Tradičné 15ml Arte Clavo Vybrať 1 Kus Manikúra Sada UV Gél na Nechty Lampa UV Lak na Nechty, Gél Soak Off UV Gél poľský Tradičné 15ml Arte Clavo Vybrať 1 Kus Manikúra Sada UV Gél na Nechty Lampa UV Lak na Nechty, Gél Soak Off UV Gél poľský Tradičné 15ml Arte Clavo Vybrať 1 Kus Manikúra Sada UV Gél na Nechty Lampa UV Lak na Nechty, Gél Soak Off UV Gél poľský Tradičné 15ml Arte Clavo Vybrať 1 Kus Manikúra Sada UV Gél na Nechty Lampa UV Lak na Nechty, Gél Soak Off UV Gél poľský Tradičné 15ml Arte Clavo Vybrať 1 Kus Manikúra Sada UV Gél na Nechty Lampa UV Lak na Nechty, Gél Soak Off UV Gél poľský Tradičné 15ml Arte Clavo Vybrať 1 Kus Manikúra Sada UV Gél na Nechty Lampa UV Lak na Nechty, Gél Soak Off UV Gél poľský

Tradičné 15ml Arte Clavo Vybrať 1 Kus Manikúra Sada UV Gél na Nechty Lampa UV Lak na Nechty, Gél Soak Off UV Gél poľský

€3.29 €2.30
Skladom
w88049

    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
    Hmotnosť Balenia: 0.1kg (0.22lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Číslo Modelu: B2B-AC-B-ANY1
  • Soak Off: Odstraňovač S Acetón
  • Zložka: Akrylové živice
  • Názov Značky: Arte Clavo
  • Položka Druh: Nechty Gel
  • Druh: Gel Polish
  • kvalita: Vynikajúce
  • Vyliečený: LED alebo UV Lampa
  • Certifikát: SGS/MSDS
  • NET WT: 15ml/kus
  • Množstvo: 1
  • Trvajúce Obdobie: 3 Týždne alebo Vyššie

  • Špecifikácia:

    Kliknite na položku, postupujte podľa obrázkov v náš produkt je špecifikácia, Zmeniť svoj štýl voľne

    Ak chcete základným náterom a vrchný náter, prosím, kliknite na tlačidlo

    Vezmite prosím na vedomie, že dute na svetelný efekt a počítač farba, skutočných farieb sa môže mierne líšiť od obrázka.

    Farba 1323 biela

    Farba 1348 je čierna

    Farba 1342 je čierna, fialová

    Farba 1557 je neon red

    Farba 1558 je neon ružová

    Farba 1593 je bledá ružová(pink, purple)

    Farba 1595 je prášok modrá

    Upozornenie :

    Ako všetci vieme,, je to low-cost akciového produktu. Takže vybrali sme si riadny dodanie, no sledovanie informácie . Za normálnych okolností, čas príletu o 30-60 dní.

    Je to o 60-120 dní v Brazílii.

    Ako rôzne počítače displej farby inak, farby skutočného položky môžu mierne líšiť od obrázkov, ak si mysli, please don ' t do it.

    Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás ihneď

    Mať dobrý deň!

    Popis:

    Značky:

    Arte Clavo

    Kapacita: 15 ml Zabezpečenie Vysokej Kvality Soak Off UV poľština. Profesionálny Nail Art Darček pre seba, alebo svoju priateľku. Poskytuje najsilnejší zbierky Soak Off UV poľština. Ponúka najširší rozsah farieb pre zákazníka na skúsenosti, profesionálny soak-off nail art v cene. Ľahko sa nanáša rovnako ako normálne farebné poľskej, ale oveľa odolnejšie Môže aspoň minimálne 2 Týždne. Fantastické a super svetlé nechty pre vás. Nepriehľadné Farba - 1-2 vrstvy povrch Zbohom odstránenie poškodenia - Soak off za pár minút. Žiadne brúsenie. Žiadne podanie. Č čas schnutia po aplikácii: liečenie s UV gél. Koniec redoing od nuly. Žiadne ďalšie nedokonalé povrchu, preliačiny alebo klince rez. Farby odolné, pružné a lesklé, odolné voči žiadny test. Liek pod UV lampu alebo LED lampy po použití poľskej na nechty

    Profesionálne použitie:

    Krok č. 1. Čisté Nechty, potom výbava nechtov povrchu, ako je normálne, manikúra procesu.

    Krok 2. Plne rošádu poľský, to môže urobiť poľské farby byť vyvážené. (Dôležité)

    Krok 3.Uplatňovať Base Gel prvý, čo môžete urobiť poľský trvajúce dlhšie, liek s UV lampa alebo LED lampy. (Je to potrebné)

    Krok 4. Uplatňovať poľský priamo, liek s UV lampy na 2-3 minúty alebo liek s LED lampa pre 60 druhého; keď suché, použite 2. vrstva a liek s UV lampa alebo LED lampy znovu.

    Krok 5. Kabát s vymeniteľné kabát, ktoré môžete urobiť farbu viac lesklé, liečiť pomocou UV lampy alebo LED lampy.

    Stále môžete získať dobre vyzerajúci, ak sa vzťahujú len Soak off UV poľský Gél, uplatňovať base gel a vrchný náter môže prepravka prefekt šplhať nail art a udržať UV gél trvajúca dlhší čas. Soak off klince do acrylic remover asi 5 minút, rip dole celý kus nechtov smalt jemne na každý necht, ako sa dostať zmäkčiť, viac trpí soak off na nechty, tipy.

    Ak Chcete Odstrániť:

    Krok č. 1. Soak off klince do acrylic remover asi 5 minút,

    Krok 2. Rip dole celý kus nechtov smalt jemne na každý necht.

    Teplé Tipy:

    1. Vyhnúť sa všetky kontakte s pokožkou. Ak začervenanie alebo iné známky nežiaduce účinky vyskytnú, okamžite prerušte používanie.

    2. Udržiavajte nepriedušne uzavreté. Uchovávajte mimo slnečného žiarenia. Uchovávajte mimo dosahu detí. VEZMITE PROSÍM NA VEDOMIE, ŽE VZHĽADOM NA SVETELNÝ EFEKT A POČÍTAČ FARBA, SKUTOČNÝCH FARIEB SA MÔŽE MIERNE LÍŠIŤ OD OBRÁZOK

    Štítky: lampa garáž, poľský pad, poľský dary, Lacné čítanie garáž, Vysoká Kvalita poľských pad, Čína poľský darčeky Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Graveydavey71

      i

    • Mzblessed91

      the glaze questionable QUALITY. 4 even Clear fit coats! the quality is a little amateur, 4 layers and still transparent!

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty