2017 Špeciálna Ponuka Predaj Cake Zdobenie Nástroje Ovocie, Banán Tortu Cukru Formovať Čokoládu Mydlo Dezert Dekorácie Diy Pečenie Nástroje 2017 Špeciálna Ponuka Predaj Cake Zdobenie Nástroje Ovocie, Banán Tortu Cukru Formovať Čokoládu Mydlo Dezert Dekorácie Diy Pečenie Nástroje 2017 Špeciálna Ponuka Predaj Cake Zdobenie Nástroje Ovocie, Banán Tortu Cukru Formovať Čokoládu Mydlo Dezert Dekorácie Diy Pečenie Nástroje 2017 Špeciálna Ponuka Predaj Cake Zdobenie Nástroje Ovocie, Banán Tortu Cukru Formovať Čokoládu Mydlo Dezert Dekorácie Diy Pečenie Nástroje 2017 Špeciálna Ponuka Predaj Cake Zdobenie Nástroje Ovocie, Banán Tortu Cukru Formovať Čokoládu Mydlo Dezert Dekorácie Diy Pečenie Nástroje

2017 Špeciálna Ponuka Predaj Cake Zdobenie Nástroje Ovocie, Banán Tortu Cukru Formovať Čokoládu Mydlo Dezert Dekorácie Diy Pečenie Nástroje

€2.21 €2.42
Skladom
w85299

    Hmotnosť Balenia: 0.05kg (0.11lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 15cm x 12cm x 2cm (5.91in x 4.72in x 0.79in)
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Tortu Nástroje Typ: Formy
  • Názov Značky: TUTULE
  • Certifikácia: FDA,LFGB
  • Rozsah Teplôt: -40℃ -- 230℃
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Materiál: Potraviny-stupeň tekutý silikónový ochrany životného prostredia
  • Číslo Modelu: GJ-A74
  • Použitie: Pečenie formy tortu formy Mousse krúžok
  • Druh: Tortu Nástroje
  • Hmotnosť výrobku : o 42g
  • Veľkosť Produktu: 5.6*5.6*1.6 cm
  • Nemravný Obrázok: No
  • Názov produktu: 3 banán roll cukru tortu silikónové formy na pečenie nástroje

  • štart

    koniec

    Silikónové formy na čistenie a údržba:

    1. Pred prvým použitím, prvý s vodou alebo čistiacim prostriedkom na čistenie na odstránenie povrchových nečistôt. Pred formy na pečenie, použite malé množstvo masla uplatňovať vo vnútri formy. Aj keď pomocou formy, ako sú prázdne sloty môžu byť pridané do vody prázdna nádrž, vzduchu, horenie je zakázané.

    2. Po každom použití, môže byť namočené v zriedeným čistiacim prostriedkom riešenie pre 10-30 minút, umyť mäkkou handričkou na čistenie, nepoužívajte agresívne čistiace lopty a iné predmety čistiť, aby sa zabránilo plesní, poškodením poškriabaním. Po umytí prosím, suché, umiestnený v úložný box, kremeňa reakcie náchylné k statickej elektriny, bude absorbovať drobné častice vo vzduchu a prachu, dlhodobé, keď nie v použitie, vyhnite sa priamemu pôsobeniu vzduchu.

    3. Pre rúra, rúra musí byť umiestnené v strednej časti, a kúrenie na udržujte vzdialenosť asi 10 cm, a vedenie v rúre steny vzdialenosti 5 cm, tak, aby nedošlo k poškodeniu formy teploty.

    4. Toto je časť plesní, má medzery, keď sa v továrni bol rez otvoriť, uvoľnenie je uľahčiť kupujúcich. Ak nechcete rez, nie je možné uvoľniť. Pri používaní rez pre dobré po zabalené v plastovej fólie, alebo dať gumičky môže tuhnutia kvapaliny

    Silikónové formy Vlastnosti Produktu:

    1. Silikónové Silikónové hlavnou zložkou je kremíka A je prítomný v piesku, kameňa, crystal prírodné zložky. Nie kaučuku, Gumy, ani plast Plast! Silica gel je skala, na pláži, nízkouhlíkové prostredie.

    2. High-pevnosť silikónové flexibilita, odolnosť voči korózii, optimálna teplota pre varenie, pečenie, je najlepšie suroviny v priamom kontakte s potravinami, a jednoduché a praktické.

    3. Prijatie detekcie, zdravie, prírodné antibiotikum, ktoré môžu zabrániť baktérií a plesňových rastu. Preto, dojčenské potreby, zdravotnícky materiál, existuje veľa silikónové produkty. Napríklad: pacifiers, silikón plast a podobne.

    4. Môžu byť recyklované, trvanlivé, nízka spotreba energie.

    5. Mechanické vlastnosti stabilnú štruktúru, ktorá má extrémne teploty odpor, široký rozsah teplôt. Teplota najnižšia teplota mínus 40 stupňov, maximálna teplota 230 stupňov, teplo, ktoré je rovnomerne mrazené.

    6. s inými typmi čistiace a žieravé látky odolnosť proti korózii a ľahko sa čistí.

    7. Po použití, všetky suroviny nebude držať do formy.

    Služby súvisiace otázky

    Doprava:

    Poštovné A Odovzdanie

    ·Budeme loď položky do 2 pracovných dní po prijímať platby. Budeme loď vašej dochádzky adresu, prosím, urobte to, že váš adresa je správna.

    ·Ak chcete zmeniť svoju adresu, prosím, kontaktujte nás.

    ·Tovar bude dodaný Čína príspevok riadnym letecky, nie je sledovanie informácie,ale je to bezpečne, ako doporučenou poštou. to zvyčajne trvá asi 15-60 dni do Spojených Štátov, Európy a ďalších mieste po celom svete.

    ·Položky, ktoré môžete kúpiť celková suma nad $7, my vám ho poslať doporučenou poštou alebo E-pack,wil trvať 15-60 pracovných dní.

    ·Položky, ktoré môžete kúpiť celková suma nad $200, pošleme ho EMS alebo DHL alebo FEDEX, alebo UPS, alebo TNT alebo EMS, bude To oveľa rýchlejšie. Ak chcete vybrať svoj vlastný lodné linky, prosím, kontaktujte nás.

    ·Ak chcete podrobnosti sledovania pre kedykoľvek,prosím, láskavo vybrať doporučenou poštou.

    Spôsob Dopravy

    Doprava Manipulácia

    Čas dospieť

    Krajina

    Normálne Air mail

    15-60 dni

    Po celom svete

    O vyvodenie Politiky:

    *Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

    Vracia:

    Všetky naše položky sú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním.

    Sme 100% Záruka Spokojnosti všetkých našich zákazníkov. Ak zistíte nejaké problémy s našimi položky, prosím, neváhajte kontaktovať náš tím služby zákazníkom do 7 dní od prijatia tovaru. My vám pošleme iný zadarmo alebo sa vrátiť späť svoje peniaze.

    Zákaznícky servis je pre nás veľmi dôležité.

    Spätná väzba:

    Pretože vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Budeme dávať pozitívnu spätnú väzbu na vás príliš. Ďakujem vám veľmi pekne!

    Ak existuje akékoľvek problémy vo vašom nákupe, prosím pošlite nám e-mail pred odoslaním vášho hodnotenia. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

    Vaša satisfication je naším najväčšiu moc. Budeme sa snažiť v našich silách, aby služba vám!

    Štítky: Cake zdobenie nástroje, Zdobenie nástroje, Pečenie nástroje, Lacné cake zdobenie nástroje, Kvalitné dekoračné nástroje, Čína pečenie nástroje Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Adlanspb

      To small dose not help

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty