128 Vlastné Menovky, Organickej Bavlny Štítky,žehličky na, Vlastné Oblečenie, Štítky, Malý vlak, 37.5x12.5 mm(L140) 128 Vlastné Menovky, Organickej Bavlny Štítky,žehličky na, Vlastné Oblečenie, Štítky, Malý vlak, 37.5x12.5 mm(L140) 128 Vlastné Menovky, Organickej Bavlny Štítky,žehličky na, Vlastné Oblečenie, Štítky, Malý vlak, 37.5x12.5 mm(L140) 128 Vlastné Menovky, Organickej Bavlny Štítky,žehličky na, Vlastné Oblečenie, Štítky, Malý vlak, 37.5x12.5 mm(L140) 128 Vlastné Menovky, Organickej Bavlny Štítky,žehličky na, Vlastné Oblečenie, Štítky, Malý vlak, 37.5x12.5 mm(L140)

128 Vlastné Menovky, Organickej Bavlny Štítky,žehličky na, Vlastné Oblečenie, Štítky, Malý vlak, 37.5x12.5 mm(L140)

€12.35
Skladom
w89149

    Typ Jednotky: Súbor
    Hmotnosť Balenia: 0.1kg (0.22lb.)
    Veľkosť Balenia: 25cm x 20cm x 3cm (9.84in x 7.87in x 1.18in)
  • Použitie: Odev
  • Číslo Modelu: YL
  • text: Vlastné
  • Funkcia: Umývateľný,Eco-Friendly
  • Názov Značky: BROHAMA
  • Materiál: Handričku
  • Typ Menovky: Starostlivosť Lables
  • farba: Vlastné
  • Typ Produktu: Odev Labels
  • Technics: Tlačené

  • ♥♥♥♥♥♥Žehlička Na vlastné oblečenie názov označenia♥♥♥♥♥♥

    Na štítku veľkosť je 12,5 mm x 37.5 mm , s 128 štítky.

    1. Vyberte písmo

    2. Dochádzky tlačové správy

    ♥NA OBJEDNÁVKU:

    Môžeme tlačiť vaše logo, umelecké diela, alebo vlastný text. Ak máte obrázok, môžete ju pripojiť k diskusii; jpg a png sú všetky v poriadku - aspoň 300 dpi (väčšie je v poriadku, budeme veľkosť it).

    Počet štítkov na liste závisí na veľkosti skončil label, Môžeme vytlačiť na akejkoľvek veľkosti sa vám páči; pošlite mi chatovej diskusii ak sa chcete zistiť, koľko štítkov bude tlačiť na plechu na požadovanú veľkosť.

    Ak by ste chceli, veľkosť alebo množstvo menovku, ktorá nie je zobrazená, len mi poslať konverzácie alebo vyžiadanie pre vlastné poradie.Som tiež, aby úplne štítky, logo, etikety, a textílie starostlivosti a obsah etikety.

    ♥jednoduché ručné oblečenie štítky:

    Tieto osobné meno značky, ktoré sú vytlačené v čiernej farby na 100% organickej bavlny. Sú mäkké a pružný, ale celkom robustné; nebude slabnúť alebo fray ďaleko (hoci robia fuzz na okrajoch) a môže byť stroj umyté a vysušené. Etikety sú skvelé pre školy a letný tábor, a ako prírodná alternatíva k poškriabaný polyesterové štítky.

    Pretože etikety sú vyrobené bez chemikálie a o vysokej kvalite 100% organickej bavlny, sú CPSIA vyhovujúce a ideálne pre detské oblečenie.

    Tieto značky iba rez väčšina z nich; môžete nakrájať s veľmi ostrými nožnicami alebo s rotačné frézy.

    Ak potrebujete všetky rez, dajte mi, prosím dialóg, budem sledovať vašu požiadavku na dokončenie.

    ♥(Žehlička Na) POKYNY:

    Tieto štítky sú super jednoduché použitie, stačí odstrániť podkladového papiera, držať sa svojho produktu, a stlačte tlačidlo s horúcou žehlička na . Sú to stroj umývateľný a nebude slabnúť alebo fray.

    ♥{Vám Lin}♥ Prosím, kontaktujte ma, ak máte nejaké otázky

    Štítky: bavlna štítok, vlastné žehlička na etiketách, bavlnené oblečenie labels, Lacné bavlny štítok, Vysoká Kvalita vlastné žehlička na etiketách, Čína bavlnené oblečenie štítky Dodávateľov.

  • Recenzie (4)

    • Aaa2006zm

      love everything about this. thank you

    • Megamanfx

      excellent! thank you! great price fast shipping

    • Solenyi555

      free shipping figment has arrived free DRAWING properly order and clothing selling sent as the image me before free shipping.

    • Kenbailey5

      I'm totally in love with this stickers! As a normal protocol seller sends you a message with the preview of the stickers. There I noticed that I made the order forgetting to ask for the font. Asked if possible to change (if order not shipped) and seller amended it without any problem. Arrived super fast and quality is incredibly good: thick fabric, good and visible ink and the ironing adhesive is strong. You can wash the clothes and it will not fell appart easily. Highly recommended seller (and product) :)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty