Fly Rybárske Háku Láka Život-ako Pierko Návnad Fishings Háčiky pesca Vysoká Kvalita 8pcs/set Fly Rybárske Háku Láka Život-ako Pierko Návnad Fishings Háčiky pesca Vysoká Kvalita 8pcs/set Fly Rybárske Háku Láka Život-ako Pierko Návnad Fishings Háčiky pesca Vysoká Kvalita 8pcs/set Fly Rybárske Háku Láka Život-ako Pierko Návnad Fishings Háčiky pesca

Vysoká Kvalita 8pcs/set Fly Rybárske Háku Láka Život-ako Pierko Návnad Fishings Háčiky pesca

€4.42 €4.20
Skladom
w83274

    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.06kg (0.13lb.)
  • Druh: Ostnatý Háčik
  • S mierkou alebo Nie: No
  • Poloha: Jazero
  • Elektrické alebo Nie: Manuál
  • Materiál: Uhlíkovej Ocele
  • S Pravítkom, alebo Nie: No
  • Názov Značky: EMMROD
  • Tvar: Pre Ostrý Háčik

  • Položka Špecifiká: Názov:8pcs/veľa Výšok Fly rybárske pierko, háčiky, návnady Materiál: Vlna a nerezovej ocele perie farba: Ako na obrázku je zobrazená Hmotnosť: 60 g/set Farba:Ako na obrázku je zobrazená Funkcie: Fly Rybárske Pierko, Háčiky, Návnady druh mäkké,beatuiful a veľmi mini lákadlo, Život-ako design priťahuje pozornosť ryby ľahko. Nie je to len dravé ryby, lure, vrátane kaprov. Kapor čakať na ryby jesť, tak sa nazýva univerzálny návnadu. Ryby je veľmi zaujímajú o živých vecí,to lákať wil byť dobrý pomocník pre vaše rybárske. O muškárení: muškárenie je pôvod v Európe a populárne a metód rybolovu, rybárov z dôvodu procesov v rybárskej linky a chytí do tanec tanečníkov. Muškárenie je špeciálne zariadenia, ktoré sa používajú, môžete používať ostatné rybárske miesto, a zvyčajne drahé, tzv. ušľachtilých alebo rybolov v rybárskych v golfe. O Platby : 1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. Pozornosť Na Ruských Priateľov: 1. Prosím vyplňte vaše meno a priezvisko vrátane vaše meno, stredné meno a priezvisko pri spôsobe platby; 2. Vyplňte, prosím, v správnu adresu vrátane vášho Bytu Č., Ulice, Mesta, Regiónu a krajiny. Inak váš balík bude pravdepodobne budú vrátené! 3. Nie sme zodpovední za SVOJU CHYBU. Zásielky: 1. Tovar vám bude dodaný do 1-3 pracovných dní v normálnom čase. 2. Dodacia Lehota: 3. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Spätná väzba: Budeme pracovať s vami, až kým nebudete spokojní. úprimne dúfam, že si môžete nechať nám pozitívnu spätnú Väzbu, z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás prostredníctvom (Moje Správy) alebo (Požiadať Predávajúceho Otázky), Obchodný manažér, pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Budeme sa snažiť vyriešiť akýkoľvek problém a uspokojiť vaše potreby.

    Štítky: Rybárske Háku, Fly Rybárske Háčiky, rybársky háčik návnada, Lacné rybárske háku, Vysoká Kvalita fly rybárske háčiky, Čína rybársky háčik návnada Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty