New Vysoká Kvalita Flexibilné Čierne TPU Matný Silikónové Gél Pleť puzdro Pre Nokia C5, C5-00 New Vysoká Kvalita Flexibilné Čierne TPU Matný Silikónové Gél Pleť puzdro Pre Nokia C5, C5-00 New Vysoká Kvalita Flexibilné Čierne TPU Matný Silikónové Gél Pleť puzdro Pre Nokia C5, C5-00 New Vysoká Kvalita Flexibilné Čierne TPU Matný Silikónové Gél Pleť puzdro Pre Nokia C5, C5-00 New Vysoká Kvalita Flexibilné Čierne TPU Matný Silikónové Gél Pleť puzdro Pre Nokia C5, C5-00 New Vysoká Kvalita Flexibilné Čierne TPU Matný Silikónové Gél Pleť puzdro Pre Nokia C5, C5-00

New Vysoká Kvalita Flexibilné Čierne TPU Matný Silikónové Gél Pleť puzdro Pre Nokia C5, C5-00

€2.46
Skladom
w88190

    Veľkosť Balenia: 13cm x 8cm x 5cm (5.12in x 3.15in x 1.97in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.05kg (0.11lb.)
  • Názov Značky: sneh welkin
  • Maloobchodnom Balení: No
  • Druh: Vybavené Prípade
  • Dizajn: Obyčajný,Matný
  • Kompatibilné Značky: Nokia
  • Funkcia: Nečistotami-odolná
  • Funkcie: Silikónové Puzdro

  • 100 % NOVÉ Módne a vysoko kvalitnej kože pre Nokia C5, C5-00 Ponúkajú okamžité všetkých okolo ochranu pred poškriabaním Vyrobené z hladkých, ošetrené kaučuku, ktorý odoláva špine a škvrny Materiál:TPU, tiež známy ako termoplastického polyuretánu, je viac rez a odolnosť voči roztrhnutiu nad gumy.Tento gél puzdro vyrobené zo špeciálnej tvrdý gél, ktorý je flexibilný, ako silikónové, ale tvrdšie ako kryštál prípade v Porovnaní s silikónové obaly, táto koža je tvrdšia na dotyk, ale zostáva pružná

    Jedinečný dizajn umožňuje ľahký prístup ku všetkým tlačidlá, ovládacie prvky & porty bez nutnosti odstrániť kožu. Materiál: pevný plastový kufrík Farba:Čierna Poznámka:Príslušenstvo LEN, telefón nie je zahrnuté

    1). Na celom svete;

    2). Tovar vám bude dodaný do 24 hodín, akonáhle ste Platbu Overené. Nejaký čas, dátum bude oneskorené kvôli nedostatku. Avšak, budeme vás informovať prostredníctvom e-mailu.

    3). Dodacia lehota

    1). Podľa HK post air mail : vo Všeobecnosti, o 20-30 dní (Doprava Zadarmo)(Brazília potrebné 30-40 dní)

    Expresné: Všeobecne o 5-10 pracovných dní

    2). Väčšina krajín v rámci 10 až 20 pracovných dní.

    3). Ak ste nedostali položka na Čas Doručenia , Prosím, kontaktujte nás e-mailom alebo Aliexpree správy. ak máte akékoľvek otázky alebo otázky ,normálne, vaše mailová byť odpovedali do 24 Hodín. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám najlepšie riešenie prostredníctvom komunikácie.

    4). Dodanie je zdarma kúpiť Hong Kong Post air mail, nie je to sledovacie číslo zásielky, ak ste v 40-deň dodávky čas ešte prijatí vašej objednávky, prosím, kontaktujte nás, som vám dať uspokojivú odpoveď ,Ak ste dúfam, že o sledovacie číslo potom môžete kúpiť Čína Príspevok spôsob dopravy letecky, to je mať sledovacie číslo.

    5). Máme loď na Alixpress adresu LEN. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Alixpress je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

    1. ) Obrázky sú len pre referenčné účely, pretože fotografiu dôvodu. Vezmite prosím na položku získate ako štandard.

    2. ) Prosím poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou. Budeme deklarovať vlastnú faktúru s nižšou hodnotou, sme nižšie peňazí je len pre pomáha vám ušetriť peniaze.

    3. ) Uveďte prosím, svoje osobné požiadavky, ako sú farby, obaly, v hodnote vyhlásenie atď. Ak nezadáte farba, budeme náhodne lodi,na www.planetsport.sk správu, keď budete platiť aj pre nás. Zároveň nechať vašu e-mailovú adresu, aby nás pre naliehavé kontakt.

    4. ) Ako kupujúcim, je to vaša povinnosť platiť daň pri vytvorení objednávky zo zahraničia. Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné skryté poplatky. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

    1). Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu, ďakujem moc !!

    2). Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby.

    3). Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná Väzba .Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujeme!

    1). Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 1 týždňa po položka prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté.

    2). Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia. Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile. Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie.

    3). Prosím repack položky opatrne. Položky vrátil sa bude testovať a nových náhradných bude odoslaný kupujúcemu ihneď, ak nájsť chybné. V prípade, že vhodnou náhradou nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydaná. Doprava, manipulácia a poistné poplatky sú nerefundovateľné.

    4). Ak je položka zistí chybný, tovar vám bude zaslané späť kupujúcemu na náklady kupujúceho. Položky vrátený bez čísla RMA budú odmietnuté a vrátené odosielateľovi. Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné a Prepravné náklady. Kupujúci je zodpovedný za dodatočné prepravné náklady na položky, ktoré sú vrátené odmietol a alebo nedoručila.

    1). Predávame všetky značky nových položiek priamo z továrne v Číne.

    2). Sme starostlivosti o našich zákazníkov. Garantujeme 100% spokojnosť zákazníka. Ak položka nie je, ako je popísané alebo chybné, keď dostanete sa nám ju nahradí to pre vás bez ďalších poplatkov.

    Štítky: obaly pre nokia, Puzdro, Krytie, Lacné obaly pre nokia, Vysoko Kvalitné puzdro, Čína kryt pre Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Dmitry Boyce

      good, all like the photo. влитой like sat on body. cute design

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty