Najznámejšie značky oroaroma prírodné Petitgrain olej Stabilizačný agent Upokojujúci náladu odolať ochorenia Petitgrain esenciálny olej Najznámejšie značky oroaroma prírodné Petitgrain olej Stabilizačný agent Upokojujúci náladu odolať ochorenia Petitgrain esenciálny olej Najznámejšie značky oroaroma prírodné Petitgrain olej Stabilizačný agent Upokojujúci náladu odolať ochorenia Petitgrain esenciálny olej Najznámejšie značky oroaroma prírodné Petitgrain olej Stabilizačný agent Upokojujúci náladu odolať ochorenia Petitgrain esenciálny olej Najznámejšie značky oroaroma prírodné Petitgrain olej Stabilizačný agent Upokojujúci náladu odolať ochorenia Petitgrain esenciálny olej Najznámejšie značky oroaroma prírodné Petitgrain olej Stabilizačný agent Upokojujúci náladu odolať ochorenia Petitgrain esenciálny olej

Najznámejšie značky oroaroma prírodné Petitgrain olej Stabilizačný agent Upokojujúci náladu odolať ochorenia Petitgrain esenciálny olej

€6.87 €4.53
Skladom
w83303

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.35kg (0.77lb.)
    Veľkosť Balenia: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
  • Názov Značky: oroaroma
  • Účinnosť: Hydratujú, Hydratované Fade, Vrásky
  • Esenciálny Olej Typu: Čistý Esenciálny Olej
  • Použitie: wellness , masáž , aromaterapia
  • NET WT: 10 ml 30 ml 100 ml
  • Položka Druh: Esenciálny Olej
  • Číslo Certifikátu: ISO/8754_2007_13549
  • Zložka: Petitgrain olej
  • Číslo Modelu: RD4549
  • Éterické oleje Kvality:
  • Starostlivosť O:
  • Použiť vzhľad:
  • Krajina/Región Výroby: taliansko

  • stručný úvod Petitgrain olej sa získava z listov horkých pomarančov v rastlinách, ktoré patria do Rutaceae rodiny. Svieže, čisté a čistý esenciálny olej je najvzácnejšou časťou je schopný stimulovať mozog vedome prijímať vedomosti, a zároveň potlačiť hnev a paniku. To tiež má veľmi dobré účinky relaxácie, môže srdce rýchlo bije jemne dole, to je prispieva k spánku. Je v starostlivosti o pleť, môžete vyčistiť mastnú pleť a čistenie chyby pokožky. Aromatický pach Petitgrain ťažby ropy z listov a konárika stromov, jej vôňa je silná, bez horkosť z pomarančových kvetov, drevitá vôňa a aróma striedavý sporadické, naďalej silné. účinok hlavné účinky nespôsobujú podráždenie, č fotosenzitivita; ako pomarančový kvet esenciálny olej je lacné a ako sladký pomarančový esenciálny olej vhodný pre vaňa, široko používaný, citrusové éterické oleje sú všetky vlastnosti, ale sú tu nemám na iných, to inhibovať sekréciu kožného mazu a baktericídne účinky. Skin efekt Regulovať funkciu pokožky, znižujú sekréciu kožného mazu, je dobré dezinfekčný prostriedok, tak na akné, akné a tak majú dobrý liečebný efekt, môžete tiež zaoberať lupiny. Psychologický efekt je nervového systému stabilizačný agent, relax vlastnosti, môžu pomôcť zmierniť nespavosť a srdcový tep, rýchlosť až úzkosť, pocit; môže spomaliť tempo tela, regulovať dýchanie, uvoľňuje svalové kŕče. Môže upokojiť hnev a paniky, depresie je dobrý proti depresii agent, vytvoriť nové nálady, zmiernenie vplyvu emócií, než pomarančový kvet. Fyziologický účinok Jemne stimulujú imunitný systém, zvyšujú odolnosť voči chorobám, tak prospešné obnoviť slabý stav tela. Kolokačných olej Levanduľa, rozmarín, Ylang-Ylang, bergamot, cypress, kardamon, pelargónie, medovky, pomarančový kvet, pomarančový, rosewood, santalové drevo, céder, jazda na lila zaklínadlo na zjavenie 1, kože klimatizácia: znížiť sekréciu kožného mazu, sterilizácia, liečba akné, akné, lupiny. Petitgrain + 3 kvapky Bergamotu 2 kvapky + Geranium 1 kvapiek +30 ml ropa 2, vaňa: zvýšenú odolnosť voči chorobám, zlepšenie spánku. Petitgrain + 2 kvapky 1 kvapiek levandule, santalové drevo + 3 kvapky do vane 3, z čista, upokojujúci kadidlo. Pettigrain + 3 kvapky + 2 kvapky 1 kvapiek citrónovej orange

    Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.planetsport.sk ako Alipay, kreditné karty,real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov,vaša platba bude dočasne v držbe Sos, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

    1. Sme plne garantovať, že naše položky. Všetky položky sú v úplne novom stave, pokiaľ nie je uvedené inak, inde popis. 2. Všetky výnosy - chybný alebo inak - treba preauthorized. Prosím kontaktujte nás a získajte autorizáciu, a vrátenie adrese pred odoslaním položku späť. 3. Vo všetkých prípadoch, kupujúci zaplatiť poplatky za doručenie na vlastné náklady na vrátenie výrobkov na výmenu alebo vrátenie peňazí. Sme bude zodpovedný za poštovné náhrady.

    1. Ak máte akékoľvek otázky, prosím voľne napíšte nám, radi vám odpovieme na vaše otázky ASAP 2. Budeme odpovedať na vaše otázky e-mailom, skontrolujte svoj e-mail pre odpovede.

    1. Vezmite prosím na e-mail mi pred odchodom spätnú väzbu, ak nie ste spokojní s vaším položky, aby sme mohli pracovať na to. 2. Medzinárodné Kupujúcich, vezmite Prosím na Vedomie: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady.

    Štítky: esenciálne oleje, esenciálny olej, olej olej, Lacné éterických olejov, Vysoko Kvalitný olej základné, Čína olej, olej Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Panda Bear51

      Excellent

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty